Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(Maištautoja @ 2009 05 11, 20:58)

Ačiū, bet norėtūs tokių orginalesnių..
kad daugiau nelystų..
blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ir sakykit kaip yra: "nebeturiu zodziu" biggrin.gif
Atsakyti
belieka tik tylet lotuliukas.gif
Atsakyti
arba apsizvengt (labai "gerai" veikia pasnekova).... lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka daugiau belieka tik nuleisti galvike ir tyleti biggrin.gif

ir kaip gali atsakyti ,jei nebeturi zodziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 03, 02:26)
Jei man sako kažką nemalonaus, bet nepiktybiškai, tai nusišypsau ir sakau "ačiū, ir tau geros dienos"
jei įkyriai ko nors klausia asmeniško-"įpilk, viską pasakysiu" arba "kankinkit budeliai smarkiau, iškęsiu, nekalbėsiu"
Jei matau, kad diskusija beprasmė, ir nuomonės nepasikeis vistiek, sakau "susimuškim ir išsiaiškinsim"
Kai kas nors kalba kalba ir kalba sakau "čia jau man per daug informacijos, procesorius neapdoroja" arba pakeliu ranką kaip mokykloje ir sakau "prašau žodžio". Plepys paprastai susigėsta truputį  ax.gif
Jeigu laaabai užknisa, sakau "ja ni poet, no ja skažu stichami... nogi v ruki, i katis ot siuda!"
arba "padaryk, kad tavęs čia nebūtų"
"gal galėčiau pasiūlyti seksualinio pobūdžio kelionę pėsčiomis?"
jei norisi tik paerzinti žmogų, kuris kalba nesavasias, o ne suvartyti, tai sakau "neišeik, ir be tavęs čia bus linksma" arba "dar pabūk, ką tu čia veiksi"
tu iš manęs šaipaisi? -"ne, kaip aš galėčiau! gamta jau pakankamai iš tavęs išsityčiojo"
Į amžinąjį "kaip sekasi" kartais atsakau "oi, kaip gerai, kad paklausei! žinok ne kas, pelargonijos pašąlo, šildymas brangsta, nežinau kaip susimokėsiu, per televizorių vien seksas ir smurtas... šiaip niekam tos mano bėdos neįdomios, bet kad jau paklausei..." o į "kaip laikaisi" -"va taip viena ranka suimu ir sugniaužiu, tada kita, ir taip laikausi. duok, parodysiu kaip reikia"

Vat čia tai geras biggrin.gif , reiks prisiminti ir man šiuos pasisakymus, užmėtyčiau žodžiais lotuliukas.gif
Atsakyti
o as sakau" mirksiukas.gif kekvienas turi savo nuomuone"
Atsakyti
As manau, kad patyleti yra protingiausia... Duok durniui kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati taip sugalvojai, ar kas nors tau patarė?
Atsakyti
Jei kas ima izeidinet, aiskint ka nors piktybiskai, uzgauliot - nutaisau tokia akivaizdziai dirbtine sypsena, ir klausausi linkciodama. Nu pvz, sako - tu tokia, siokia, anokia, as linksedama, jo, aisku, as pati blogiausia. Kas dar? Aisku, per mane visos problemos, tik tu pats protingiausias, kaip as nesupratau. Ka dar pasakysi? Malonu, dar kas? Ne, as neturiu ka pasakyt, tu gi viska geriau zinai, tai tikrai nesiruosiu gincytis. Paprastai labai greit pokalbis baigiasi... Ir is patirties galiu pasakyt - oi kaip veiksminga... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasakau: "Atsiprasau, kad izeidziau" ir tikiuosi, kad is ironisko mano tono zmogus nepagalvojo, kad rimtai atsiprasineju biggrin.gif

Karta savo vyrui (dar busimam tada) buvau pasakiusi: "Kai ismoksi kalbeti kaip zmogus, tada paskambink, nes gyvuliu kalbos nesuprantu" ir numeciau rageli. Turejom tada labai dideli konflikta ir santykius telefonu aiskinomes. Po to draugem apskelbiau, kad su juo issiskyriau, isiteigiau sau, kad neliudziu ir bandziau laisve megautis, bet gal po savaites jis paskambino ir prabilo zmoniu kalba, tai susitaikem ir veliau jis tapo mano vyru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 24, 16:58)
As manau, kad patyleti yra protingiausia... Duok durniui kelia mirksiukas.gif

Anksciau as irgi taip galvojau. Tiksliau, mano seneliai man tai iteige, nes vaikysteje labai konfliktiska buvau, o jiems norejosi ramios ir mandagios anukeles. Aiskino aiskino man, kad patyleciau, bet pries pora metu pastebejau, kad toli grazu ne visada protingesnis atrodysi nutyledamas. Mokausi dabar atsikirsti smile.gif
Atsakyti
ką atsakyt kai pradeda klasuinėt nesmaonių? tarkim, tavo nagai natūralūs, tu kalta, mylimane? Noa help, aišku ir kitos. biggrin.gif
Atsakyti