Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

QUOTE(Linciaika @ 2010 12 07, 16:06)
Sveiki visi,

esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui g.gif ). Dabar iškilo klausimas, kur geriau nuomotis slides su batais, čia ar ten pas juos. Ir dar klausimas dėl instruktoriaus, kas aš jį imsiu tai klausimų nekyla, bet radau, kad yra arba grupėm apie 130eur, kasdien po 4h, arba individualiai apie 20eur 1h. Tai va ir mastau ka cia daryti, gal kas patars žaliam slidininkui 4u.gif

Čia..kaip..jau..esi...pratęs..:komandoje..ar...pavieniui....mokytis
QUOTE(pupkis @ 2010 12 07, 16:25)
Zulink kiek imanoma Lietuviskus kalnelius, instruktoriu ir pas mus yra manau neblogu, ir dar pigiau. Latviai is vis pasikauste ir instruktoriai geri ir kalniukai demesio verti. Nes vaziuoti i kalnus... i alpes... ir dar i tris slenius... nemokedama ciuozti... mano nuomone ir tau jokio is to malonumo nebus, nes vietoj to, kad gaudytum malonuma ciuziant nuostabiausiom trasom (kiek man teke ciuozti) - vargsi... ir siaip jau tai pinigus nelabai produktyviai isleisi.
taip, kad mano patarimas (nesu as jau dideles patirties slidinetoja, bet siokia tokia jau turiu  blush2.gif ) mokykis Lietuvoje, Latvijoje ar Lenkijoje. Ir GAUDYK malonuma kalnuose biggrin.gif  thumbup.gif

Su..instruktoriumi..mokytis...tikrai...kaifas:...gražučiai.....įdegę-lialkos blush2.gif biggrin.gif ,komplimentus...žarsto
Imčiau...kokioms..6val.,.išdėstytom...kasdien..po..dvi.

Atsiprašau..už..klaikų...žodžių..vaizdą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 07, 18:44)
Kaip vadinasi ta trasa , kuri yra netoli Lietuvos sienos Lenkijoje? Ar pries Suvalkus , ar kur kitur?
Gal kas netingi atsakyti  4u.gif ir dar... kur fainiau ar Lenkijoje ar Latvijoje? Ar yra skirtumas trasu ilgis ar kazkas ...
Geriausiai tai Alpese, bet jei negali ten papulti ... biggrin.gif

Šelmento
http://www.wosir-szelment.pl/

Neprivažiavus...Suvalkų
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2010 12 07, 15:06)
esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui g.gif ).

Na ir gerai, kad į geras trasas iš karto, viskas bu puiku. Aš pirmą kart nuo Slovakijos Jasnos pradėjau. Parodė draugai plūgą, ir ariau pusę dienos, kita pusę, jau sukinėtis išėjo, o rytojaus dieną labai smagu čiuožt buvo. Instruktorius aišku gerai, bet kai tokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 07, 17:44)
Kaip vadinasi ta trasa , kuri yra netoli Lietuvos sienos Lenkijoje? Ar pries Suvalkus , ar kur kitur?
Gal kas netingi atsakyti  4u.gif ir dar... kur fainiau ar Lenkijoje ar Latvijoje? Ar yra skirtumas trasu ilgis ar kazkas ...
Geriausiai tai Alpese, bet jei negali ten papulti ... biggrin.gif

jau atsakė, kad Šelmento, mes ten buvome pernai, tai man patiko geriau nei Latvijoje ax.gif
Atsakyti
Sveiki slidinėtojai,

gal kas patarsit kur pernakvoti Čekijoje. Turėjom vieną viešbutį Olomouce, bet labai jau brangus pasidarė. Gal kas kokių minčių galit g.gif
Atsakyti
QUOTE(zorge1 @ 2010 12 09, 14:24)
gal kas patarsit kur pernakvoti Čekijoje. Turėjom vieną viešbutį Olomouce, bet labai jau brangus pasidarė. Gal kas kokių minčių galit  g.gif

http://www.hotelsipka.cz/ wub.gif
Atsakyti
Tai kur Splinderuv Mlyn rekomenduotumet apsistoti? Pirma kart organizuojames i kalnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 12 09, 15:28)

Ačiū, tik gaila,kad labai arti lenkijos sienos. Gal atgal iš slidinėjimo važiuojant tai labai geras viešbutis. O į priekį tai norėtūsi kur nors šalia Brno.
Atsakyti
[quote=Linciaika,2010 12 09, 09:47]
Nu kaip nors g.gif dviese busim žalios, tai kaip nors...
[/quote

Labai gerai, kad slidinesite normaliose trasose thumbup.gif As tai siulyciau mokytis grupese - tiesiog taip smagiau. Nes jeigu imsit individualiai instruktoriu - yra tokia problemele, kad nieko daug is jo per 1-2 valandas nepasimokysi. Nes parodys pradzia - ir paskui reikia daug daug kartu pakartoti. Grupeje vyksta tas pats, bet gerokai pigiau gaunasi.
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif

visos cia plepame kur ir kaip geriausia slidient, o as noreciau pakalbeti apie tai, ka reikia zinoti pries vykstant i kelione smile.gif

su vyru povestuvine kelione vaziavome i italija, pasieme slides.. kadangi as nemokejau slidinet, mano medaus menuo praejo asarojant su slidemis rankose (nes ant koju su jomis neistovedavau)...

Taigi, kad nebutu ir jums tokios graudzios patirties, manau, butu idomu pasidalinti su jau patyrusiomis slidinetojomis ..kaip sekesi pirmais kartais, ka butina zinoti pries kelione smile.gif

issipasakokit, mielosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinanana @ 2010 12 11, 14:02)

su vyru povestuvine kelione vaziavome i italija, pasieme slides.. kadangi as nemokejau slidinet, mano medaus menuo praejo asarojant su slidemis rankose (nes ant koju su jomis neistovedavau)...

O instruktorių turėjot?
Atsakyti
QUOTE(Kristinanana @ 2010 12 11, 14:02)
sveikos mergaites smile.gif

visos cia plepame kur ir kaip geriausia slidient, o as noreciau pakalbeti apie tai, ka reikia zinoti pries vykstant i kelione smile.gif

Taigi, kad nebutu ir jums tokios graudzios patirties, manau, butu idomu pasidalinti su jau patyrusiomis slidinetojomis ..kaip sekesi pirmais kartais, ka butina zinoti pries kelione smile.gif

issipasakokit, mielosios smile.gif

tai kad nelabai ilgas mano pasakojimas biggrin.gif , pora kartų nuo vaikų kalnelio nučiuožiau iš lėto, MB ir draugai papasakojo kaip ten tas kojas dėliot, ir variau ant mėlynos trasos, pora kart nučiuožiau ir tada ant raudonos. pagavau kampą greit be jokių ašarų smile.gif
Atsakyti
pirma, svarbu, kad būtų kas mokėtų paaiškinti, geriausia, aišku, pasisamdyti instruktorių

antra, drabužiai.. mokantis neišvengiami kritimai, taigi jie turi būti neperšlampami, t.y. spec. slidinėjimo kostiumas... pirmą kartą galima pasiskolinti arba devėtą nusipirkti.. gerai dar turėti slidinėjimo akinius arba kaukę

o daugiau lyg ir nieko svarbaus mastau.gif

pačiai irgi teko apverkti pirmą kalną ir kadangi tai buvo ne latvija ir ne ignalina , o austrija ir kitą dieną namo nepaimsi ir neišvažiuosi, antros dienos pavakarę jau čiuožiau patenkinamai.. dar veikė ir tai, kad už slides buvo už 5 dienas sumokėta hihihi.gif į raudoną trasą užlipau tik trečios kelionės metu.. tiesiog bijojau greičio, nes nelabai pasitikėjau savo silpnokomis kojomis.. jau norėjau ir ant juodos lipti, bet vyras neleido biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 gruodžio 2010 - 21:57