QUOTE(MentiRosa @ 2006 05 09, 16:52)
Gal jus zinot ka reiskia sapnuot zuvis?As jau du kartus sapnavau, kad gaudau zivi, viena karta ezere su SB o kitakart, kad bandau is didelio akvariumo zuvite prisiviliot ir ja pagaut 

Aš kai sapnuoju žuvis, tai visuomet susergu:- ar tai skloga ar šiaip kuo. O ypač dažnai prieš kokią rimtesnę ligą sapnuoju ryklius. Aišku juk nebūtinai ir tau taip bus. Sapnai iš tikrųjų labai individualus dalykas.
Sianakt sapnavau, prasidejo mmm
O mes leliuka planuojam, taip kad sapne labai nusivyliau. Iki mmm dar 10 dienutai ziuresim kaip cia bus

teko ir man susapnuoti gimdymą
, t.y. pati gimdžiau. ir pamenu, kad gimė gražučiukas sūnus. tai prabudau visa šlapia
, jau toks realus sapnas buvo...
O prieš kelias dienas susapnavau teigiamą testą...ir ką tai galėtų reikšti

O prieš kelias dienas susapnavau teigiamą testą...ir ką tai galėtų reikšti

regis pacioj nestump pradzioj ir as sapnavau gimdyma. buvo labai lengvas ir malonus. bet kai nestumo pradzia buvo, tai ir nesukau galvos del lyties. kazkaip nedasilo. kaip ir nedasilo, kai 16sav dare echoskopo pasiklaust, mergaite ar berniukas
jokiu zuvu, jokiu vaiku dar nesapnavau.. tik kaip dauguma nesciuju, kartais sekso prisisapnuoju (niekad jokiu orgiju nesapnuodavau iki tol
), ypac nestumo pradzioj budavo, kad naktim kazkokias fantazijas sapnuoju.. kelis kartus su lezbietem imtymiai bendravau..
nesitikiu is sapnu suzinot, kas gims. va, pries pora men prisiskaiciau apie prietarus, kas gims: berniukas ar mergaite. buvo fifty-fifty... tai ko pritruko irki berniuko pati samoningai dariau (aisku, juoko forma). pvz, jei laulies berniuko, tai kojos sala. tai as tycia be kojinu po namus laksciau ir sakiau - bus berniukas, bus berniukas
o is vis juokiuos, kad noriu berniuko, bet gims mergaite, nes berniuko norejau
(as taip pasielgciau vaiko vietoj...) bjauri mocia, ane?

jokiu zuvu, jokiu vaiku dar nesapnavau.. tik kaip dauguma nesciuju, kartais sekso prisisapnuoju (niekad jokiu orgiju nesapnuodavau iki tol

nesitikiu is sapnu suzinot, kas gims. va, pries pora men prisiskaiciau apie prietarus, kas gims: berniukas ar mergaite. buvo fifty-fifty... tai ko pritruko irki berniuko pati samoningai dariau (aisku, juoko forma). pvz, jei laulies berniuko, tai kojos sala. tai as tycia be kojinu po namus laksciau ir sakiau - bus berniukas, bus berniukas

o is vis juokiuos, kad noriu berniuko, bet gims mergaite, nes berniuko norejau

As neperseniausiai sapnavau,kad pagimdziau labai faina mazyli.Sapnas buvo toks tikroviskas.
Po jo eme ir atejo mmm.

Su MB planuojam per atostogas važiuoti į Tunisą, tai ir pasapnavau, kad ten mes išskridom jau trise, nes sapne gydytoja pasake, kad mano gimda jau apelsino dydžio
. Vakar dariausi testuką - jis buvo neigiamas
, o šiandien negaliu niekaip sulaukti mmm Gal šiaip kur užstrigo

as sianakt sapnavau leliuka, bet gimdymo nesapnavau
tiesiog su leliuku ant ranku namie buvau, bet zinojau, kad ten mano vaikutis
is kazkur atsirado namie ir vezimelis ir pampersu
pradejo lelius neramus darytis ziuriu pampersas pilnas, pakeiciau pamersa, tada vyras sako tu ji pamaitink
o as nieko nemoku, bandziau maitint ir atsikeliau
gal kas panasiai sapnavot
nesuprantu ka galetu reikst toks sapnas

Sveikutes, as tai sio (ex) ciklo 2-oje puseje kelliskart sapnavau, kad turim leliuka berniuka... TAip tikejausi, kad bus pranasiskas sapnas, bet
vakar testas buvo neigiamas ir po biski atkeliavo mmm...

tai turbut ir manes tas pats laukia
o gal issipildys sapnas, pagaliau

Aš tai gal prieš metus sapnavau, kad pagimdžiau mergytę... laibai tikroviškas sapnas buvo
Sapnavau, kad laika ja ant rankų, apgaubtą balta vilnone skara, o ji žiūri į mane mėlynom akutėm ir šypsosi... bet tai ir liko sapnu