QUOTE(ilja @ 2010 05 21, 11:48)
Kokius sėklų barstytuvus naudojate? Nusipirkau rankinį tokį su rankenėle sukamą, nes teko paskaityt, kad tie traukiami (kur tik paprastai byra pro skylutes) nieko gero. Bet vyras abejoja ar kas gero gausis ir su tuo rankiniu

Pas mane 14 arų reikia užsėti

Silpnokas net ir labai aparatas 14a plotui, sunku kazka pasakyti, ypac del sejos tolygumo... Gal paprasciau butu buve issinuomoti uz panasia kaina . Siaip sejame profesionalia sejamaja su spec. iterpenciu volu. Vien pasėjimo kainos tikrai nėra bauginančios

.
Papildyta:
QUOTE(zuikulis @ 2010 05 19, 23:14)
Vyckaju, gelbekit, turiu ekskliuzyvine beda - kirminus zoleje

. nezinau kaip paaiskint, bet turim naturalia veja is dobiliuku, kurie savaime priaugo (nu grazu man

, o ir pleda nebaisu pasitiest). ir siais metais nutiko toks dalykas, kad kur ne kur atsirado tokie kaip voratinkliu gniutulai, o juose issirito kirminai, kurie tiesiog sedi tame savo voratinklyje ir juda. kirminai iki kokiu 2cm ilgio, rudi su juodom galvom ir smulkiai gauruoti. patikek, vaizdas slykstus, net ziuret negaliu. gal turi ideju, kas cia mano zolyneli uzpuole ir kaip nuo ju atsiginti? p.s. apie tai, kad ten kokie drugeliai net nepanasu. beje, jie nieko needa.... kol kas, turbut
kai nupjausit tu kirminu nebeliks, jei lieka nupjaukit dar zemiau

, o kas per gyviai is ju issiristu nezinau