Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 02 24, 10:42)
man tai buvo vienas iš sportinuko trūkumų. nugarėlė reguliuojasi diržais. nepatogu pakelti/nuleisti, nes reikia viena ranka laikyt nugarėlę, kita veržti. gal man vienai tai kliuvo  g.gif

buvau "gyvai" apziureti, kaip atlosiukas reguliuojasi ax.gif , viskas labai paprasta ir lengva thumbup.gif jei cia didziausias minusas tada bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
įdomu kur gi dingo Mažyliu ratai, nebendrauja jau daugiau čia g.gif ar istoriju dar neprikurė g.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temelę ir negalėjau susilaikyti neparašiusi smile.gif Pradėsiu nuo to, kad 300 lt, man nėra labai dideli pinigėliai, todėl net nedvejodama bet kokį brangesnį daiktą pirkčiau (ir perku) tik su garantija. Toliau: jei mano verslo konkurentai man atvažiuotų ir pasakytų, "nemuškit čia man produkcijos kainos ir nuo šiandien juos pabranginkit 20 proc., nes aš prekiauju didesne kaina, taigi taip pat turit elgtis ir Jūs" biggrin.gif Tai čia būtų anekdotų anekdotas lotuliukas.gif Gali sėsti prie derybų stalo, jei tai yra Tavo partneriai ar įmonė, kuriai tu taip pat tieki savo produkciją. Tačiau niekada kaina taip nepasikeistų per vieną dieną, todėl manau, kad čia tik elementarus nesusišnekėjimas dėl vežimėlio kainos. Tuo labiau, kad ir MR, ir viena forumietė ir pats pardavėjas iš Gariūnų patvirtino, jog minėta mažesnė kaina tik už 2 dalių vežimą. Be to, jei prekė (tos pačios komplektacijos) yra gerokai mažesne kaina, galima įtarti, jog yra su defektais. Yra gamintojų, kurie turi savo defektuotos produkcijos išparduotuves, o lietuviai tuo moka labai puikiai pasinaudoti. Pirkdamas tokią prekę iš gamintojo, pirkėjas visuomet yra įspėjamas dėl esamų defektų ir beveik visuomet garantija yra nesuteikiama. Prekės kaina paprastai būna iki 50 proc. mažesnė. Tačiau lietuvaičio nusipirkusio tik 20 proc. tą pačią defektuotą prekę pigiau niekas neįspėja, kad gamintojo garantijos jai nėra. Deja, kai ji sugenda kenčia tokių įmonių kaip MR įvaizdis, nes visa atsakomybė perkeliama ant jų pečių.
Ačiū už dėmesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 02 24, 12:04)
Na čia te žmonės gariūnose tikrai ne MR atstovai, nes kai užsiminiau kad MR vienintelį platintojai, tai tik nusijuokė, tas vyras ir delnu prie žemės paruodė kad tipo MR tai žemas lygis yra krutesniu(na tiksliai neatsimenu kaip išsireiškė bet kažka panašaus)
Kad kaina suvienuodijo, tai manau dėl to kad MR greičiausiai nuliekie iki gariūnų ir susitarė  kad nemuštu kainos biggrin.gif

ne nu kas be ko GARIUNAI yra aukstas lygis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj kaip juokas sueme
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 02 26, 17:36)
ne nu kas be ko GARIUNAI yra aukstas lygis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj kaip juokas sueme

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurekit biski nu i tema,o kaip reiktu sutepti sketuko ratus kad nebecyptu?jie neissiardo visai.xlander za tai labai paprasta bet ir vezimas kitoks
gal kuri patarsit?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2010 02 26, 20:20)
ziurekit biski nu i tema,o kaip reiktu sutepti sketuko ratus kad nebecyptu?jie neissiardo visai.xlander za tai labai paprasta bet ir vezimas kitoks
gal kuri patarsit?

pabandyk su svirkstu i ratuku vidu ipurksti tepalo
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 26, 21:37)
pabandyk su svirkstu i ratuku vidu ipurksti tepalo

aciukas 4u.gif reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 02 26, 14:57)
įdomu kur gi dingo Mažyliu ratai, nebendrauja jau daugiau čia g.gif ar istoriju dar neprikurė g.gif

Nebendrauja nes nenori veltis į bereikalingus ginčus ar juolab internetines rietenas. Savo poziciją išsakė ir kiekvieno yra asmeninis reikalas kaip tai priima blush2.gif .
Karina123, ko tu tokia pikta šiame forume, negi ir realiam gyvenime tokia esi verysad.gif ? Pralinksmėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Na tarkim apgavo tave Mažylių ratai, permokėjai 250 Lt. (blogiausias variantas). Bet kas tie 250 litų realiam gyvenime? Tai - visiškas niekis. Svarbiausia šeima laiminga būtu, vaikai sveiki augtų - tai neįvertinama jokiais litais. Nusipirkai puikų vežimėlį savo mažyliui ir džiaukis žiūredama kaip jis jame auga. Mažylio ratai tau garantuoja jo naudojimą be rūpesčių tiek kiek ir reiks jo tavo mažyliui. Gal tu dar labai džiaugsies savo pasirinkimu dėl kurio dabar taip abejoji.
Aš irgi užsisakiau Mažylio ratuose X-Lander XA, beliko tik sukrapštyti pinigu vežimėliui kol mažis dar pas mamą. Aš dar neseniai blaškiausi tarp X-Lander XA ir Maxi-Cosi Mura, nežinojau kurį pasirinkti. Žinojau kad gauta nauja kolekcija ir norėjau atvykti pasižiūrėti naujų spalvų gyvai. Vieną dieną priderinęs reikalus atvykau iš Jonavos į Vilnių, tačiau pasiskambinęs į Mažylio ratus sužinojau kad jie dirba tik iki 16 val. o aš galėjau tik apie 18 val. Mane labai maloniai nustebino Mažylio ratų atstovas, tiksliau savininkas Aleksandras, pasisiūlęs neuždaryti parduotuvės ir palaukti 2 valandas kol mes atvyksime pas juos. Tuo jis parodė koks yra svarbus Mažylio ratams kiekvienas petencialus klientas susidomėjęs jų siūlomomis prekėmis. O juk jis turi savo asmeninį gyvenimą, savo šeimą ir, ko gero, mažų vaikų kuriems taip pat reikia dėmesio. Ir nors aš jų visai nepažystu, tačiau už parodytą man ir mano žmonai dėmesį labai gerbiu šiuos žmones ir esu dėkingas (kaip supratau Mažylio ratų savininkai yra jauna šeima).
Kita vertus ko čia stebėtis. Jei smaugia banko paskolos ir dar mūsų valdžia "pamalonina" naujienomis mokesčių pavidale, tai pats lekiu kaip raketa su fakelu subinej ieškoti išeities iš padeties. Tuomet nežiūri ar tai sekmadienis ar pirmadienis, kiekvieną klientą nešiną pinigais sutinki vos ne su dūdų orkestru lotuliukas.gif .
SU ARTĖJANČIU PAVASARIU MIELOS MAMOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 02 27, 00:15)
Nebendrauja nes nenori veltis į bereikalingus ginčus ar juolab internetines rietenas. Savo poziciją išsakė ir kiekvieno yra asmeninis reikalas kaip tai priima  blush2.gif .
Karina123, ko tu tokia pikta šiame forume, negi ir realiam gyvenime tokia esi  verysad.gif ? Pralinksmėk  4u.gif  4u.gif  4u.gif .
Na tarkim apgavo tave Mažylių ratai, permokėjai 250 Lt. (blogiausias variantas). Bet kas tie 250 litų realiam gyvenime? Tai - visiškas niekis. Svarbiausia šeima laiminga būtu, vaikai sveiki augtų - tai neįvertinama jokiais litais. Nusipirkai puikų vežimėlį savo mažyliui ir džiaukis žiūredama kaip jis jame auga. Mažylio ratai tau garantuoja jo naudojimą be rūpesčių tiek kiek ir reiks jo tavo mažyliui. Gal tu dar labai džiaugsies savo pasirinkimu dėl kurio dabar taip abejoji.
Aš irgi užsisakiau Mažylio ratuose X-Lander XA, beliko tik sukrapštyti pinigu vežimėliui kol mažis dar pas mamą. Aš dar neseniai blaškiausi tarp X-Lander XA ir Maxi-Cosi Mura, nežinojau kurį pasirinkti. Žinojau kad gauta nauja kolekcija ir norėjau atvykti pasižiūrėti naujų spalvų gyvai. Vieną dieną priderinęs reikalus atvykau iš Jonavos į Vilnių, tačiau pasiskambinęs į Mažylio ratus sužinojau kad jie dirba tik iki 16 val. o aš galėjau tik apie 18 val. Mane labai maloniai nustebino Mažylio ratų atstovas, tiksliau savininkas Aleksandras, pasisiūlęs neuždaryti parduotuvės ir palaukti 2 valandas kol mes atvyksime pas juos. Tuo jis parodė koks yra svarbus Mažylio ratams kiekvienas petencialus klientas susidomėjęs jų siūlomomis prekėmis. O juk jis turi savo asmeninį gyvenimą, savo šeimą ir, ko gero, mažų vaikų kuriems taip pat reikia dėmesio. Ir nors aš jų visai nepažystu, tačiau už parodytą man ir mano žmonai dėmesį labai gerbiu šiuos žmones ir esu dėkingas (kaip supratau Mažylio ratų savininkai yra jauna šeima).
Kita vertus ko čia stebėtis. Jei smaugia banko paskolos ir dar mūsų valdžia "pamalonina" naujienomis mokesčių pavidale, tai pats lekiu kaip raketa su fakelu subinej ieškoti išeities iš padeties. Tuomet nežiūri ar tai sekmadienis ar pirmadienis, kiekvieną klientą nešiną pinigais sutinki vos ne su dūdų orkestru  lotuliukas.gif .
SU ARTĖJANČIU PAVASARIU MIELOS MAMOS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

neesu pikta
bet......
Kai trui vaiką ir laukėsi dar vieno 250 lt man yra pinigai.
Suprantu kad konkurencija yra konkurencjią, yra kur pigiau , kur brangiau.
bet..... ne miegstu kai man tiesiai į akis meluoja, reikia sąžinės turėti.
O to labiau melavo MR visam forumuj, nes buvo parašius 2 mielagingas žinutęs kurias po to ištrinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 02 27, 07:40)
neesu pikta
bet......
Kai trui vaiką ir laukėsi dar vieno 250 lt man yra pinigai.
Suprantu kad konkurencija yra konkurencjią, yra kur pigiau , kur brangiau.
bet..... ne miegstu kai man tiesiai į akis meluoja, reikia sąžinės turėti.
O to labiau melavo MR visam forumuj, nes buvo parašius 2 mielagingas žinutęs kurias po to ištrinė ax.gif

As nesigilinau kas buvo tose žinutėse kurias ištrynė, tačiau esu beveik tikras kad tave apgavo būtent turguje. g.gif
Toks didžiulis kainų skirtumas negali būti pas du skirtingus importuotojus (oficialius).
Mano manymu, didelis kainų skirtumas gali būti jei:
Gariūnų prekeiviai vežimėlius gauna tiesiai iš gamintojo urmo kaina ir eksportui, tos šalies mokesčiais neapmokestintą partiją.
Atsiveža į Lietuvą, prekių nedeklaruoja, nesumoka PVM. Galimas dalykas, kad nemoka ir kitų grobikiškų lietuviškų mokesčių susijusių su pelnu, sodra, samdomais darbuotojais ir t.t. Tokiu atveju, apeinant istatymus ir "isduriant" mūsų valstybę įmanoma rinkai siūlyti prekę nerealiai maža kaina.
Kaip jau rasė viena mamytė, galbūt buvo parduodamos nekokybiškos prekės, Tačiau nemanau kad tokios prekės gali atkeliauti iš gamyklos, nebent jos tokiomis tapo sandeliuojant, transportuojant ir pan.
Mano versija:
Gariūnų prekybos taškas prekiauja vaikiškais vežimėliais tame tarpe ir X-Lander.
Gavo X-Landerių partiją urmo kaina iš oficialių importuotojų iš UAB Mažylių ratai, (šiuo atveju gamintojas savo internetiniame tinklapyje kitų atstovų Lietuvoje ir nenurodo).
Kažkurioje vietoje įvykus klaidai, pradeda prekiauti vežimėliais 3 in1 už 2 in 1 kainą.
Kol išaiškėja klaida, dalis pirkėjų jau yra isigyję vežimėlių už mažą kainą, dar kita dalis apie tai sužino.
Blogiausia tai kad gariūnų prekeiviai, besidžiaugiantys tokia didele paklausa dėl mažos kainos pučia miglą pirkėjams ir visiems besidomiantiems (tokiems kaip karina123), begėdiškai menkina partnerius kurių vežimėliais prekiauja. Šio forumo dėka viskas išlenda į paviršiu ir vežimėlių kaina ištaisoma (susitarimas tarp konkurentų dėl kainos yra labai sunkiai įmanomas). Tačiau ar įmanoma ištaisyti gerus santykius tarp verslo partnerių tai aš nežinau. Nenustebkite jei po visos šitos istorijos X-Landerių gariūnuose nebeliks.
Idomiausia tai kad kažkam reiks dengti to viso nesusipratimo nuostolius lotuliukas.gif
Vat tokia mano versija. Dėl to aš nuo pat pradžių siūliau pasidomėti kas suteikia garantiją gariūniškiems X-Landeriams, gal tada viskas ir būtų buvę daug aiškiau.
Bet gal aš ir klystu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkaip klausant Shinshilo "neskanu darosi".......
Atsakyti