Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

Sveiki,
ieškome 4 asmenų grupės/ šeimos kuri norėtų slidinėti Italijoje, Val Gardenoje http://www.valgardena.it/en/ Sausio 22-29 dienomis.
Yra rezervuoti apartamentai 8 žmonėm. 2 virtuvės, 2 vonios. Deja viena šeima turėjo atsisakyti kelionės. Apartamentai yra St. Christina miestelyje, centre, šalia keltuvų. http://www.val-garde...j/en/index.html

Daugiau informacijos - rašykite asmeninę žinutę.

V.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2010 11 30, 16:41)
Panos, gera žinia- šį savaitgalį jau atsidaro Šelmento trasa (kiek supratau lenkiškai lotuliukas.gif )

http://www.wosir.hom...=...=2&Itemid=2

Nagi pradedam? Kas su mumis? mirksiukas.gif

Pernai buvome, šiais metasi tp būtinai važiuosime, kadangi tikrų kalnų kainos kol kas mums neįkandamos, tai Lenkija pats tas thumbup.gif
Papildyta:
Beje gal kas lenkijoje buvote Carna Gora? http://www.czarnagora.pl/en/ kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Musu slidinejimo sezono pradzia tongue.gif
Hemsedal, Norge, 1,5val kelio tongue.gif Skipass dienai mazdaug 120 litu, MB turi sezono korta, slides ir snieglente papildomai nekainuoja, turim savo... smile.gif Zmoniu nedaug, nes apacioje tik dirbtinis sniegas, salta baisiai ir kietoka ax.gif Kita savaitgali bus geriau, nes snigs gausiau kalnuose...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kur tiksliau cia randasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 05 gruodžio 2010 - 11:04
QUOTE(Boruze5 @ 2010 12 05, 13:04)
Kur tiksliau cia randasi?

Norvegija
Atsakyti
QUOTE(MamaAiste @ 2010 12 07, 00:50)

Maniau pusantros valandos kelio ,tai galvoju butų neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 07 gruodžio 2010 - 11:04
QUOTE(Boruze5 @ 2010 12 07, 13:03)

cia gal skrendant pusantros val kelio smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui g.gif ). Dabar iškilo klausimas, kur geriau nuomotis slides su batais, čia ar ten pas juos. Ir dar klausimas dėl instruktoriaus, kas aš jį imsiu tai klausimų nekyla, bet radau, kad yra arba grupėm apie 130eur, kasdien po 4h, arba individualiai apie 20eur 1h. Tai va ir mastau ka cia daryti, gal kas patars žaliam slidininkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2010 12 07, 16:06)
Sveiki visi,

esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui g.gif ). Dabar iškilo klausimas, kur geriau nuomotis slides su batais, čia ar ten pas juos. Ir dar klausimas dėl instruktoriaus, kas aš jį imsiu tai klausimų nekyla, bet radau, kad yra arba grupėm apie 130eur, kasdien po 4h, arba individualiai apie 20eur 1h. Tai va ir mastau ka cia daryti, gal kas patars žaliam slidininkui 4u.gif

Zulink kiek imanoma Lietuviskus kalnelius, instruktoriu ir pas mus yra manau neblogu, ir dar pigiau. Latviai is vis pasikauste ir instruktoriai geri ir kalniukai demesio verti. Nes vaziuoti i kalnus... i alpes... ir dar i tris slenius... nemokedama ciuozti... mano nuomone ir tau jokio is to malonumo nebus, nes vietoj to, kad gaudytum malonuma ciuziant nuostabiausiom trasom (kiek man teke ciuozti) - vargsi... ir siaip jau tai pinigus nelabai produktyviai isleisi.
taip, kad mano patarimas (nesu as jau dideles patirties slidinetoja, bet siokia tokia jau turiu blush2.gif ) mokykis Lietuvoje, Latvijoje ar Lenkijoje. Ir GAUDYK malonuma kalnuose biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 07 gruodžio 2010 - 15:26
QUOTE(pupkis @ 2010 12 07, 16:25)
Zulink kiek imanoma Lietuviskus kalnelius, instruktoriu ir pas mus yra manau neblogu, ir dar pigiau. Latviai is vis pasikauste ir instruktoriai geri ir kalniukai demesio verti. Nes vaziuoti i kalnus... i alpes... ir dar i tris slenius... nemokedama ciuozti... mano nuomone ir tau jokio is to malonumo nebus, nes vietoj to, kad gaudytum malonuma ciuziant nuostabiausiom trasom (kiek man teke ciuozti) - vargsi... ir siaip jau tai pinigus nelabai produktyviai isleisi.
taip, kad mano patarimas (nesu as jau dideles patirties slidinetoja, bet siokia tokia jau turiu  blush2.gif ) mokykis Lietuvoje, Latvijoje ar Lenkijoje. Ir GAUDYK malonuma kalnuose biggrin.gif  thumbup.gif

pritariu pataikyta kaip pirstu i aki
tik ziurint kurioj lt vietoj gyveni jei siaurinej tai geriau i latvija jei netoli lenku geriau i lenkija tik su instruktorium bendraujant kalbos barjeras latvijoj beveik visi sneka po ruskyj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2010 12 07, 11:03)

Mes gyvename Norvegijoje smile.gif

Cia apie sitas trasas issamiau:

http://www.hemsedal....-Skisenter.aspx

Nors jei vaziuoti slidinejimui i Norvegija, as ju nesirinkciau rolleyes.gif Yra geresniu vietu. O mums - ir artimesniu neblogesniu, sita isbandem tiktai... ax.gif
Atsakyti
Kaip vadinasi ta trasa , kuri yra netoli Lietuvos sienos Lenkijoje? Ar pries Suvalkus , ar kur kitur?
Gal kas netingi atsakyti 4u.gif ir dar... kur fainiau ar Lenkijoje ar Latvijoje? Ar yra skirtumas trasu ilgis ar kazkas ...
Geriausiai tai Alpese, bet jei negali ten papulti ... biggrin.gif
Atsakyti