Įkraunama...
Įkraunama...

Daug keliaujat kartu su vaikučiu?

Sunkus atvejis doh.gif ...nuvažiuot kad ir 100km mašina...Gal dėl to, kad reikia sėdėt automobilinėj kėdutėj. Košmaras prasideda po kokių 20min...riksmas, klyksmas ir t.t. Gal jai toje kėdutėje nepatogu, atsibosta sėdėt g.gif
Nepadeda nei žaislai, nei knygelės, niekas schmoll.gif

Po kelių tokių „triukšmingų“ pasivažinėjimų nusprendėm, kad neverta gadintis nervų sau ir vaikui. Jei jau labai reikia kažkur toliau pavažiuot, tai turim galimybę mergytę palikt pas senelius. Ji ten labai noriai lieka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mergaitė keliauja jau nuo devynių mėnesių, parą laiko važiavom autobusu,skridom lėktuvu plaukėm laivu. Žodžiu problemų nėra pripratus. thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų kelionės prilygsta košmarui, nei mašina , nei lėktuvu negalime keliauti. doh.gif Vis laukiam kol užaugs verysad.gif
Atsakyti
Visai nesvarbu kuo ar lektuvu ar masina,svarbu keliauti biggrin.gif Labai megsta ir taip nuo gimimo smile.gif
Atsakyti
Vaikui 3metai. Mes visada kartu visur vezames smile.gif
Atsakyti
trumpi atstumai maisinoj (100-300km) vaikams ne problema. o si rudeneli vaziavom dvi paras masinoj prie juros galvojau vaikai mane nuvarys i kapus, bet isejo visai neblogai tongue.gif varginanti kelione visiems, bet sunus jau klausia kada vel vaziuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
PRIVERSTi verysad.gif , nes močiutės oi kaiptoli gyvena, o mieste mes vieni,be seserų,brolių, tai jau apsipratom,bet labai norisi ištrūkti ir važiuoti kur vieniems,nes vaikai mašinoje kaip sakoma tai persti,tai valgyti, tai atsibodo ir zyzia
Atsakyti
mes masinos neturime, tai ir nevazinejame niekur ax.gif ir neturime pas ka vaziuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes daug kur važinėjam, ir abiems vaikams tai labai patinka smile.gif
Atsakyti
su vyresnėle (4 metai), - tai nors į pasaulio kraštą galim važiuot , nuo mažens mašinije. o mažylės kelionės kol kas trumpos - iki gydytojos, senelių kaimo. tikiuosi, kad ir jaunėlė ramiai ir noriai keliaus.
Atsakyti
Visada kartu ir labai patinka vaikams smile.gif Tiek trumpoj tiek ilgoj kelionej puikiai jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mirksiukas.gif esu nauja cia tad nutariau paziurti kas cia ka raso ir kas ka pataria ar pras patarimo.Mano dukryte dar budama mano pilvelyje tik pora men pradejo keliauti nuo vieno pasaulio krasto i kita(vyras graikas o gyvenam vokietijoj). keliaujam labai daug ir kas pora sykiu per metus.pirma syki su dukrele isvarem jai sukakus 4men is vokietijos i lietuva-is pradziu bijojom ,toloka visgi ,bet jau autobane pastebejom kad problemu nebus thumbup.gif dukrelei bus greitai 5metukai ir jau tiek pasaulio isvazinejo ir isskraide kad baimes visiskai nebeturim.kur ir kada bevaziuosi viskas puiku thumbup.gif tik svarbiausia jai vaikisku kompaktu paimti ir zaidimu kad butu ka veikti.o siemet nupirkom telika automobiliui tai buvo isvis faina.
Atsakyti