Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas. gyd. Liekienė (Dapkuvienė)

Apsilankiau pas gyd.Liekiene pirma karta.Pakolkas ispudziai tikrai neblogi.Viska issamiai apziurejo ir isklausinejo,labai taktiskai ir maloniai bendravo.Prisikabinti tikrai neturiu del ko smile.gif .
Manau ehoskopija darysim po poros savaiciu,tada parasysiu ar kainavo ,ar ne ir jei taip tai kiek.
Atsakyti
As jau po ehoskopijos smile.gif Laike mane ten gal 15-20 minuciu,labai idemiai viska apziurejo,bandem pagauti uzpakaline dali geroje pozoje,bet... Vaikelis malesi kaip paseles tai lyties ir neuzgaudem.Moketi tikrai nieko nereikejo ir buvo labai informatyviai issamus apsilankymas. thumbup.gif .Pakolkas siai gydytojai nei vieno minuso uzedt negaliu.Pastebejo viska ka ir anksciau tyrusi gydytoja,o ir patarimu ivairiu dave.Taip kad gal ir apsispresiu gimdyt pas ja,nors mano nuomone ne gydytoja gimdo ,o as.Bet jau trecias kartas ir galbut paskutinis,tai norisi gimdyt kaip karalienei egypt.gif
Atsakyti
Idomu ar si gydytoja daro cezario operacijas g.gif
Atsakyti
tikrai daro 4u.gif
Atsakyti
Pas sia gydytoja vaiksciojau kokius tris metus, na tiesiog nors gyvenu paciam mieste, bet prisiregistravus Sargenu sveikatos centre, nes ten eiliu nebuna. Tai Liekiene is pradziu man labai patiko, bet paskiau man buvo nemazai problemu su pienlige, nes gavau daug antibiotiku, kai gulejau su inkstais, tai pradejo nepatikti, paziuros budavo labai nemalonios, grubios, o kai prasiau kad paziuretu ar pas mane viskas tvarkoje su gimda, nes gali buti pasislinkusi, tai taip ir neprisiprasiau, tada ir nusprendziau pakeisti gydytoja, dabar vaisktau pas H.Stankeviciu (jau metai laiko) - labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Aš praėjusį mėnesį pas šią gydytoją pagimdžiau savo turtą smile.gif Viso nėštumo metu lankiausi KGN pas B. Kulikauskaitę (superinė gydytoja thumbup.gif ), bet buvau nutarusi važiuot nesitarus. Tad papuoliau pas Liekienę. Man paliko labai gerą įspūdį. Net pyktelėjau ant vyro, kad po visko negrįžo pas ją padėkot (norėjau bent šiek tiek pamokėt jau po visko) ax.gif Bet buvo naktis, mane paguldė į palatą, o gimdykloj užsirakino ten jos ir jis tiesiog nebesiveržė rolleyes.gif Visas gimdymas man praėjo labai greitai, sklandžiai, tiesa, kirpo. Bet šiaip gydytoja pasirodė tikrai šauni. Antrą kartą pas ją gimdyčiau.
O apskritai išvada - galima pagimdyt ir niekam nieko nemokėjus tongue.gif nors net nejaukiai po to jaučiausi blush2.gif ypač, kai pakalbi su draugėm, kurios jau ne šimtus, bet kartais tūkstančius palieka pasitikdamos savo stebuklėlius doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:)
As pas sia daktare lankausi jau 2m.prisiregistravau sargenu sveikatos centre. Labai maloni gyd.ismananti savo sriti ir tikrai labai svelniai apziuri smile.gif Ketinu pas ja ir gimdyti savo stebukleli.Superine gydytoja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pasigimdziau mazyte pas sia gydytoja. Vaziavai nesitarus, patekau i jos pamaina. Galiu pasakyti tik pacius silciausius atsiliepimus. 4u.gif Puiki gydytoja, demesinga, prpfesionali, svelni, mokanti nuteikti teigiamai. Mazyle sunkiai gime, ji padare viska, kad butu mums kuo lengviau 4u.gif Didelis aciu jai! Taip pat jos pamainoj dirbo nuostabi akusere Aldute!!!! ji padare taip pat viska, kad mazyle laimingai isvystu si pasauli! Linkiu visoms patekti i sia pamaina biggrin.gif
Atsakyti
O man ji nesugebejo pamatyti likus menesiui iki gimdymo, kad vaikelis dar neapsivertes... Nznz... g.gif
Atsakyti
ji viena Cezariu nedaro. Man 2 Cezariai, vienas ekstrinis, kitas planuotas, tad ji turejo kompanijone. Randai sugijo greit ir be komplikaciju. Po siai dienai einam i Sargenu SC kaip i svecius.
Atsakyti
man asmeniskai tai labai faina gydytoja,kai laukiausi buvo pati ta krize niekur nedirbau,pati daktare pasiule stoti i darbo birza,kad nekainuotu tyrimai,visada maloni,bet kada galima pasiskambinti,niekada nedaviau jokio kysio:) man jinai tikrai labai patinka
Atsakyti
as pas ja gimdyciau ir gimdyciau superine daktare atsidavus savo darbui is dusios thumbup.gif
Atsakyti