QUOTE(Irina777 @ 2006 08 20, 23:01)
As labai daznai sapnuoju sapnus kurie man atrodo kazka reiskia.... Tai vaikuti laikau ant ranku ir taip ji myliu, tiesiog nezmoniskai ir ta jausma net per sapna jauciu ir atsibudusi irgi. Tai kad testas parodo II. O neseniai sapnavau kad laikau savo nescia drauge (kuri jau pries metus pagimde) uz pilvo ir galvoju - jei palaikysiu uz nescios pilvo irgi pastosiu.... Labai noretusi tiketi kad tai pranasingi sapnai, nors gal cia tiesiog is to didelio noro ir pastovaus galvojimo apie tai...... Ka jus manote?
Sveikos,
Aš šios nakties sapno niekaip negaliu pamiršti...... Spanavau, kad turiu du nuostabius mažylius, juos sodinuosi ant kelių ir noriu paskaityti pasaką, bet knygutėje raidės visai išdilę. O vaikeliai taip nori pasakėlės. Tai aš pradėjau pati sekti pasaką. Dar ir dabar jaučiu tą šilumą ir meilę tiem mažyliam. Dar per sapną pagalvojau, na va aš taip pergyvenu, kad nepastoju, o jau turiu du mažiukus, tik niekaip neprisimenu kaip jie augo. Mama sako, taigi aš tau padėjau. Ir taip gera gera širdyje buvo.
O prabudau..... tai tik sapnas......

Gal ir man sapnas išpranašaus II juosteles
Kažkiek tikiu sapnais....