Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(nikofija @ 2009 10 28, 13:10)
Aš imu vestuvinį žiedą,perveriu ilgą siūlą ir vaikštau. Vienų srovių zonoje sukasi į pagal laikrodžio rodyklę, kitų - prieš. Kur jos kertasi, ten ir padedu veidrodį . Panaikina į visas puses iki kitų susikirtimų.  4u.gif

As taip pat drinks_cheers.gif Tik siulas turi buti naturalus ( medvilninis, vilnonis). Tarp kitko, labai skeptiskai ziurejau i si dalyka, kol pati nepabandziau.
Tik su veidrodziu tokio varianto negirdejau. O jis turi buti veidrodzio puse i lova ar i grindis?

Nux vomica gydytojas homeopatas buvo skyres sunui po pilnos narkozes ( viena doze).Labai efektyviai suveike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 28 spalio 2009 - 12:16
[quote=vilytte,2009 10 28, 11:27]
Labai labai super knyga yra iš tų hom. vaistų portretų Kulter. Gaila, kad ne visi vaistukai ten išanalizuoti. Dvi knygos virš 200 psl., o vaistukų viso gal 15.

O gal turite Pulsatilla aprašymą, niekaip jo portreto nesusidarau, ir nesuprantu g.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 10 28, 12:11)
Obuoliausia, ale akurat Sinelnikovas rašo, kad Gelsemiumas su Beladona nedera. Tiksliau Beladona panaikina (yra antidotu) Gelsemiumo poveikį. O atvirkščiai ne, t.y. Gelsemiumas Beladonos įtakos nenutraukai (turbūt pats net nepradeda veikt).
Bet prie tų portretų skaičiau, kad Gelsemiumo poveikis labai trumpas (gaila, kad nedetalizavo kiek), todėl didesniais tarpais arba ryte/vakare jie gal ir tinkami g.gif .

kaip įdomiai lotuliukas.gif aš nuo savo sinusito šį derinį kartu geriu
Atsakyti
Vilmora, o tu nemoki iš tos nuorodos atsisiųst?
http://bestmedbook.com/gomeo.htm

Pulsatila yra 27 pozicijoj (Kulter, hom. vaistu portretai 1 d.) Tos pat eilutės dešinėj pusėj yra Скачать. Ten spaudi, parsiunčia, seivini pas save ir skaitai skaitai smile.gif .

Jei ir toliau neaišku, mesk man į až savo el paštą, persiųsiu el. paštu. Nes nežinau kaip kitaip tau tą pulsatilą pateikti, ten nemažai visai.

Krika, išeitų, kad gydaisi tik Beladona. Nes Gelsemiumas, mano supratimu, tada tiesiog neveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 28 spalio 2009 - 14:00
QUOTE(vilytte @ 2009 10 28, 13:55)
Krika, išeitų, kad gydaisi tik Beladona. Nes Gelsemiumas, mano supratimu, tada tiesiog neveikia.

visai susimėčiau lotuliukas.gif tada kai man paskyrė šį derinį, aš gelsemium neturėjau. sakė nusipirkti. bet dabar galvoju gal aš pati juos į vieną sudedu g.gif na ryt dėl dukros skambinsiu ,tai paklausiu dėl šio derinio lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Vilmora,2009 10 28, 14:34]

O gal turite Pulsatilla aprašymą, niekaip jo portreto nesusidarau, ir nesuprantu g.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif

Pulsatilla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 28 spalio 2009 - 15:18
juokas pro ašaras doh.gif gelsemium su beladona galimi kartu gerti g.gif
Papildyta:
Echinacea complex lašiukais nuo ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 10 29, 10:40)
juokas pro ašaras  doh.gif gelsemium su beladona galimi kartu gerti  g.gif
Papildyta:
Echinacea complex lašiukais nuo ko  g.gif

Cia tai faktas- kai pasigydai pas gyd. M., visi tradicines ir netradicines medicinos stereotipai kitoj sviesoj atrodo ( na, kad ir homeopat. vaistu ir eterinio keniu aliejaus naudojimas ir t.t.).

Echinacea complex homeopat. lasiukai ( lietuviski)- imunines sistemos stiprinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 29 spalio 2009 - 10:32
Krika, čia gydytojas sakė?
Echinacea tai ežiuolė, kitaip vadinama imunostimuliatorius. Tik būna homeopatinė, arba žolinė.

Mano dičkė susirgo, įtariu tikrąjį gripą. Silpnumas neįtikėtinas, temperos nevaldau, galvos skausmai žiaurūs - bet tik karščiavimo metu. Kojas užkelia į viršų vieną ant kitos, ir supa, pratimus visokius daro, o galvą abiem rankom kaktos srity užsidengus ir nuleidus laiko. Vangumo jokio, guvi, tarška ištisai, bumba kad nėra ką veikt. Bet ką veikt, kai galvos net ant pagalvės nededa, jau per aukštai (šiaip megėja ant krūvos pagalvių miegot). Galva tai atrodo, kad nežinia kiek sveria. Į tuliką eina susilenkus, kad nereiktų galvos atkelt.
Gelsiamiumo nedaviau, nes Beladonos (pradžioj Anginheelio - matėsi kad kimba kažkas gerklėj, paskui grynos, paskui homacordinės) uždaviau nemažai. Be to nėra galūnių silpnumo. Dabar jau per vėlu įtariu. Slogos nėra, sausas dirglus kosulys, artimas laringitiniam, bet nėra labai varginantis. Ligos eiga gan lėta. Pirmi požymiai pasirodė jau prieš kelias dienas, tik dar nėjo suprast kas čia bus. Nusivėmė, bet įtariu nuo tempos aukštos, paskui staiga tempa nukrito. Dabar vėl laikosi, paracetamolis neiima, arba neleidžia kilt, bet nemuša. Vėmimas nesikartoja.
Gal kas susidūrėt su panašiais požymiais? Labiausiai neramina galvos skausmas.
Atsakyti
vilytte, bryonia paziurek aprasyma( geriau, kad ne tik toje nuorodoje). Ji tinka virusinems infekcijoms su sausu kosuliu.

Cia gyd. Popovas taip apibudina:

STAIGUS TEMPERATŪROS PAKILIMAS

ACONITUM – staigi pradžia. Baimė, blaškymasis, veido raudonis, dažnas kietas pulsas, troškulys. Dažnai nuo šalto vėjo.
BELLADONNA – Stiprus galvos skausmas, panika, noras bėgti. Traukuliai, trukčiojimai (vaikams).
BRYONIA – deginantis karštis, veido raudonis, liežuvio sausumas, troškulys. Tam tikras kliedesys – jausmas, tarsi būtų subyrėjęs į gabalus. Ramybės poreikis.
GELSEMIUM – stiprus šaltkrėtis, intoksikacijos jutimas, sukežimas, paralyžius, drebėjimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 29 spalio 2009 - 10:45
Crystalline, ačiū, skaitau, gal ir tiktų, bėda, kad aš jo neturiu. Bet įvairiuose kompeksuose yra, eisiu žiūrėt kur didesnės potencijos yra.

Merginos, o dar toks klausimas, paskui pamiršiu.
Mano šitai mergučiai VISADA (na buvo kokius 15, o gal ir dar daugiau kartų) nubėga kraujas iš nosies prieš ligą (gana stipriai, ta prasme ryškus raudonas kraujas visada iš dešinės pusės). Po to, po kelių dienų išlenda koks kosulys ar sloga. Dabar kuris laikas duodu padinta vit.C, ir gydytoja Gema kažką buvo skyrus nuo tokių pakraujavimų. Bet jei bėga tik prieš susergant, nebūna taip, kad pučiant, ar dūkstant, ar užsigavus. Kuo stirpiau sergam, tuo stipriau pradžioj nusibėga - kartais reikia ledo, kad sustabdyt. Nematėt netyčia dar ir tokio požymio. Kaip sakoma kuo keistesnis požymis, tuo labaiu galima nepaisyt kitų požymių nesutapimo. Bet nerandu aš to žirnio, nors skaitau daug, kuriam kraujas prieš ligą bėga.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 10 29, 10:01)
Cia tai faktas- kai pasigydai pas gyd. M., visi tradicines ir netradicines medicinos stereotipai kitoj sviesoj atrodo ( na, kad ir homeopat. vaistu ir eterinio keniu aliejaus naudojimas ir t.t.).

Echinacea complex homeopat. lasiukai ( lietuviski)- imunines sistemos stiprinimui.

dėkui. mažoji gavo savaitei dar šių lašų

QUOTE(vilytte @ 2009 10 29, 10:19)
Krika, čia gydytojas sakė?
Echinacea tai ežiuolė, kitaip vadinama imunostimuliatorius. Tik būna homeopatinė, arba žolinė.

taip, šiandien skambinausi gydytojui.

klausiau dėl palaikomojo vaisto nes pirmadienį abi išleidžiu į darželį. sakė occilococsinum duoti
Atsakyti