Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

Jei man sako kažką nemalonaus, bet nepiktybiškai, tai nusišypsau ir sakau "ačiū, ir tau geros dienos"
jei įkyriai ko nors klausia asmeniško-"įpilk, viską pasakysiu" arba "kankinkit budeliai smarkiau, iškęsiu, nekalbėsiu"
Jei matau, kad diskusija beprasmė, ir nuomonės nepasikeis vistiek, sakau "susimuškim ir išsiaiškinsim"
Kai kas nors kalba kalba ir kalba sakau "čia jau man per daug informacijos, procesorius neapdoroja" arba pakeliu ranką kaip mokykloje ir sakau "prašau žodžio". Plepys paprastai susigėsta truputį ax.gif
Jeigu laaabai užknisa, sakau "ja ni poet, no ja skažu stichami... nogi v ruki, i katis ot siuda!"
arba "padaryk, kad tavęs čia nebūtų"
"gal galėčiau pasiūlyti seksualinio pobūdžio kelionę pėsčiomis?"
jei norisi tik paerzinti žmogų, kuris kalba nesavasias, o ne suvartyti, tai sakau "neišeik, ir be tavęs čia bus linksma" arba "dar pabūk, ką tu čia veiksi"
tu iš manęs šaipaisi? -"ne, kaip aš galėčiau! gamta jau pakankamai iš tavęs išsityčiojo"
Į amžinąjį "kaip sekasi" kartais atsakau "oi, kaip gerai, kad paklausei! žinok ne kas, pelargonijos pašąlo, šildymas brangsta, nežinau kaip susimokėsiu, per televizorių vien seksas ir smurtas... šiaip niekam tos mano bėdos neįdomios, bet kad jau paklausei..." o į "kaip laikaisi" -"va taip viena ranka suimu ir sugniaužiu, tada kita, ir taip laikausi. duok, parodysiu kaip reikia"

Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2005 10 14, 20:22)
Labas vakaras. 4u.gif Ar esate pakliuvusios i tokia situacija,kai nebezinojote ka atsakyti?Ka tas zmogus jums pasake?O gal,kaip tik sauniai atsikirtote?Pasidalinkim orginaliais ir "kietais" atsakymais mirksiukas.gif

As visada sakau juoko forma,bet kartoti daugiau tada niekam nereikia ir atstoja su nekorektiskais klausimais

"Meluoti nenoriu,o teisybes sakyti negaliu"
Atsakyti
mane buvo pavadine suka, as atsakiau : suka - tavo antras vardas blush2.gif
Atsakyti
O jei bendradarbe pastoviai bamba, sukauja, rekauja ant visu, arba pastoviai aiskina, kad per daug dejuoja aplinkui, nors pati kiekvienam zingsni, skundziasi. Kaip tada
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 12 11, 21:58)
O jei bendradarbe pastoviai bamba, sukauja, rekauja ant visu, arba pastoviai aiskina, kad per daug dejuoja aplinkui, nors pati kiekvienam zingsni, skundziasi. Kaip tada

na pas jus bendradarbe ,o pas mane mociute sitaip daro doh.gif bumba murma ir dar yra didele pavyduole ,pavydi viesiems ir murma keiksnojasi ant visu
nu ka as pasiklausau.... patyliu ,,,,,,,o ka daugiau sakyt rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 11 gruodžio 2008 - 22:28
Nu dar nesusidūriau su tokia situacija kad neturėčiau žodžių, tiesiog galima korektiškai žmones pasiūst irgi taip kad jie nesuprastų biggrin.gif Arba tiesiog yra vienas paprastas ir senas posakis, po kurio labai smagi žmonių reakcija būna biggrin.gif "Ačiū... ir aš tave myliu" hihihi.gif
Atsakyti
Kai dirbau pardaveja vienas apsauginis buvo prie manes pristojes,snekedavo visokias nesamones,karta paklause "nu tai kokia tavo mergautine pavarde,a?" as atkirtau-kai eisim prie altoriaus galesi pasiskaityt,nuo to laiko daugiau nesikabinejo
Atsakyti

На легкое оскорбление я отвечаю-- сарказмом с комплиментом, если дальше посылаю, ну а если оскорбление касается моей семьи-- бью без предупреждения, и на повал, или вызываю на дуэль (если человек не рядом blush2.gif )
Atsakyti
reik pagalbos:
ka atsakyt kai pavyzdziui nebuni darbe ir visos pletkininkes kalusia kodle nebuvai?
ka atsakyt kai pasiuncia
ka atsakyt kai sako kad nieko nevalgai
ka atsakyt kai klausia ka tu, stovint salia
ka atsakyt kai sako jog atsitraukias klynas?
ka atsakyt kai sako patylek?
ka atsakyt kai siiterpia i pokalbi?

Atsakyti
na i visus klausimus galima rasti knygoje"kaip isigyti draugu ir daryti itaka zmonems" autorius Dale Carnegie.

o as dazniausiai pasitraukiu is tokiu pokalbiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 06, 20:54)
reik pagalbos:
ka atsakyt kai pavyzdziui nebuni darbe ir visos pletkininkes kalusia kodle nebuvai?
ka atsakyt kai pasiuncia

padesit?
Atsakyti
Ne Jūsų reikalas
ka atsakyt kai pasiuncia
Gal tada eikime kartu?
Gal vat dietos laikausi
Ką aš?
Ups! smile.gif
Patylėsiu jei ir Tu užsičiaupsi
<Nesupratau šito truputį>
Papildyta:
QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 11, 19:58)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė_Monika*: 12 gegužės 2009 - 07:31