QUOTE(vilytte @ 2009 10 27, 08:22)
Vilnele, čia Obuoliausia anos temos gale buvo sudėjus nuorodą
http://bestmedbook.com/gomeo.htm
Портреты гомеопатических лекарств
Портреты гомеопатических препаратов
Психосоматический анализ избранных конституциональных типов
В 2-х частях. Часть 1
Портреты гомеопатических препаратов
Психосоматический анализ избранных конституциональных типов
В 2-х частях. Часть 2
Šitose knygose ieškau man žinomų (naudojamų/naudotų) žirnių ir skaitau, nes viską perskaityt tiesiog neįmanoma. Labai įdomu.
Pradėjau tą Nux Vomica, bet paėmiau dar tik porą kartų. Išlindo nežinia iš kur sekretas iš nosies, sloga to pavadinti nebūtų galima. Žiūriu toliau. Galvoju gal porą savaičių padažninti, nes aš kavos nemažai išsiurbiu, tai kartas ar du savaitėj man labai jau silpni.
Dekui labai. Mano gydytoja foliste pastebejo, kad mano vyresniajam daznai testuojasi Lypocodium ir itaria, kad jis gali buti konstitucinis, reikes pasiskaityti
Mano vaikai pasigavo ta virusa su vemimu, galiu aiskiai pasakyti, kad inkubacinis - 2 savaites, buvom susitike su apsivemusiais draugais teatre. Kai pasireiske dickiui, buvom kelionej, tai daviau Nux vom homaccord, tai veme lodamas tris kartus,pakilo temperatura, o mazius namie apsiveme, tai daviau Gelsemium, kaip cia minejai, kad su juo pavyko pagaut virusa, uzteko vieno karto
Cia kazkas klause apie atopini dermatita, pasidalinu savo patirtimi: mes nuo 2 men gydemes tik homeopatiskai, is pradziu klasikine homeopatija, veliau Folio metodu; jokiu cheminiu, hormoniniu tepalu, matau dideli pagerejima, berimu beveik nera, tik kartais dar isange paraudus buna...