Įkraunama...
Įkraunama...

Mano veja 2

QUOTE(dia10 @ 2011 07 08, 22:17)
Mergaites visai nesu zemes vaikas  blush2.gif
tai man viskas nauja, bet pasakykit kai perku juodzemi i ka reiketu kreipti demesi ir klausti kai skambinu  blush2.gif

Ir kokia sekla geriau seti, noriu tokios grazios zalios lygios zolytes  bigsmile.gif  vyras kazka skaitesi apie Canada green ar kazkas pan. ar esat kas tokia pirke, kiek ji gali panasiai kainuoti  blush2.gif

Del juodzemio tai nezinau, tiesiog, kad butu kuo svaresnis, na o del seklu, tai reikia rinktis pagal tai, kokioje vietoje ta veja augs. Pvz. pas mus pietineje puseje, kur visa diena plieskia saule, tad mes ir pirkom sauletai vietai. Musu seklos Graminex Hollywood. Man labai patinka, tokia sodri zalia spalva, grazi zolyte, tik kad biski pagadinau...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 07 09, 08:23)
Del juodzemio tai nezinau, tiesiog, kad butu kuo svaresnis, na o del seklu, tai reikia rinktis pagal tai, kokioje vietoje ta veja augs. Pvz. pas mus pietineje puseje, kur visa diena plieskia saule, tad mes ir pirkom sauletai vietai. Musu seklos Graminex Hollywood. Man labai patinka, tokia sodri zalia spalva, grazi zolyte, tik kad biski pagadinau...

Pas mus irgi visa diena praktiskai saule, aciu labai jau pasigooglinau, reikes pasiskambinti kai islygins mums zeme, ale parduotuve tai tik Kedainiuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 07 09, 09:47)
Pas mus irgi visa diena praktiskai saule, aciu labai jau pasigooglinau, reikes pasiskambinti kai islygins mums zeme, ale parduotuve tai tik Kedainiuose  unsure.gif

Jei cia del seklu sakot, kad Kedainiuose, tai nereikia taip toli ieskoti. Ju yra Ermitaze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 07 09, 23:20)
Jei cia del seklu sakot, kad Kedainiuose, tai nereikia taip toli ieskoti. Ju yra Ermitaze  mirksiukas.gif

thumbup.gif super reikes nulekti kada thumbup.gif
aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nusipirktame 6 a sklype jau buvo pasodinta veja, bet matosi, jai jau daug metu, taigi isvaizda neitin. Visu pirma, kadangi matosi, jog sklypas buvo labai pakeltas pilant juodzami, vietomis yra nelygumai, ypac prie tvoros, gaunasi nuozulnumas. bet ten ne problema, nes ten vejos nedaug, issilyginsime ir pasodinsime nauja. O ka daryti ten, kur veja auga, kaip issilyginti? Gal kas su tokia problema susidure? smile.gif
Ir apskritai, pati zole jau ne geriausios isvaizdos, savaitgali praejau su purkstuvu naikindama piktzoles, kiek matau jos juodoja, bet irgi ne visos. Dobiliuku, aisku, neiseme, ju irgi galybes. O ir veja vietomis tokia pageltusi, ypac matosi nupjovus. Kaip ja atnaujinti? Ar imti lauk ir tiesiog seti nauja vietomis? Bet juk tuomet irgi skirsis vizualiai labai g.gif Ar dar bandyti tresti kazkaip?
Atsakyti
Sveiki

Klausimukas mano butu toks. Siandien i musu kiema veze masina skalda ir bepilant ja ant zemes, truko tepalo slangute ir visa tepala "isvare" ant kaimynes pievutes ir ne tik doh.gif doh.gif doh.gif kliuvo ir gelem ir krumeliam. Ir aisku Kaip tycia ant tos kaimynesn sklypo su kuria ne itin gerai sutariame. doh.gif Klausimas butu toks ar tepalai gali labai sugadinti pievute ir geles ar nieko baisaus, atsigaus? Vyras plove ir su "Fairiu" ir vandeniu liejo, vistiek matosi ir tas blizgejimas tepalo ir toks riebalas. Aisku kaimynei teks pasakyti, gal dar ir susimoketi, bet man idomu ar atsigaus, niekas neisdegs, neprades ruduoti? Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kokios dabar gali buti juodzemio kainos ir kur jo ieskoti? Vyrase sake uz 300 Lt ne super kokybiskos galima rasti, bet nieko panasaus nerandu. g.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas patars,ka daryti kai veja "uzpuole" zliuges doh.gif pradziai po medziais pavesyje atsirasdavo, dabar jau ir toliau keliauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puumpaa @ 2011 07 14, 16:05)
Sveikutes. Kokios dabar gali buti juodzemio kainos ir kur jo ieskoti? Vyrase sake uz 300 Lt ne super kokybiskos galima rasti, bet nieko panasaus nerandu.  g.gif

as vakar perskambinau 3 firmas is interneto tai kaina svyravo nuo 370-450 lt uz 12 kubu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 07 13, 18:55)
Sveiki

Klausimukas mano butu toks. Siandien i musu kiema veze masina skalda ir bepilant ja ant zemes, truko tepalo slangute ir visa tepala "isvare" ant kaimynes pievutes ir ne tik  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kliuvo ir gelem ir krumeliam. Ir aisku Kaip tycia ant tos kaimynesn sklypo su kuria ne itin gerai sutariame.  doh.gif Klausimas butu toks ar tepalai gali labai sugadinti pievute ir geles ar nieko baisaus, atsigaus? Vyras plove ir su "Fairiu" ir vandeniu liejo, vistiek matosi ir tas blizgejimas tepalo ir toks riebalas. Aisku kaimynei teks pasakyti, gal dar ir susimoketi, bet man idomu ar atsigaus, niekas neisdegs, neprades ruduoti? Busiu dekinga uz atsakymus  4u.gif

Manau, kad išdegs tas plotas, vis tik tepalas priskiriamas prie pavojingų medžiagų, už išlietas pan. medžiagas aplinkosaugininkai netgi baudas skiria.
Atsakyti
gal kas susidūrė su tokia problema. na dar kolkas nieko labai blogai, bet po 3-4 pjovimo sekančią dieną pradėjo džiūt žolės viršunėlės g.gif , ne visur bet yra tokių plotelių, nelabai suprantu nuo ko tai gali būt?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 15, 11:33)
sveiki,

gal kas patars,ka daryti kai veja "uzpuole" zliuges  doh.gif  pradziai po medziais pavesyje atsirasdavo, dabar jau ir toliau keliauja  doh.gif

banvelas, starane ar pan. turetu imti nes siaip piktzole vejose nera paplitusi tai mintinai nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 07 15, 15:20)
gal kas susidūrė su tokia problema. na dar kolkas nieko labai blogai, bet po 3-4 pjovimo sekančią dieną pradėjo džiūt žolės viršunėlės g.gif , ne visur bet yra tokių plotelių, nelabai suprantu nuo ko tai gali būt?

sunku pasakyti, jei trasu per daug nebuvo uzpilta tai siulyciau papildomai salietros uzmesti koki 1-2 kg/ara, nepakenks. Azotines trasos daro stebuklus. pacios virsuneles daznai dziusta del atsipusio vejapjoves peilio, bet jei tai ne visoje vejoje tai manau kazkas su tresimu arba dregmes pasiskirstymu, arba zemes idirbimu, suplukimu, arba pacia zeme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 15 liepos 2011 - 15:29