as negulejau, pas mane du vaikiukai namie tai nebuvo kada,tik siaip nekilnojau sunkaus nieko,stengiaus stipriai nejudeti, gydytoja sake sesias savaites prisiziureti

QUOTE(saulytek @ 2009 11 09, 11:35)
Geriu Azitrox antibiotikus ir vartoju Olfen zvakutes. Tos zvakutes tikrai padeda, be ju neisivaizduoju...... O dar tas dubens skausmas. Gulint nieko, bet atsistojus tai skauda labai. Sia savaite vaziuosiu i ligonine tyrimu rezultatu atsiimti, tai pasiklausiu, normalu cia ar ne.
Zinau, kad nedarbinguma duoda, individualiai, nes nuo gyjimo priklauso. Bet vidurkis kazkur iseitu 2-3 savaites?
O Jus ilgai lovoje gulejote?
Laikykimes, mergaites
Zinau, kad nedarbinguma duoda, individualiai, nes nuo gyjimo priklauso. Bet vidurkis kazkur iseitu 2-3 savaites?
O Jus ilgai lovoje gulejote?
Laikykimes, mergaites

As tuos pacius antibijotikus geriau, tik man ne zvakutes israse dar buvo, o TANTUM ROSA miltelius prasiplovimui susitaisyt.
As savaite saziningai save saugojau, ir nieko nedirbau, niekur nevaziavau, namuose vis daugiausia gulejau, stengiaus kuo maziau sedeti. O kita savaite dar nedirbau, bet jau vazinejaus, reikalus tvarkiausi. Stengiaus letais judesiais, ir daug nevaikscioti, tai visur su masina

Sekmes gyjant

Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 11 09, 12:03)
as negulejau, pas mane du vaikiukai namie tai nebuvo kada,tik siaip nekilnojau sunkaus nieko,stengiaus stipriai nejudeti, gydytoja sake sesias savaites prisiziureti 

O man sake, kad vel pilnavertis gyvenimas po menesio. na si treciad eisiu pas ginekologe, tad jau klausiu ar viska galiu daryti

Na man viena gydytoja sake, kad dvi savaites saziningai nesedeti ir maksimaliai guleti. O pas kuria operavausi, sake, kad tik prisiziureti, sedet kartais galima, bet daugiau guleti,o ne sedeti. Ir zinoma tausoti save
Taip kad, tausokime save

Taip kad, tausokime save

O siaip nieko nera ten baisaus, neskauda, kai daro, bet ka atsimenu- tai kai isejau is kabineto, tai vemiau ir verkiau-kvapas taip suveike

QUOTE(Ivetyte @ 2009 11 09, 11:20)
O man sake, kad vel pilnavertis gyvenimas po menesio. na si treciad eisiu pas ginekologe, tad jau klausiu ar viska galiu daryti

vat ir as sportuoti jau noriu,man poryt bus lygiai menuo

QUOTE(saulytek @ 2009 11 09, 11:34)
Na man viena gydytoja sake, kad dvi savaites saziningai nesedeti ir maksimaliai guleti. O pas kuria operavausi, sake, kad tik prisiziureti, sedet kartais galima, bet daugiau guleti,o ne sedeti. Ir zinoma tausoti save

deja as negulinejau, ir sedejau nemazai prie pc

QUOTE(miauka @ 2009 11 09, 22:28)
O siaip nieko nera ten baisaus, neskauda, kai daro, bet ka atsimenu- tai kai isejau is kabineto, tai vemiau ir verkiau-kvapas taip suveike

Tai tu po konizacijos pati savo kojom isejai??? Mane tai isveze, nes tik po narkozes atsipaipaliojau, vos akis pramerkti jegu turejau.

As pabudus po narkozes absoliuciai nieko neuzuodziau ir ziauriai miego norejau

QUOTE(saulytek @ 2009 11 10, 12:51)
Tai tu po konizacijos pati savo kojom isejai??? Mane tai isveze, nes tik po narkozes atsipaipaliojau, vos akis pramerkti jegu turejau.
Ir vaikscioti pradejau tik kokioms 4-5 val praejus, nes labai galva svaigo. Salia gulinciai moteriai ir konizacija dare, tai ja ir su lova ir palata parveze.
O parvezus mane i palata vis zadino ir po gurksneli vandens dave
Nes anestiozologe neleido imigti, o tik snausti. Tai vyras vis ir zadindavo.

jo as pati isejau..jokios narkozes..irgi paskui rode tyrimus, kad rado pakitimus ? Sake va matai-gerai, kad padarem.hm ka tada dare man

Tai matyt busiu visai ne i tema parasius

QUOTE(miauka @ 2009 11 10, 22:08)
jo as pati isejau..jokios narkozes..irgi paskui rode tyrimus, kad rado pakitimus ? Sake va matai-gerai, kad padarem.hm ka tada dare man
bet tikrai zinau, kad su elektra ir is k raides...??
Atleiskite mergaites.. 

Neskubekim dar spresti. As pamenu, skaiciau moksline medziaga apie tai. Tai raso, kad konizacija gali buti daroma ir tiesiog kabinete, su vietine nejautra, ir kaip pridera su kilpa ir kitais budais. Matyt tai taikoma retai.
O tau tai dare Lietuvoj?
Na va, mergaites, jau zinau tyrimu rezultatus. Tai man carcioma in situs. Zodziu, nulines stadijos vezys.
Pries metus pap rode ascus, paskui vel ascus, o dabar asc-h.
Tai dabar sakiau visada darysiuosi ta Thrin-pap, jis geriau parodo rezultatus. Nes gydytoja kuri operavo, sake, kad tikrai nesitikejo tokios diagnozes.
Na bet viskas bus ok
Po triju men kartosiu pap, tada bus aisku, atsinaujino tos lasteles ar ne.
Laikykimes
Tai dabar sakiau visada darysiuosi ta Thrin-pap, jis geriau parodo rezultatus. Nes gydytoja kuri operavo, sake, kad tikrai nesitikejo tokios diagnozes.
Na bet viskas bus ok

Laikykimes

QUOTE(saulytek @ 2009 11 11, 15:05)
Na va, mergaites, jau zinau tyrimu rezultatus. Tai man carcioma in situs. Zodziu, nulines stadijos vezys.
Na bet viskas bus ok
Laikykimes

Na bet viskas bus ok

Laikykimes

aisku bus viskas okei

QUOTE(saulytek @ 2009 11 11, 16:05)
Na bet viskas bus ok
Laikykimes

Na bet viskas bus ok

Laikykimes

o tai pasalino viska,sveiku audiniu ribose?na jo,matai kaip cia greit viskas gali pasikeist,net keli men.ka reiskia

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 12, 09:23)
o tai pasalino viska,sveiku audiniu ribose?na jo,matai kaip cia greit viskas gali pasikeist,net keli men.ka reiskia 

Tai kad atsakyme apie sveikus audinius nieko parasyta nebuvo. Kazkaip nuojautau kuzda, kad viskas gerai neispjauta. O ir gydytoja kazka uzsimine, kuri operavo, kad gali buti, kad reikes kartoti konizacija, nors lyg viska ir gerai ispjove. Bet atsakyme man ir uzkliuvo, kad nebuvo jokiu zodziu - sveiku audiniu ribose. Nes vietomis rado cin2, vietomis cin 3 su carcioma in situs zidiniais, vietomis infiltracija, kiek nueje i gyli ir i ploti....ir t.t. kadangi atsakymas buvo irasytas ranka, tai dar ne viska iskaiciau, kas ten parasyta
Na, bet kuriuo atveju visada reikia tiketis geriausio