Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 12, 11:44)

Bet man kol kas uztenka kad po18 nevalgau.Tiesa,svoris jau nebekrenta taip kaip pirmomis dienomis schmoll.gif Bet apimtys tai sumazeje...ypac krutines doh.gif  Nu ka padarysi-nereikia noret visko-ir lieknos figuros ir grazios krutines verysad.gif Is pradziu norejau svert 50 kg dabar galvoju kad bus ties 52 apsistot. Taigi iki siekiamo tikslo liko apie 2 kg ax.gif

o koks tavo ugis g.gif

mano kaip apsistojo ties 54-55, tai taip ir basta, nors atvirai pasakius koloriju dabar neskaiciuoju, stengius nevalgyt nuo 19val., tai zo ir trypsiu vietoj, nors kai pradejau mesti svori, tai ir norejau numest iki 55kg, ta pasiekiau, o dabar pamasciau, kad visai butu ne prosali ir iki 50 numest biggrin.gif na matyt tiesa zmones sneka, kai turi ko norejai, tai poto dar norisi daugiau tongue.gif

dariau as vakar ta kauke su cinamonu ir medum, tai siaip slinkimo tikrai maziau nei buvo, bandysiu vel po 2sav. pasidaryt g.gif bet pas mane tikraja ta zo prasme kuokstais plaukai slinko, o dabar kai perbraukiu per plaukus, tai saujoj vienas plaukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 12, 14:09)
o koks tavo ugis g.gif

160cm blush2.gif Tai galvoju kad 50 gal jau ir per mazai butu.Kazkada kai buvau 20-mete tai gal 50 sverdama atrodziau neblogai bet dabar kai jau stuktelejo 30 tai reikia biski daugiau del solidumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 12, 13:17)
160cm  blush2.gif Tai galvoju kad 50 gal jau ir per mazai butu.Kazkada kai buvau 20-mete tai gal 50 sverdama atrodziau neblogai bet dabar kai jau stuktelejo 30 tai reikia biski daugiau del solidumo ax.gif

tai mano irgi toks ugis, tai va visa gyvenima 44 sveriau, bet visi ir vadino dziusna tongue.gif , tai sakau jau man kai link sarakovniko, tai gal ir 55kg normaliokas ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 12, 14:25)
tai mano irgi toks ugis, tai va visa gyvenima 44 sveriau, bet visi ir vadino dziusna tongue.gif , tai sakau jau man kai link sarakovniko, tai gal ir 55kg normaliokas ax.gif  rolleyes.gif

as iki 24 metu 45kg sveriau.Tada atrode normalu ir pati buvau patenkinta savo isvaizda,bet kai dabar issitraukiu senas nuotraukas tai blink.gif tikra dziusna buvau doh.gif
Turiu tokia lentele kur surasyta kiek turi sverti moteris pagal ugi ir amziu,tai pagal ja nuo 30 iki 39 metu 160cm moters normalus svoris 58.5kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 11 12, 13:44)
as iki 24 metu 45kg sveriau.Tada atrode normalu ir pati buvau patenkinta savo isvaizda,bet kai dabar issitraukiu senas nuotraukas tai blink.gif tikra dziusna buvau doh.gif
Turiu tokia lentele kur surasyta kiek turi sverti moteris pagal ugi ir amziu,tai pagal ja nuo 30 iki 39 metu 160cm moters normalus svoris 58.5kg ax.gif

as pamenu 25 kaip tik su mb susipazinau, tai sveriau tikrai ne ka, nes pamenu dzinsus pirkau 13-14m. vaikams, nes jie man tip top tiko blush2.gif as aplamai storet lb staigiai pradejau nuo 30 doh.gif
58kg as jau sveriau, tai visai sau nepatikau schmoll.gif geriau jau laikysiuos 55 ir nevarysiu D i medi biggrin.gif reik dar pilva panaikint, bet manau tai jau misija neimanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 12, 14:50)
as pamenu 25 kaip tik su mb susipazinau, tai sveriau tikrai ne ka, nes pamenu dzinsus pirkau 13-14m. vaikams, nes jie man tip top tiko blush2.gif as aplamai storet lb staigiai pradejau nuo 30 doh.gif
58kg as jau sveriau, tai visai sau nepatikau schmoll.gif geriau jau laikysiuos 55 ir nevarysiu D i medi biggrin.gif reik dar pilva panaikint, bet manau tai jau misija neimanoma g.gif

As iki nestumo irgi rubus pirkdavau paaugliu skyriuje doh.gif
58 kg as irgi nenoreciau svert-kiek galesiu tiek laikysiuos apie 52-55 kg cool.gif
Mano pagrindine beda taip pat pilvukas... unsure.gif Tokia amzinai nescia atrodau doh.gif Bet dabar jau po truputi mazinam ta nestuma biggrin.gif
Atsakyti
As irgi norejau iki 55 kg, dabar 54 kg noriu 50 kg lotuliukas.gif
Nu bet i tema, kaip ta arbata jus geriate g.gif kiek laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2009 11 12, 16:37)
As irgi norejau iki 55 kg, dabar 54 kg noriu 50 kg lotuliukas.gif
Nu bet i tema, kaip ta arbata jus geriate g.gif kiek laiko g.gif

as tai cinamonarbate geriu, ji man skanesne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas gali pasakyti i sia tema... g.gif
Kuriai konkreciai pasijaute pradejus gerti arbata svorio kritimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2009 11 12, 17:15)
Kas gali pasakyti i sia tema... g.gif
Kuriai konkreciai pasijaute pradejus gerti arbata svorio kritimas  g.gif

na as kai pradejau gerti, tai tik tiek, kad man svoris nekrito, o paprasciausiai jis nebesoko i virsu ir dabar laikosi 54-55, nors va kaip numest koki dar 2-3 kg tai neaisku g.gif
Atsakyti
o man geriu ar ne, valgau ar ne svoris nekrenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 11 12, 18:19)
na as kai pradejau gerti, tai tik tiek, kad man svoris nekrito, o paprasciausiai jis nebesoko i virsu ir dabar laikosi 54-55, nors va kaip numest koki dar 2-3 kg tai neaisku g.gif

va va ir man taip doh.gif
Atsakyti