Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(rena @ 2009 11 16, 14:47)
o as cia jau kelis vakarus vis vakare pavalgau, mankstu nedariau, zo uzmeciau grafikiuka, nueinu svertis, galvoju reiks dabar vel kokiu 2kg krtytis, o cia ziuriu svoris dar pakrites bigsmile.gif mb zvengia, sako, vat sakau vakare valgyk, o tu meklausai biggrin.gif

thumbup.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 16, 13:02)
o man labai skanu, dar su raudonu sausu ar pusiau vynu  rolleyes.gif

tai mb irgi mano megejas tokio surio, as visnusiteikiu, kad tai skanu, kai paragauju ir spjaudaus, matyt mano skonio receptoriai pelesiams abejingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 16, 13:41)
tai mb irgi mano megejas tokio surio, as visnusiteikiu, kad tai skanu, kai paragauju ir spjaudaus, matyt mano skonio receptoriai pelesiams abejingi biggrin.gif

smile.gif turbut...

juk ne kiekviena esam gurmane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 16, 13:49)
juk ne kiekviena esam gurmane  cool.gif

drinks_cheers.gif
as siaip ir vynui alergiska, tai matyt ir suris pagal skoni man netinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 16, 15:49)
smile.gif turbut...

juk ne kiekviena esam gurmane  cool.gif

priprantama thumbup.gif as irgi nevalgiau pelesiuku, alyvuogiu ir pan., bet nuo MB visas nesamones dabar valgau ir skanu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 16, 13:53)
drinks_cheers.gif
as siaip ir vynui alergiska, tai matyt ir suris pagal skoni man netinka hihihi.gif

unsure.gif kas darosi nuo vyno?

agute07, arba priprantama arba skonis keiciasi brestant cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 16, 14:02)
unsure.gif kas darosi nuo vyno?

agute07, arba priprantama arba skonis keiciasi brestant cool.gif

nuo taures tai nieko nesidaro, bet jei daugiau, tai raudonais plemais ismeto, veida kakla, kartais ir ant krutines buna doh.gif tai tada atrodau klasiskai lotuliukas.gif

as irgi manau, kad skonis keiciasi, nes juk buna, kad to ko nevalgydavai, dabar jau ir skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 16, 16:11)
nuo taures tai nieko nesidaro, bet jei daugiau, tai raudonais plemais ismeto, veida kakla, kartais ir ant krutines buna doh.gif tai tada atrodau klasiskai lotuliukas.gif

as irgi manau, kad skonis keiciasi, nes juk buna, kad to ko nevalgydavai, dabar jau ir skanu ax.gif

ir sausi vynai dabar skanu g.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif turbut su tokiom pat ploblemelem mirksiukas.gif pirmiause esu turbut tingine didziause ir neturiu valios auga man pilvas bet va vis tingiu ko nors imtis pasportuoju keles dienas ir baigiasi blush2.gif su saldumynais jau susitvarkuiau bet va darau vyrui valgyti tai mesyte skanesne tai kur tau neparagausi dabar vakarais stengiuosi nevalgyti ir pradejau gerti Puer arbata ji sakoma yra riebalu zudike g.gif butinai pabandysiu ta arbatele su cinamonu ir medum thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 12, 12:17)
160cm  blush2.gif Tai galvoju kad 50 gal jau ir per mazai butu.Kazkada kai buvau 20-mete tai gal 50 sverdama atrodziau neblogai bet dabar kai jau stuktelejo 30 tai reikia biski daugiau del solidumo ax.gif

nieko man taipat netoli tas 30 mano ugis 164 bet noreciau 50kg sverti dabar turbut 58 doh.gif aisku prazdziai uztektu 55 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juriukas @ 2009 11 16, 16:50)
sveikutes  mirksiukas.gif  prisijungsiu ir as prie jusu  smile.gif  turbut su tokiom pat ploblemelem  mirksiukas.gif  pirmiause esu turbut tingine didziause ir neturiu valios  auga man pilvas bet va vis tingiu ko nors imtis pasportuoju keles dienas ir baigiasi  blush2.gif  su saldumynais jau susitvarkuiau bet va darau vyrui valgyti tai mesyte skanesne tai kur tau neparagausi dabar vakarais stengiuosi nevalgyti ir pradejau gerti Puer arbata  ji sakoma yra riebalu zudike  g.gif butinai pabandysiu ta  arbatele su cinamonu ir medum  thumbup.gif
Papildyta:

nieko man taipat netoli tas  30 mano ugis 164 bet noreciau 50kg sverti dabar turbut 58  doh.gif  aisku prazdziai uztektu 55  bigsmile.gif

va va mano padruske, tik as jau 54 kg sveriu nuo 58kg, pameciau 4 kg per 10 d su japoniska dieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 16, 14:11)

unsure.gif nekas... gerai, kad ne visiems stipriesiems gerimams biggrin.gif

QUOTE(juriukas @ 2009 11 16, 14:50)
sveikutes  mirksiukas.gif  prisijungsiu ir as prie jusu  smile.gif 

sveikute 4u.gif

gal kruvoj kai busim atsiras daugiau tos valios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juriukas @ 2009 11 16, 14:50)
nieko man taipat netoli tas  30 mano ugis 164 bet noreciau 50kg sverti dabar turbut 58  doh.gif  aisku prazdziai uztektu 55  bigsmile.gif

prasom jungtis 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 11 16, 15:14)
unsure.gif  nekas... gerai, kad ne visiems stipriesiems gerimams biggrin.gif
sveikute  4u.gif

kitiems viskas gerai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti