QUOTE(Faghira @ 2011 11 11, 13:23)
Sveiki,
nezinau kur turiu rasyt apie sia problema, nutariau parasyt sioje bendroje klausimu temoje:
kodel SM sitiek daug reklamos? dar nei vienos svetaines nesu maciusi tokios, kad reklamos langai issokinetu viena po kitos, net neduodamos pamatyt sveitaines turini, as jau nekalbu apie skaityma! As viska suprantu, bet ar negali ta nelemta reklama buti tik sone? Manau jei sitaip bus ir toliau, tai SM nariu skaicius sumazes labai greitai.
Todėl, kad reklama tai pinigai.
Reklamą galima atjungti. Yra atskira tema berods.
Bet aš irgi prieš tokias nesąmonės.
Turiu kitą klausimą: kaip moderatoriai kontroliuoja temų nesikartojimą? Mano atveju, tai liečia skelbimų lentą. Tokios temos, pvz., kombinezonai, ***kombinezonai*** ir @-/kombinezonai. Tai gal jūs turėkite pas save abėcėles tvarka surašytas temas, ir sekite naujai kuriamas, o ne palikinėkite viską skelbėjų sąmonei.
Tarkim, man rūpi, kad būtų viena vienintelė tema apie džinsines kelnes, prieš kurdama naują temą per paiešką sužiūrėsiu ,ar nebūsiu pavėlavus. Akurat, jau yra 2 temos tokiu pavadinimu, bet paženklintos įvairiais simboliais. Trečios nekursiu, bet turėsiu dėti skelbimą abiejose kitose? Ar turėsiu rašyti moderatorei apie susidublaivimą, ir tik tada ji sutvarkys ką reikia? Gal tvarką palaikyti reikėtų jums, ne mums?