Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

Sveiki,

mes irgi ruošiamės į Austriją kovo mėnesį, planuojam į Serfausą važiuoti. Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokias vietas ten verta aplankyti, jeigu kartais ne tinkamas oras slidinėjimui ar pan.? Kiek žiūrėjau žemėlapyje ten lyg Insbruckas netoli?
Atsakyti
Gal kam bus idomu pasiskaityt kaip mes važiavom slidinėti į Prancūziją 4u.gif
http://www.supermama...;#entry34547760
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 02 05, 09:51)
Beje, tokiu atveju siulau ir paciai nueiti i mokykle keliom dienom smile.gif Nes as mokinausi Slovakijoje be jokiu instruktoriu, tai nenoriu net prisiminti, nors tas buvo pries 15 metu.

doh.gif tai pasirodo as ne viena tokia lotuliukas.gif Pries 10 meteliu ir as ant kalnu Slovakijoj liejau daug prakaito ir asaru (nezinia ko daugiau). Ir kam to reikejo - ir be streso galejau su instruktorium to ismokt, bet ne - gi studentai sutaupys doh.gif Brrr... Lygiai taip pat neneoriu to prisimint, kaip ir vairavimo mokyklos... Brrr....

QUOTE(Peledziukas @ 2010 02 05, 18:23)
Sveiki,

mes irgi ruošiamės į Austriją kovo mėnesį, planuojam į Serfausą važiuoti. Norėjau pasiteirauti, gal žinote kokias vietas ten verta aplankyti, jeigu kartais ne tinkamas oras slidinėjimui ar pan.? Kiek žiūrėjau žemėlapyje ten lyg Insbruckas netoli?

Nezinau kur tiksliai yra jusu kurortas, bet Insbruke siais metais buvom. Simpatiskas miestukas. Va kelios foto is jo - tiesa, ji pasiekem vakarejant, tai musu maziukas muilinukas jau ne visaka galejo fiksuot... Slidinejimui mat neimam tu banduru, kur atskira kurpine uzima. Nepatogu...

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 06, 14:52)
Gal zinot kur geriausia pirkti termo apranga (moteriska ir vaikiska), kur gera kaina ir kokybe?

Termo apranga apatini sluoksni pirkau Lietuvoje Sporline Five sesons firmos. Komplektas kainavo 70 Lt (moteriskas, su drugeliais doh.gif ). Vyrams rekomenduoju Omnitekso polipropilenine apranga - tikrai puiki. Gariunuose galima gaut papigiai. Maniskis domisi vandens sportu, tai negali atsidziaugti ir plaukiant baidare, ir slidinejant, ir kaime malkas pjaunant ziema. Uzmeciau aki Lenkijoj Decatlone - yra ir vyrisku, ir moterisku, bet nesakyciau kad butu labai pigu. Turbut tie patys 70 Lt uz komplekta gautusi. Su vaikiskom - problemos. Jei vaikas iki 6-7 metu sintetine apranga gauti gan sudetinga. Antras sluoknis dar yra, bet to kur prie kuno sintetinio bent man nepavyko gauti nei LT, nei PL, nei AU. Tik medvilne... Tas pats su vaikisko slidienjimo kojinem iki 33 dydzio. Arba kaina kosmosas, arba ju is vis nera verysad.gif
Atsakyti
Mes jau irgi po thumbup.gif Susirinko kompanija, buvom Austrijoje, Zillertal slenyje uz Mayrhofeno Finkenberg miestuke sausio pradzioje. Viskas labai super. Didysis tik asarodamas mokesi, bet nieko - kitais metais bus lengviau. Maziu buvom palike. As ir vel noriu, bet Lietuvos kalniukai kazkaip netraukia... Noriu i normalius verysad.gif Bet mano norai bus patenkinti geriausiu atveju kita sezona doh.gif Dabar jau planuojam Kroatija balandzio gale blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 vasario 2010 - 16:32
tai nėra kalbos kad lietuvos ar lenkijos ar latvijos kalneliai tai ne Alpes....bet visur galima rasti pliusų-į alpes kaip ir sakai be kitų metų nenusigausi tai bent jau vaikai paslidinės-dukra tai slidinėja geriau jau ir už mane tai ja Anykščiais ar latvija nenustebinsi:) bet planuoju mažylį pažaidimui, pabandymui, pripratimui prie batu- užkelti ant kalniuko. tai ir gautusi visai normali diena-gaila butu kokiam rimtam slidinejimo kurrorte vienam neslidinėt o žaisti su trimečiu smile.gif -pusvalandį vienas;kitą pusvalandį kitas ''slidininkui'' pradinį instruktažą pravedinės, kiti tuo laiku ir tom rimtom trasom po kelis kart nučiuos, išgerti arbatos palei kalną ir smagu ax.gif bet čia tik planai, pažiūrėsiu kas gausis, nes nuomose ne visur tokiu mažų batukų galima rast g.gif
Atsakyti
Paskutine sausio savaite praleidau St. Anton (Austrijoje).
Vaziavau jau antra karta i sia vieta ir truputeli buvo neramu ar vel patiks, nes gyvenime kartais buna, kad sigrizti pakartoti svajones ir... Ups... nieko gero neiseina.

Taciau si karta viskas vel buvo PUIKU! Vel drasiai galiu pasakyti- geriausias slidinejimas kiek teko patirti. Oras super- pirmos trys dienos sauletos, po to sniegas, po sniego saule su slidinejimu puriame sniege. Na ir savaites gale mixas- ir pugos ir sniego, bet visos extremalios svajones igyvendintos ir praminti takai, kur ju nebuvo iki tol smile.gif

Gavosi 20% trasomis ir 80% ne trasomis. Zmoniu labai vidutinis kiekis, o tarpais isciuozus kur nuosaliau ir visiskai nebudavo.

Apie kelione- atgal vaziuojant non stop'u parvaziavome per 17 val. Marsrutas istirtas ir pasiteisines: St. Anton- Bludenz- Ulm- Nurnberg- Dresden- Wroclaw- Warsaw- Kaunas. Gaunasi 1780 km. is kurui 1000 km greitkelis.

Va taip pasidziaugiau ir linkiu visiems geru emociju bei laigau spygas kad dar issirauti kovo menesi- si ziema tikrai isskirtine.

biggrin.gif
Atsakyti
džiaugiuosi už jus visus jau atslidinėjusius, kaip faina kad viskas gerai ir sėkmingai, daug emocijų thumbup.gif , ir laukiu laukiu nesulaukiu savo kovo 12 dienos biggrin.gif , kita kart jau nenoriu važiuot taip vėlai nes tas laukimas pjauna jua beskaitant visų ispūdžius smile.gif
Atsakyti
Ir man sunku jau laukti cia beskaitant kaip smagu pasislidineti visiems ir su kruva ispudziu grizti 4u.gif
Mes kovo 9 skrendam, aisku truputi nerimauju kaip vaikai kelione patems ir kiek man paciai kalnais duos pasidziaugti rolleyes.gif
Bet vyksta ir mano tevai kartu, tad viliuosi kazkaip susitvarkysim ax.gif
Gal kas turit patirties kaip maziausieji keliautojai tokia kelione atlaiko? Gal kalnu oras pagerina ju miega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 09, 18:17)
Ir man sunku jau laukti cia beskaitant kaip smagu pasislidineti visiems ir su kruva ispudziu grizti  4u.gif
Mes kovo 9 skrendam, aisku truputi nerimauju kaip vaikai kelione patems ir kiek man paciai kalnais duos pasidziaugti  rolleyes.gif
Bet vyksta ir mano tevai kartu, tad viliuosi kazkaip susitvarkysim  ax.gif
Gal kas turit patirties kaip maziausieji keliautojai tokia kelione atlaiko? Gal kalnu oras pagerina ju miega  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As turiu smile.gif musu 4 su puse metu dukryte atlaike puikiai. Atidavem i mokyklele ir viskas super.
Atsakyti
šeštadienį grįžom iš Trijų slėnių Prancūzijoj ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snowpass @ 2010 02 09, 16:35)
Paskutine sausio savaite praleidau St. Anton (Austrijoje).
Vaziavau jau antra karta i sia vieta ir truputeli buvo neramu ar vel patiks, nes gyvenime kartais buna, kad sigrizti pakartoti svajones ir... Ups... nieko gero neiseina.

St Anton wub.gif Sakai ir antra kart patiko thumbup.gif As ten dar tik 1 kart buvau - vadinasi ir antra kart drasiai vaziuosiu hihihi.gif

QUOTE(Stebuklas @ 2010 02 09, 17:17)
Ir man sunku jau laukti cia beskaitant kaip smagu pasislidineti visiems ir su kruva ispudziu grizti  4u.gif
Mes kovo 9 skrendam, aisku truputi nerimauju kaip vaikai kelione patems ir kiek man paciai kalnais duos pasidziaugti  rolleyes.gif
Bet vyksta ir mano tevai kartu, tad viliuosi kazkaip susitvarkysim  ax.gif
Gal kas turit patirties kaip maziausieji keliautojai tokia kelione atlaiko? Gal kalnu oras pagerina ju miega  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

viskas gerai su maziais kelionese. Vezemes dabar kompanijoje 3-meti. Puikiai sakyciau viskas buvo. Jus skendat, o mes vaziavom iki Zillertal slenio. Ir nieko. Viskas super
Atsakyti
Paslidinejau Bormio ir Santa Catarinoje (IT). Likau labai patenkintas, jei ka domina, klauskit, pasidalysiu informacija.
Atsakyti