QUOTE(Linciaika @ 2010 12 07, 16:06)
Sveiki visi,
esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui
). Dabar iškilo klausimas, kur geriau nuomotis slides su batais, čia ar ten pas juos. Ir dar klausimas dėl instruktoriaus, kas aš jį imsiu tai klausimų nekyla, bet radau, kad yra arba grupėm apie 130eur, kasdien po 4h, arba individualiai apie 20eur 1h. Tai va ir mastau ka cia daryti, gal kas patars žaliam slidininkui 
esu žalia slidinėjime, bet draugai prikalbino sausio gale važiuoti i Prancūziją -Tris slėnius- (šiaip gal ir per gerai kaip pirmam kartui

Čia..kaip..jau..esi...pratęs..:komandoje..ar...pavieniui....mokytis
QUOTE(pupkis @ 2010 12 07, 16:25)
Zulink kiek imanoma Lietuviskus kalnelius, instruktoriu ir pas mus yra manau neblogu, ir dar pigiau. Latviai is vis pasikauste ir instruktoriai geri ir kalniukai demesio verti. Nes vaziuoti i kalnus... i alpes... ir dar i tris slenius... nemokedama ciuozti... mano nuomone ir tau jokio is to malonumo nebus, nes vietoj to, kad gaudytum malonuma ciuziant nuostabiausiom trasom (kiek man teke ciuozti) - vargsi... ir siaip jau tai pinigus nelabai produktyviai isleisi.
taip, kad mano patarimas (nesu as jau dideles patirties slidinetoja, bet siokia tokia jau turiu
) mokykis Lietuvoje, Latvijoje ar Lenkijoje. Ir GAUDYK malonuma kalnuose

taip, kad mano patarimas (nesu as jau dideles patirties slidinetoja, bet siokia tokia jau turiu

Su..instruktoriumi..mokytis...tikrai...kaifas:...gražučiai.....įdegę-lialkos

Imčiau...kokioms..6val.,.išdėstytom...kasdien..po..dvi.
Atsiprašau..už..klaikų...žodžių..vaizdą

Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 07, 18:44)
Kaip vadinasi ta trasa , kuri yra netoli Lietuvos sienos Lenkijoje? Ar pries Suvalkus , ar kur kitur?
Gal kas netingi atsakyti
ir dar... kur fainiau ar Lenkijoje ar Latvijoje? Ar yra skirtumas trasu ilgis ar kazkas ...
Geriausiai tai Alpese, bet jei negali ten papulti ...
Gal kas netingi atsakyti

Geriausiai tai Alpese, bet jei negali ten papulti ...

Šelmento
http://www.wosir-szelment.pl/
Neprivažiavus...Suvalkų