Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas. gyd. Liekienė (Dapkuvienė)

Lankiausi pas Liekienę nėštumo metu ir gimdžiau jos prižiūrima ir nesigailiu. Pradėjau pas ją lankytis pakeitus gyvenamąją vietą ir palyginus su ankstesne ginekologe Liekienė man pasirodė tikrai geras specialistas. Keletą metų lankiausi ir jokių dovanėlių nenešiau (nes ant senosios savo ginekologės buvau supykusi schmoll.gif ) ir jokių užuominų nesulaukiau. Nėštumo ir gimdymo "apmokėjimas" buvomano sprendimas, vistiek nebūčiau gimdžiusi nesitarus.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2005 12 18, 23:51)
voba, nu ir pavarėt ant jos.. tai kur man krautis manatkes? pas ką tada eit?

As ir prisiklausiu apie ja nekokiu nuomoniu,mano kaimynei dejo spirale gydytojai iskrito is ranku,tai ji pakele ir idejo,lyg niekur nieko,kaimyne veziau pas savo moteru gydyt.nes ziauriai kraujavo,pasirodo ji isviso negalejo jos deti.aisku uz spirale 600lt.sumokejo
Atsakyti
sveikos, gimdziau ir as pas ja..... blink.gif Gimdymo metu lyg ir likau patenkinta jos prieziura, bet kai nuejau i polilinika pasitikrint po pusmecio (pas savo gyd) tai pasirodo, kad gimdymo metu buvo stipriai suplyses kaklelis ir visiskai nesusiutas! doh.gif Daugiau pas ja tirai nenoreciau gimdyt.............. schmoll.gif
Atsakyti
Aš pati esu prieš 11 metų nukentėjusi nuo šios gydytojos neprofesionalumo- vaikutį ir mane gelbėjo jau kiti gydytojai, po to sepsis buvo.. nesinori net prisiminti. Baisiai nemaloni ir neprofesionali gydytoja, po cezario, kurį darė kitas gydytojas, vis tiek kvietė vyrą pasikalbėti... pinigų norėjo už gimdymą. Po to jos nemačiau, net neatėjo pažiūrėti, ką pridirbo, prižiūrėjo kitas gydytojas- Kalvinskas. O, beje, ji dar tada keitė pavardę iš Kazlauskienės į Dapkuvienę, o dabar jau Liekienė... Kažkoks košmaras turbūt ir jos darbe, ir jos asmeniniame gyvenime... Bėkit nuo jos kuo toliau!
Atsakyti
Dabar paklausykit manes:

mano 2 drauges pas ja pasigimde, pries puse metu perejau ir as pas ja.
1. kai moteris grazi ir su sarmu, ji, visada, sukels ivairias kalbas. Asmeniska patirtis tongue.gif
2. kiek pazistate gydytoju, kurios PACIOS skambina ir teiraujasi tavo savijautos? Kiek zinote daktaru, kurie gimdant (ne pas ja) iki paskutines minutes akuserei-kolegei skambina ir teiraujasi savijautos? Kiek ginekologiu ateina po gimdymo pasveikinti? Esant aukstam spaudimui ir gulint ligoninei, grizdama is jau minetu Kedainiu klinikos pravaziuodama uzsuka pasiteirauti ir lieka ne del pliuso pasidejimo, o del asmeninio suinteresuotumo?
3. visada nesu jai glebi geliu (ir tik), nes pati noriu! O ir man patinka gauti malonias smulkmenas uz paslaugas.
4. pasigimdziusios drauges jai nieko nemokejo ir neapipyle padekos gerybem. Ji ir toliau teiraujasi juju sveikatos.
5. Uzsukus i Sargenus su maloniom klientem geriama kava. Kas cia blogo, jei yra rysys? O prie kavos pacios nesam saldainius.
6. butent, jei ji isgeria, tai kada dirba per 3-4 vietas? Jei geria, tai telefono lne darbo metu nedalintu. Juk gertu, o paskambinus blaiviai turetu sneketi.
7. Ejau ir eisiu pas Liekiene. Planuoju ir pas ja gimdyti, nes man reikalinga nuosirdi prieziura.
Atsakyti
Vakar pas ja ir vel buvau. Einu su "sluota" gerberu, nes man ji derinasi su gelem. Atejo mano dar dvi daruges su savo jau pagimdytais maziukais pas ja. Gerem kava, plepejom, fotkinomes... Sakykit, ka norit, bet as su ja jauciuosi saugiai!
Atsakyti
As irgi gimdziau pas sia gydytoja, anksciau, dar pries gimdyma, skaitinejau nuomones, bet kaip ir sakiau, kai gerai, tai visur geri, o jei ne - tai ir ponas Dievas nepades.Man ji labai patiko, sunkiai gimdziau, bet tik su jos pagalba isvengiau cezario, ji mane labai palaike, nors jau po gimdymo pasake, kad sapnavo, jog sunkiai gimdysiu.Visi gydytojai sake, kad ji jau mano vaikelio kriksto mama :)Atejo aplankyti ir kita diena, nors jai nepriklause, ji net nedirbo ta diena, esu jai be galo dekinga.
O i si puslapi ateinama ne del saugumo, o del nuomones, juk taip tema ir vadinasi:" reikia nuomoniu".Tikrai suprantu tas, kurios jaucia nuoskauda, jei man kas butu ne taip ir as pykciau, o atpirkimo ozio juk reik smile.gif
Atsakyti
Nerasysiu smulkmenu,bet pasakysiu tik tiek,kad nuo jos pabegau.Ji kaip specialiste gal ir nebloga,ypac jei kreipsies del ligu,bet tik ne del nestumo.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2007 10 30, 14:03)
Nerasysiu smulkmenu,bet pasakysiu tik tiek,kad nuo jos pabegau.Ji kaip specialiste gal ir nebloga,ypac jei kreipsies del ligu,bet tik ne del nestumo.




Mane 4 metus nuo nevaisingumo ji gydė foline rūgštimi.... doh.gif ..... žodžių trūksta....
Atsakyti
As jau begu nuo jos, nes ima tepinelius kas menesi ir jie kazkokiu "stebuklingu" budu dingsta verysad.gif Man tokie dalykai visai nepatinka, nes nieko nezinau apie savo ir leliuko bukle verysad.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu.as tai lankausi ir nieko nebijau.paskaiciau viska,ir ka.... mano draugei buvo tas ir tas ,as girdejau taip ir taip.turejau as ne viena persileidma,ir maciau daug gydytoju.,patikekit yra tokiu ,kad oi.oi ,o lekiene visai man patinka ir maziau cia svetimu zmoniu nuomoniu reikia klausyti.man ja rekomendavo mano drauge,kuri buvo labai patenkinta jos priimtu gimdymu,ir dar is vienos pazistamos girdejau puikia nuomone.kas liecia del ultragarso-ar matys ,jei kas negerai,tai ir geriausias specialistas nematys,cia jau genetinius tyrimus reikia daryti,jei baime ima,niekas juk nedraudzia. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baikscioji: 07 kovo 2008 - 15:44
nuostabi gydytoja biggrin.gif mane priziurejo per visa nestuma, atidi, geranoriska. drauge gimde pas ja, tai liko labai patenkinta. Gaila man neisejo pas ja gimdyt. Suzinojau kad eina atosogu, tai jau net nesiprasiau smile.gif Ir tikrai apie ja nesakyciau kad pinigai valdo schmoll.gif
Atsakyti