Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA

g.gif Kaip idomiai pirmas tepinelis po 6 men.
Pvz man, tai sake du kartus reikes kas 3 menesius darytis. o paskui jei viskas gerai kas 6 men pora kartu, ir tada kas metus pastoviai.

Ar lietuvoj visom mergaitem, kaip ir man tyrymai daromi po konizacijos??? g.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės... 4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas... verysad.gif Šiandien buvau pas ginekologę, apžiūros rezultatai liūdnoki... verysad.gif Gimdos kaklelyje dideli plotai pakitusio audinio (jodas nenudažė). Penktadienį darys biopsiją. Operacija neišvengiama... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 17, 12:29)
Pvz man, tai sake du kartus reikes kas 3 menesius darytis. o paskui jei viskas gerai kas 6 men pora kartu, ir tada kas metus pastoviai.

Ar lietuvoj visom mergaitem, kaip ir man tyrymai daromi po konizacijos???  g.gif

Na man tyrimus darys lygiai taip pat kaip ir tau. Gydytojai labai svarbu, ka ras po triju men, nes jei vel lasteles blogos atsinaujina, vel bus daroma konizacija.

To: Rytorasa
Nenusimink, viskas bus ok. Svarbiausia laiku pastebeti. O koks onkocitologinio tyrimo atsakymas buvo.? Kiek supratau, tai tau dabar kalposkopija dare? Tepe jodu ir ziurejo per toki specialu mikroskopa?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 11 17, 13:53)
Sveikutės, mergaitės...  4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas...  verysad.gif Šiandien buvau pas ginekologę, apžiūros rezultatai liūdnoki...  verysad.gif Gimdos kaklelyje dideli plotai pakitusio audinio (jodas nenudažė). Penktadienį darys biopsiją. Operacija neišvengiama...    verysad.gif

Labukas 4u.gif
O kokie tyrimu rezultatai (PAP tepinelio ar citologinio) pries kalposkopija? Ar tau dare iskart kalposkopija?

Kantrybes ir stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulytek @ 2009 11 17, 14:45)
Na man tyrimus darys lygiai taip pat kaip ir tau. Gydytojai labai svarbu, ka ras po triju men, nes jei vel lasteles blogos atsinaujina, vel bus daroma konizacija.

Tai vadinasi tikrai skirtingai dirba gydytojai kitose salyse g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 17, 09:58)
o tai po konizacijos ka rado,atsak.negausi?

gausiu,kai istirs,nelabai tikiu,kad greitai gausiu doh.gif

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 17, 10:29)

Ar lietuvoj visom mergaitem, kaip ir man tyrymai daromi po konizacijos???  g.gif

jo,nepamirskit,kad as ne Lietuvoje ir cia visai kitokia sistema,jau seniai tuom isitikinau,net jei jokiu vaistu neisrase po konizacijos,net jei manes net neuzmigde,o tik ten uzmarino,tai matosi,kad visai kitaip dirba

Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 11 17, 14:45)

To: Rytorasa
Nenusimink, viskas bus ok. Svarbiausia laiku pastebeti. O koks onkocitologinio tyrimo atsakymas buvo.? Kiek supratau, tai tau dabar kalposkopija dare? Tepe jodu ir ziurejo per toki specialu mikroskopa?

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 17, 14:50)
Labukas  4u.gif
O kokie tyrimu rezultatai (PAP tepinelio ar citologinio) pries kalposkopija? Ar tau dare iskart kalposkopija?

Kantrybes ir stiprybes  4u.gif

Ačiū, mergaitės... 4u.gif
Man dar onkocitologinio tyrimo nedarė, žadėjo daryti šį ketvirtadienį. Penktadienį guldo biopsijai. Šiandien darė paprastą tepinėlio tyrimą ir kolposkopiją. Man keista, kodėl nesulaukus onkocitologinio tyrimo atsakymų liepia daryti biopsiją.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 17, 12:29)

ir man taip sake,pirpas PAP po 3 menesiu,antras vel po 3, po to kas 6 menesius 4u.gif

rytorasa ,kaip idomiai cia pas jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 17, 17:42)

rytorasa ,kaip idomiai cia pas jus g.gif

man irgi keista... rolleyes.gif na, dar ketvirtadienį nuėjusi paklausinėsiu... unsure.gif
Atsakyti
merginos,kiek laiko jums kraujavo,maude pilvo apacia po konizacijos?
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2009 11 19, 17:34)
merginos,kiek laiko jums kraujavo,maude pilvo apacia po konizacijos?

man po operacijos tepliojo tik pora dienu. maudimas buvo ivairiai. tai maziau tai intensyviau lyg apie pora savaiciu. vis nyko maudimas. pirmas 10 dienu labiau. kazkur 7-8 diena po operacijos pradejo vel teplioti, lyg menesines, bet negausiai. Tai daktare sake, kad ir sasas krito, ir menesines sutapti cia galejo. Tai vat, per tas 10 dienu, dar sasas krenta ir pradeda teplioti, kraujuoti. bet kiek rasinejo anksciau merginos, tai labai skiritngai visom.
Kaip jautiesi?
Atsakyti
Man teplioja dar trecia savaite po konizacijos. Ir dabar dar daugiau nei pradzioje, Gydytoja ziurejo, tai pas man dar uzdegiminis fonas, tai visokiu zvakuciu ir vaistuku prirase. O man pilva ir maudzia, pilvo apacia lyg ir praejo bet dabar sonus. Tai rado cista kiausidese. Sake, jei po menesiniu nepraeis vel reiks gulti ant operacinio stalo doh.gif
Atsakyti

QUOTE(saulytek @ 2009 11 20, 11:55)
Man teplioja dar trecia savaite po konizacijos. Ir dabar dar daugiau nei pradzioje, Gydytoja ziurejo, tai pas man dar uzdegiminis  fonas, tai visokiu zvakuciu ir vaistuku prirase. O man pilva ir maudzia, pilvo apacia lyg ir praejo bet dabar sonus. Tai rado cista kiausidese. Sake, jei po menesiniu nepraeis vel reiks gulti ant operacinio stalo  doh.gif

doh.gif eina sau doh.gif doh.gif laikykis 4u.gif
o man tai jau prasidejo menesines,tik siaip galvoju cia tikrosios ar ne g.gif pagal ideja tai jau turetu.O siaip jauciuosi jau geriau,aisku idomu bus kai pradesiu eiti i darba,kai pradesiu daugiau judeti,bet tikiuosi,kad viskas jau bus gerai.Tik dabar suku galva,kaip cia anksiau pasidaryti tepineli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrega: 20 lapkričio 2009 - 15:50