QUOTE(Karina123 @ 2010 02 27, 07:40)
neesu pikta
bet......
Kai trui vaiką ir laukėsi dar vieno 250 lt man yra pinigai.
Suprantu kad konkurencija yra konkurencjią, yra kur pigiau , kur brangiau.
bet..... ne miegstu kai man tiesiai į akis meluoja, reikia sąžinės turėti.
O to labiau melavo MR visam forumuj, nes buvo parašius 2 mielagingas žinutęs kurias po to ištrinė
As nesigilinau kas buvo tose žinutėse kurias ištrynė, tačiau esu beveik tikras kad tave apgavo būtent turguje.
Toks didžiulis kainų skirtumas negali būti pas du skirtingus importuotojus (oficialius).
Mano manymu, didelis kainų skirtumas gali būti jei:
Gariūnų prekeiviai vežimėlius gauna tiesiai iš gamintojo urmo kaina ir eksportui, tos šalies mokesčiais neapmokestintą partiją.
Atsiveža į Lietuvą, prekių nedeklaruoja, nesumoka PVM. Galimas dalykas, kad nemoka ir kitų grobikiškų lietuviškų mokesčių susijusių su pelnu, sodra, samdomais darbuotojais ir t.t. Tokiu atveju, apeinant istatymus ir "isduriant" mūsų valstybę įmanoma rinkai siūlyti prekę nerealiai maža kaina.
Kaip jau rasė viena mamytė, galbūt buvo parduodamos nekokybiškos prekės, Tačiau nemanau kad tokios prekės gali atkeliauti iš gamyklos, nebent jos tokiomis tapo sandeliuojant, transportuojant ir pan.
Mano versija:
Gariūnų prekybos taškas prekiauja vaikiškais vežimėliais tame tarpe ir X-Lander.
Gavo X-Landerių partiją urmo kaina iš oficialių importuotojų iš UAB Mažylių ratai, (šiuo atveju gamintojas savo internetiniame tinklapyje kitų atstovų Lietuvoje ir nenurodo).
Kažkurioje vietoje įvykus klaidai, pradeda prekiauti vežimėliais 3 in1 už 2 in 1 kainą.
Kol išaiškėja klaida, dalis pirkėjų jau yra isigyję vežimėlių už mažą kainą, dar kita dalis apie tai sužino.
Blogiausia tai kad gariūnų prekeiviai, besidžiaugiantys tokia didele paklausa dėl mažos kainos pučia miglą pirkėjams ir visiems besidomiantiems (tokiems kaip karina123), begėdiškai menkina partnerius kurių vežimėliais prekiauja. Šio forumo dėka viskas išlenda į paviršiu ir vežimėlių kaina ištaisoma (susitarimas tarp konkurentų dėl kainos yra labai sunkiai įmanomas). Tačiau ar įmanoma ištaisyti gerus santykius tarp verslo partnerių tai aš nežinau. Nenustebkite jei po visos šitos istorijos X-Landerių gariūnuose nebeliks.
Idomiausia tai kad kažkam reiks dengti to viso nesusipratimo nuostolius
Vat tokia mano versija. Dėl to aš nuo pat pradžių siūliau pasidomėti kas suteikia garantiją gariūniškiems X-Landeriams, gal tada viskas ir būtų buvę daug aiškiau.
Bet gal aš ir klystu