Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

Merginos, ar kuri esat 4-5 metu vaika atidave i slidinejimo mokykla? Labai idomu kaip del kalbos... Pacios mokyklos sako 'no problem', bet nesu visai tikra. Gal galetumet pasidalinti patirtim...

Papildyta:
QUOTE(murzius @ 2009 12 17, 14:22)
Teko girdėti, kad ne kurie apartamentai duoda nemokamus ski pasus, jei pas juos apsigyveni. Ar yra tokių Livinjo ar Trijuose slėniuose ? g.gif

Tik ne duoda, o reikia pirkti, bet aisku pigiau... Pvz. gyvenant Trijuose Sleniuose Montagnettes, ski passas kazkur 50 eur pigiau. Bet uztat visa suma uz apartamentus+skipass reikia sumoketi menesi pries atvykstant.
Atsakyti
Sveikos slidinetojos thumbup.gif
Sia ziema man neteko slidinet, buvo priverstine pertrauka, bet jau vasari vel suplanavom lekti. Aisku, kai grizom pernai is slovakijos, kalbos buvo tik, kad kita karta leksim kur toliau ir geriau, ale krize pakoregavo planus, tad tenka atsiprasyt slovakijos lotuliukas.gif
Sakykit, kaip ten kainos keites po euro ivedimo, ar labai viskas pabrango g.gif Skipaso kainas zinau, o kaip visa kita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 12 29, 17:53)
Sveikos slidinetojos thumbup.gif
Sia ziema man neteko slidinet, buvo priverstine pertrauka, bet jau vasari vel suplanavom lekti. Aisku, kai grizom pernai is slovakijos, kalbos buvo tik, kad kita karta leksim kur toliau ir geriau, ale krize pakoregavo planus, tad tenka atsiprasyt slovakijos lotuliukas.gif
Sakykit, kaip ten kainos keites po euro ivedimo, ar labai viskas pabrango g.gif Skipaso kainas zinau, o kaip visa kita unsure.gif

nebuvau pries euro ivedimo laikotarpi, tai galiu pasakyti tik tiek , kad kainos nera aukstos, parduotuvese, kavinese kainos tokios pat kaip LT kazkas nes pigiau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=oncyte,2009 12 10, 11:26]
Kai tik paskaitau, kad žmonės ruošiasi vykti į Bormio termines maudykles, negaliu neįkišti savo trigrašio. Tai nereali vieta!!!! Buvau ten tris kartus ir dar tris važiuočiau. Tik primygtinai rekomenduoju: nepatingėkit, nepagailėkit ir nuvažiuokit į Bagni Vecchi (Senąsias maudykles). Jos yra truputuką už miestelio, labiau kalnuose, reikia važiuoti su taksi arba gal veža viešbutis, pasiteiraukit. Važiuokit darbo dienomis, nes savaitgaliais ten būna labai daug žmonių. Adresas: www.bagnidibormio.it.

O gal zinot ar fainai http://www.bormioterme.it/, nes www.bagnidibormio.it ileidzia tik nuo 5 metuku, o musiskei bus 4.5. Gal dar daugiau Bormio yra tu maudykliu?
Atsakyti
grįžau ir aš bigsmile.gif kaip jau minėjau, slidinėjau austrijoj, lungau regione

tikėjausi netinkamo slidinėjimui oro, bet kad tokio blink.gif

pirmą dieną -14, aš be kaukės laugh.gif

user posted image

antrą dieną -2, bet šalta dar po vakar blink.gif

user posted image

trečią, ketvirtą ir penktą dienas +4/7 ir lyja kaip iš kibiro doh.gif

user posted image

iš ryto dar galima slidinėt, bet popiet jau ir permirkę kiaurai buvom, ir sniegas kietas, labiau pavargstama, ir nesaugu kažkaip unsure.gif bandžiau kelti savo slidinėjimo lygį - leidausi jau nuo raudonų, bet su tokiu sniegu ne kartą teko kristi, tai taip supjausčiau slidėmis savo kelnes, kad nežinau ar kas imsis taisyti unsure.gif
Papildyta:
ai ir dar - štai kiek daug žmonių su manim slidinėja kalėdinę savaitę biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Zuzla, bet vis tiek manau smagiai praleidot laiką, pakeitėt aplinką thumbup.gif nors oro sąlygos nuotaiką ir gadino, bet bent jau man žiūrint nuotraukas atrodo viskas puiku ax.gif
tai vis tik didelė rizika sezono pradžioj važiuoti g.gif nors vieniems pažįstamiems yra buvę, kad ir patį sezoną kelias dienas dėl pūgos keltuvai neveikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 12 30, 22:19)
tai vis tik didelė rizika sezono pradžioj važiuoti  g.gif  nors vieniems pažįstamiems yra buvę, kad ir patį sezoną kelias dienas dėl pūgos keltuvai neveikė  doh.gif

manau, geriausia važiuot sausio pabaigoj - ir oras geras, ir nesezonas... o keltuvai keli ir mums būnant neveikė - vieni, kurie aukščiau, dėl rūko, kiti dėl to, kad trasos neapsnigtos/neparuoštos
Atsakyti
[quote=Almera,2009 12 30, 16:39]
[quote=oncyte,2009 12 10, 11:26]
Kai tik paskaitau, kad žmonės ruošiasi vykti į Bormio termines maudykles, negaliu neįkišti savo trigrašio. Tai nereali vieta!!!! Buvau ten tris kartus ir dar tris važiuočiau. Tik primygtinai rekomenduoju: nepatingėkit, nepagailėkit ir nuvažiuokit į Bagni Vecchi (Senąsias maudykles). Jos yra truputuką už miestelio, labiau kalnuose, reikia važiuoti su taksi arba gal veža viešbutis, pasiteiraukit. Važiuokit darbo dienomis, nes savaitgaliais ten būna labai daug žmonių. Adresas: www.bagnidibormio.it.

Almera,
gal gali pasakyti i kuria puse vaziuoti atvykus is Livinjo. Nes pro sali vaziuojant tai Bormio Terme pastebejau. O i Bagni vecchi gal orientuotis i centra? Jau sausio 9 isvykstam. Tik neramu del oru.
Atsakyti
QUOTE(Mariu pana @ 2009 12 30, 23:45)
Almera,
gal gali pasakyti i kuria puse vaziuoti atvykus is Livinjo. Nes pro sali vaziuojant tai Bormio Terme pastebejau. O i Bagni vecchi  gal orientuotis i centra? Jau sausio 9 isvykstam. Tik neramu del oru.

Irgi vykstat į Bormio sausio 9? Gal tuo pačiu lėktuvu skrisim? Aš irgi nelabai žinau, kur tos Bagni Vecchi, bet važiuosim su taksi 4-iese, nes būtinai reikia tą įdomybę pamatyt.
Oi, kaip nervinčiaus, jei man lytų visą savaitę slidinėjant... nors jau buvo taip, rūbai buvo šlapi ir iš vidaus ir iš išorės. Bet kažkodėl vistiek buvo smagu... ech, tie kalnai, argi gali būti ten nesmagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi.. net siurpuliukai begioja kai paskaitai kad kazkas jau slidinejo.. thumbup.gif o mes siemet galvojam sausio 22 d. kazkur vaziuot i musu pamegta Italija Rio de Pusteria.. ten netoli Plose, Krontplaz ir valgardena, Jotule ir Gitcbergas.. na man ten super .. kaip as pasiilgau kai kelia varpine lotuliukas.gif thumbup.gif

pas mus orai tai visai neblogi pasitaikydavo... ax.gif
imesiu jai kam idomu nuotraukytes is Plose, Kronplatz, Val Gardena, is keliu metu..

http://public.fotki....ianuteS/kalnai/
myliu kalnus thumbup.gif
Atsakyti
vietoj mišrainių pjaustymo, sėdžiu arbatą geriu ir fotkes spoksau biggrin.gif ech, tie vaizdai wub.gif stovi ant kalno viršūnės ir visas pasaulis prieš tave rolleyes.gif
Papildyta:
ten, kaip suprantu, tu su snieglente, o su slidėm irgi tu, ar aš nedažlibinau? blush2.gif
Atsakyti
TAIP TEN NEREALU... wub.gif Teip as su snieglente o drauge su slidem wink.gif bet si kart galvoju su slidem pabandyt.. ax.gif
Atsakyti