QUOTE(Deborah @ 2010 02 04, 18:13)
Almera, tavo posta skaitant man net siurpuliukai nubego per kuna is laimes, vadinas ir maniske turetu pranokt visus mano lukescius. Amzius panasu skaip ir tavosios. 4.4 mes taip pat nuplanave i mokyklele leist dukra, nes pvz. i smanes menka mokytoja, paskutini kart pries 10 metu ant slidziu stovejau..Ignalinoj ant kalno, nuo kurio neisdrysau ciuozt, tai nusiemiau slides ir nusiridenau nuo kalno kaip koks kulvesrtukas
Ryt isskrendam i Prancuzija. Turesiu galimybe slidinet tiek prancuzijos Alpese tiek sveicarijos

Gryzus , o gal net ir is vietos pavyks pranest karsciausias naujienas apie sniega, ispudzius, kainas ir t.t.
Deborah, sekmes kalnuose, beje i kuri regiona vaziuojat?
Butinai atiduokit i mokykla. Ir cia nepriklauso nuo to kaip tevai slidineja, o kokie geri slidinejimo pedagogai jie yra

Nes mes slidinejame seniai ir kuo daugiau juodom trasos, taciau mokytojai mes klaikus. Manau, nei vienas is musu negali taip ismokinti, kaip ismokina specialiai tam paruosti instruktoriai.
Beje, tokiu atveju siulau ir paciai nueiti i mokykle keliom dienom

Nes as mokinausi Slovakijoje be jokiu instruktoriu, tai nenoriu net prisiminti, nors tas buvo pries 15 metu. O mano vyras, butent Prancuzijoje pasiemes dvi dienas instruktoriu trecia diena laisvai ciuoze raudonom trasom.