Sveiki,
mes irgi ruošiamės į Austriją kovo mėnesį, planuojam į Serfausą važiuoti. Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokias vietas ten verta aplankyti, jeigu kartais ne tinkamas oras slidinėjimui ar pan.? Kiek žiūrėjau žemėlapyje ten lyg Insbruckas netoli?
Gal kam bus idomu pasiskaityt kaip mes važiavom slidinėti į Prancūziją
http://www.supermama...;#entry34547760

http://www.supermama...;#entry34547760
QUOTE(Almera @ 2010 02 05, 09:51)
Beje, tokiu atveju siulau ir paciai nueiti i mokykle keliom dienom
Nes as mokinausi Slovakijoje be jokiu instruktoriu, tai nenoriu net prisiminti, nors tas buvo pries 15 metu.

QUOTE(Peledziukas @ 2010 02 05, 18:23)
Sveiki,
mes irgi ruošiamės į Austriją kovo mėnesį, planuojam į Serfausą važiuoti. Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokias vietas ten verta aplankyti, jeigu kartais ne tinkamas oras slidinėjimui ar pan.? Kiek žiūrėjau žemėlapyje ten lyg Insbruckas netoli?
Nezinau kur tiksliai yra jusu kurortas, bet Insbruke siais metais buvom. Simpatiskas miestukas. Va kelios foto is jo - tiesa, ji pasiekem vakarejant, tai musu maziukas muilinukas jau ne visaka galejo fiksuot... Slidinejimui mat neimam tu banduru, kur atskira kurpine uzima. Nepatogu...

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 06, 14:52)
Gal zinot kur geriausia pirkti termo apranga (moteriska ir vaikiska), kur gera kaina ir kokybe?
Termo apranga apatini sluoksni pirkau Lietuvoje Sporline Five sesons firmos. Komplektas kainavo 70 Lt (moteriskas, su drugeliais

Mes jau irgi po
Susirinko kompanija, buvom Austrijoje, Zillertal slenyje uz Mayrhofeno Finkenberg miestuke sausio pradzioje. Viskas labai super. Didysis tik asarodamas mokesi, bet nieko - kitais metais bus lengviau. Maziu buvom palike. As ir vel noriu, bet Lietuvos kalniukai kazkaip netraukia... Noriu i normalius
Bet mano norai bus patenkinti geriausiu atveju kita sezona
Dabar jau planuojam Kroatija balandzio gale

tai nėra kalbos kad lietuvos ar lenkijos ar latvijos kalneliai tai ne Alpes....bet visur galima rasti pliusų-į alpes kaip ir sakai be kitų metų nenusigausi tai bent jau vaikai paslidinės-dukra tai slidinėja geriau jau ir už mane tai ja Anykščiais ar latvija nenustebinsi:) bet planuoju mažylį pažaidimui, pabandymui, pripratimui prie batu- užkelti ant kalniuko. tai ir gautusi visai normali diena-gaila butu kokiam rimtam slidinejimo kurrorte vienam neslidinėt o žaisti su trimečiu
-pusvalandį vienas;kitą pusvalandį kitas ''slidininkui'' pradinį instruktažą pravedinės, kiti tuo laiku ir tom rimtom trasom po kelis kart nučiuos, išgerti arbatos palei kalną ir smagu
bet čia tik planai, pažiūrėsiu kas gausis, nes nuomose ne visur tokiu mažų batukų galima rast

Paskutine sausio savaite praleidau St. Anton (Austrijoje).
Vaziavau jau antra karta i sia vieta ir truputeli buvo neramu ar vel patiks, nes gyvenime kartais buna, kad sigrizti pakartoti svajones ir... Ups... nieko gero neiseina.
Taciau si karta viskas vel buvo PUIKU! Vel drasiai galiu pasakyti- geriausias slidinejimas kiek teko patirti. Oras super- pirmos trys dienos sauletos, po to sniegas, po sniego saule su slidinejimu puriame sniege. Na ir savaites gale mixas- ir pugos ir sniego, bet visos extremalios svajones igyvendintos ir praminti takai, kur ju nebuvo iki tol
Gavosi 20% trasomis ir 80% ne trasomis. Zmoniu labai vidutinis kiekis, o tarpais isciuozus kur nuosaliau ir visiskai nebudavo.
Apie kelione- atgal vaziuojant non stop'u parvaziavome per 17 val. Marsrutas istirtas ir pasiteisines: St. Anton- Bludenz- Ulm- Nurnberg- Dresden- Wroclaw- Warsaw- Kaunas. Gaunasi 1780 km. is kurui 1000 km greitkelis.
Va taip pasidziaugiau ir linkiu visiems geru emociju bei laigau spygas kad dar issirauti kovo menesi- si ziema tikrai isskirtine.
Vaziavau jau antra karta i sia vieta ir truputeli buvo neramu ar vel patiks, nes gyvenime kartais buna, kad sigrizti pakartoti svajones ir... Ups... nieko gero neiseina.
Taciau si karta viskas vel buvo PUIKU! Vel drasiai galiu pasakyti- geriausias slidinejimas kiek teko patirti. Oras super- pirmos trys dienos sauletos, po to sniegas, po sniego saule su slidinejimu puriame sniege. Na ir savaites gale mixas- ir pugos ir sniego, bet visos extremalios svajones igyvendintos ir praminti takai, kur ju nebuvo iki tol

Gavosi 20% trasomis ir 80% ne trasomis. Zmoniu labai vidutinis kiekis, o tarpais isciuozus kur nuosaliau ir visiskai nebudavo.
Apie kelione- atgal vaziuojant non stop'u parvaziavome per 17 val. Marsrutas istirtas ir pasiteisines: St. Anton- Bludenz- Ulm- Nurnberg- Dresden- Wroclaw- Warsaw- Kaunas. Gaunasi 1780 km. is kurui 1000 km greitkelis.
Va taip pasidziaugiau ir linkiu visiems geru emociju bei laigau spygas kad dar issirauti kovo menesi- si ziema tikrai isskirtine.

džiaugiuosi už jus visus jau atslidinėjusius, kaip faina kad viskas gerai ir sėkmingai, daug emocijų
, ir laukiu laukiu nesulaukiu savo kovo 12 dienos
, kita kart jau nenoriu važiuot taip vėlai nes tas laukimas pjauna jua beskaitant visų ispūdžius

Ir man sunku jau laukti cia beskaitant kaip smagu pasislidineti visiems ir su kruva ispudziu grizti
Mes kovo 9 skrendam, aisku truputi nerimauju kaip vaikai kelione patems ir kiek man paciai kalnais duos pasidziaugti
Bet vyksta ir mano tevai kartu, tad viliuosi kazkaip susitvarkysim
Gal kas turit patirties kaip maziausieji keliautojai tokia kelione atlaiko? Gal kalnu oras pagerina ju miega

Mes kovo 9 skrendam, aisku truputi nerimauju kaip vaikai kelione patems ir kiek man paciai kalnais duos pasidziaugti

Gal kas turit patirties kaip maziausieji keliautojai tokia kelione atlaiko? Gal kalnu oras pagerina ju miega

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 09, 18:17)
Ir man sunku jau laukti cia beskaitant kaip smagu pasislidineti visiems ir su kruva ispudziu grizti

As turiu

šeštadienį grįžom iš Trijų slėnių Prancūzijoj

QUOTE(Snowpass @ 2010 02 09, 16:35)
Paskutine sausio savaite praleidau St. Anton (Austrijoje).
St Anton

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 09, 17:17)

viskas gerai su maziais kelionese. Vezemes dabar kompanijoje 3-meti. Puikiai sakyciau viskas buvo. Jus skendat, o mes vaziavom iki Zillertal slenio. Ir nieko. Viskas super
Paslidinejau Bormio ir Santa Catarinoje (IT). Likau labai patenkintas, jei ka domina, klauskit, pasidalysiu informacija.