QUOTE(zydrune85 @ 2011 12 17, 03:40)
Taure, labai jums aciu

, jusu istorija mano gyvenime padejo labai dideli taska. Jau gera savaite kai nevalgau po 18 val, sumazinau porcijas, pradejau daryti atsilenkimus, minu treniruokli(kuris iki siol buvo kaip rubu kabykla). Siandien vaziuosiu nusipirksiu svarstykles, kuriu gyvenime neturejau

. Kai pasidaro sunku, ateinu ir paskaitau jusu istorija, vel is naujo pasikraunu ir valios atsiranda daugiau

. Kai norisi uzkandziauti atsigeriu 2 stiklines vandens ir noras praeina greitai. Po dvieju vaiku lb save apleidau. Dar karta aciu jums Taure

. Mano tikslas irgi numesti apie 25 kg, jei ne daugiau
Nėr už ką, kad ti padėtų
QUOTE(evuxiene @ 2011 12 17, 13:31)
dar norejau paklausti ar kas darote iskrovos diena karta per savaite, bent man treneris patare, tipo gerti vandeni valgyti vaisius ir darzoves, bet po to ikrovos praktiskai nieks nenukrenta

itariu perdaug suvalgau
Man natūraliai išeina bent viena diena kai beveik nieko nevalgau. Stresuojant nevalgau, o darbe streso per akis

Specialių iškrovos dienų nedarydavau.
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 17, 16:10)
O tau nebuvo taip, kad tiek laiko nevalgius kiaulienos, jos skonis toks kaip sh...?

Nes as pati jau pora metu jos nevalgau, bet keleta kartu bandziau ragaut, nu tokia slykstyne...

Kaip zarnu skonio.... Feeee.....
Būna. Tąso nuo žalios kiaulienos ir jautienos kvapo. O jei dar virti tokią mėsą puode pradėtų, išvis neišlaikyčiau.
Jautieną valgau tik keptą ant griliaus steiką, bet pati jautienos neliečiu rankom ir neturiu jokių reikalų su žalia.
Kiaulienos seniai labai negaminu namie. Restorane labai retai pavalgydavome jauno paršiuko šonkaulių. Mes čia su mb pradėjom labai gaminti greitpuodžiuse maistą. nusižiūrėjom youtube receptą. Pagamino jis tuos šonkaulius. Skanu buvo, nu bet taip sunku po to ir kas keisčiausia ... Skaniai pavalgėm, bet po to ir savijauta šuniška ir pykino prisiminus
Aš visgi mėgėja žuvies ir paukštienos

Kitą savaitę planuoji misti vien žuvimi ir kitomis jūros gėrybėmis. Labai dažnai savaitę, ar daugiau mėsos neragauju. Po to vėl valgau. Visaip gaunasi, bet geriausia jaučiuosi misdama žuvimi, kruopomis ir daržovėmis.
Dabar labai gaminu greipuodžiuose. Taip patiko ir labai skanu, o svarbiausiai juodai greitai. Buvom persimetę beveik kasdien užsisakinėti maistą, nes darbo metu neturėjau kada gaminti visiškai. Aišku dažnai valgant restoraninį maistą svoris šokteli. Radau išeitį su greitpuodžiais. Net dienotvarkė pasikeitė, laiko knygai paskaityti radau, ne tik gaminti
Seniau vaikai pareina iš mokyklų, alkani, zyzia, aš tik tada pradedu panikuoti kuo čia pamaitinti. Dabar vaikai nespėja pareiti, mama jau dviejų kursų pietus ant stalo krauna
Mergytės, kas neturite laiko sveikai maitintis, pradėkite gaminti greitpuodyje. Paprasta daržovių su vištiena sriuba išverda per 6-10 minučių. Pupelių sriuba per 20

Antri patiekalai irgi labai greit.