Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

Aš prieš pirkdama stambesnį pirkinį padarau rinkos tyrimą smile.gif
na o jei paskui randu pigiau, tai ką jau čia padarysi... nekokybišką tyrimą vadinasi pasidariau. Visų pinigų niekada neturėsi ir ne visuomet gaunasi sutaupyt. Vežimėlį pirkau beveik prieš metus buvo vienokios kainos, o rudenį jos nukrito, už tuos pačius pinigus galėjau įsigyti ir kitos firmos vežimėlį kurie prieš tai buvo žymiai brangesni. Bet vežimėlio man reikėjo tada kada aš jį pirkau 4u.gif o ne rudenį, tuomet vaiką turbūt visą tą laiką bučiau nešiojus ant rankų lotuliukas.gif

diskutuokim geriau apie vežimėlių privalumus ir trūkumus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 27 vasario 2010 - 10:49
QUOTE(Aliira @ 2010 02 27, 10:47)
Aš prieš pirkdama stambesnį pirkinį padarau rinkos tyrimą smile.gif
na o jei paskui randu pigiau, tai ką jau čia padarysi... nekokybišką tyrimą vadinasi pasidariau. Visų pinigų niekada neturėsi ir ne visuomet gaunasi sutaupyt. Vežimėlį pirkau beveik prieš metus buvo vienokios kainos, o rudenį jos nukrito, už tuos pačius pinigus galėjau įsigyti ir kitos firmos vežimėlį kurie prieš tai buvo žymiai brangesni. Bet vežimėlio man reikėjo tada kada aš jį pirkau  4u.gif  o ne rudenį, tuomet vaiką turbūt visą tą laiką bučiau nešiojus ant rankų  lotuliukas.gif

diskutuokim geriau apie vežimėlių privalumus ir trūkumus  4u.gif

Pritariu Aliirai. Čia biškeli nukrypome nuo temos isijautę.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 02 27, 10:40)
As nesigilinau kas buvo tose žinutėse kurias ištrynė, tačiau esu beveik tikras kad tave apgavo būtent turguje.  g.gif
Toks didžiulis kainų skirtumas negali būti pas du skirtingus importuotojus (oficialius).
Mano manymu, didelis kainų skirtumas gali būti jei:
Gariūnų prekeiviai vežimėlius gauna tiesiai iš gamintojo urmo kaina ir eksportui, tos šalies mokesčiais neapmokestintą partiją.
Atsiveža į Lietuvą, prekių nedeklaruoja, nesumoka PVM. Galimas dalykas, kad nemoka ir kitų grobikiškų lietuviškų mokesčių susijusių su pelnu, sodra, samdomais darbuotojais ir t.t. Tokiu atveju, apeinant istatymus ir "isduriant" mūsų valstybę įmanoma rinkai siūlyti prekę nerealiai maža kaina.
Kaip jau rasė viena mamytė, galbūt buvo parduodamos nekokybiškos prekės, Tačiau nemanau kad tokios prekės gali atkeliauti iš gamyklos, nebent jos tokiomis tapo sandeliuojant, transportuojant ir pan.
Mano versija:
Gariūnų prekybos taškas prekiauja vaikiškais vežimėliais tame tarpe ir X-Lander.
Gavo X-Landerių partiją urmo kaina iš oficialių importuotojų iš UAB Mažylių ratai, (šiuo atveju gamintojas savo internetiniame tinklapyje kitų atstovų Lietuvoje ir nenurodo).
Kažkurioje vietoje įvykus klaidai, pradeda prekiauti vežimėliais 3 in1 už 2 in 1 kainą.
Kol išaiškėja klaida, dalis pirkėjų jau yra isigyję vežimėlių už mažą kainą, dar kita dalis apie tai sužino.
Blogiausia tai kad gariūnų prekeiviai, besidžiaugiantys tokia didele paklausa dėl mažos kainos pučia miglą pirkėjams ir visiems besidomiantiems (tokiems kaip karina123), begėdiškai menkina partnerius kurių vežimėliais prekiauja. Šio forumo dėka viskas išlenda į paviršiu ir vežimėlių kaina ištaisoma (susitarimas tarp konkurentų dėl kainos yra labai sunkiai įmanomas). Tačiau ar įmanoma ištaisyti gerus santykius tarp verslo partnerių tai aš nežinau. Nenustebkite jei po visos šitos istorijos X-Landerių gariūnuose nebeliks.
Idomiausia tai kad kažkam reiks dengti to viso nesusipratimo nuostolius  lotuliukas.gif 
Vat tokia mano versija. Dėl to aš nuo pat pradžių siūliau pasidomėti kas suteikia garantiją gariūniškiems X-Landeriams, gal tada viskas ir būtų buvę daug aiškiau.
Bet gal aš ir klystu  drinks_cheers.gif

didelis skirtumas gali, buti preiš 3 metus kai pirkom iš gariūnų už 1250 3 in 1, mažyliu ratose jis kainavo 1600.

ir be to kažkuris naris pirkosi iš kart po to kai aš parašiau ta kaina kad 1450 lt, ir nusipirko, bet rodos tik 2 dalys už 1200 rodos narys "turbiux", o po to jau visi pradėjo rašyti kad ten tik 2 dalys kainuoja 1450, tai manau kažkas pasikeitį g.gif
Atsakyti
Šioje erdvėje tiesos nelabai rasite smile.gif

Keisti man Shinshilo pasisakymai, bet gal čia tik man ..... smile.gif smile.gif smile.gif

Labiau tikiu Karina123, nes tokių bajerių būna.

Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(delas @ 2010 02 27, 13:06)
Šioje erdvėje tiesos nelabai rasite smile.gif

Keisti man Shinshilo pasisakymai, bet gal čia tik man ..... smile.gif smile.gif smile.gif

Labiau tikiu Karina123, nes tokių bajerių būna.

Sėkmės.

Forumas tam ir skirtas kad kiekvienas reikštų savo nuomonę. g.gif

Ištikro tos kainos gali skirtis skirtingais metais ir skirtingais metų laikais - čia yra normalu. Bet mes diskutavome dėl ko kainos smarkiai skiriasi atstovų ir turgaus. Čia aš ir išdėsčiau savo nuomonę g.gif
Bet savo nuomonės jokiu būdu niekam neperšu, gali būti kad ir klystu. Jei kažkam keistai atrodau - tai irgi nėra blogai 4u.gif
Tik prisiekiu, neesu nei gariūnų nei MR šalininkas. Aš tiesiog esu būsimas "jaunas" tėtis po 14 metų pertraukos, susidomėjęs vaikiškais vežimėliais ir taip patekęs į šį forumą wub.gif

Atsakyti
gal kas zino ar MR turi visas XA modeliuko spalvas?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 27, 14:31)
gal kas zino ar MR turi visas XA modeliuko spalvas?

Prieš kokių porą savaičių kai pas juos buvau, tai sakė kad sandelyje, kas yra, yra viskas rezervuota. Pavyzdžiuose spalvos buvo visos, tačiau skirtingų X-Landerių modelių. Tiksliai nepamenu, bet lopšiukų gal irgi visų spalvų turėjo.
Mane labiausiai domino "Rocky" ir "volkano", tai į kitus labai nekreipiau dėmesio. Kažkaip patraukliai žiūrysi tas oranžinis vidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 02 27, 15:05)
Forumas tam ir skirtas kad kiekvienas reikštų savo nuomonę.  g.gif

Ištikro tos kainos gali skirtis skirtingais metais ir skirtingais metų laikais - čia yra normalu. Bet mes diskutavome dėl ko kainos smarkiai skiriasi atstovų ir turgaus. Čia aš ir išdėsčiau savo nuomonę  g.gif
Bet savo nuomonės jokiu būdu niekam neperšu, gali būti kad ir klystu. Jei kažkam keistai atrodau - tai irgi nėra blogai  4u.gif
Tik prisiekiu, neesu nei gariūnų nei MR šalininkas.  Aš tiesiog esu būsimas "jaunas" tėtis po 14 metų pertraukos, susidomėjęs vaikiškais vežimėliais ir taip patekęs į šį forumą  wub.gif

čia diskusija buvo ne dėl kainų skirtumo, o dėl to kas MR apgavo, melavo, ir rašinėjo žinutės su netikslinga info. Kad turguje taip buvo, tai buvo, nes 2 kartus ejau ir klausiau.

Na manau pakaks šitos diskusijos,
Bet MAŽYLIŲ RATŲ reputacija dabar ne kokia, nepasitikėčiau tesiog jais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 02 27, 17:07)
Prieš kokių porą savaičių kai pas juos buvau, tai sakė kad sandelyje, kas yra, yra viskas rezervuota. Pavyzdžiuose spalvos buvo visos, tačiau skirtingų X-Landerių modelių. Tiksliai nepamenu, bet lopšiukų gal irgi visų spalvų turėjo.
Mane labiausiai domino "Rocky" ir "volkano", tai į kitus labai nekreipiau dėmesio. Kažkaip patraukliai žiūrysi tas oranžinis vidus  thumbup.gif

kolkas man volkano spalva patinka,bet gal gyvai apziurejus ir kita issirinkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 27, 16:02)
kolkas man volkano spalva patinka,bet gal gyvai apziurejus ir kita issirinkciau ax.gif

Visos spalvos labai gražios. Manau kad gyvas vaizdas tavęs nenuvils kaip ir nenuvylė manęs su žmona thumbup.gif .
Dukrai patiko "Jungle" bet mes norėjome kažko išskirtinio o tokių žalių yra ir daugiau panašių.
Kaip aš norėčiau pabūti tokio vežimėlio gyventoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 02 27, 15:13)
čia diskusija buvo ne dėl kainų skirtumo, o dėl to kas MR apgavo, melavo, ir rašinėjo žinutės su netikslinga info. Kad turguje taip buvo, tai buvo, nes 2 kartus ejau ir klausiau.

Na manau pakaks šitos diskusijos,
Bet MAŽYLIŲ RATŲ reputacija dabar ne kokia, nepasitikėčiau tesiog jais. doh.gif

tai gerbiamoji cia ne apie Mazylio ratus tema o apie xlanderius mirksiukas.gif
Jus jais nepasitikit o man jie vis dar patys geriausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 02 27, 19:06)
Visos spalvos labai gražios. Manau kad gyvas vaizdas tavęs nenuvils kaip ir nenuvylė manęs su žmona  thumbup.gif .
Dukrai patiko "Jungle" bet mes norėjome kažko išskirtinio o tokių žalių yra ir daugiau panašių.
Kaip aš norėčiau pabūti tokio vežimėlio gyventoju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vis neprisiruosiame nuvaziuoti apziureti doh.gif nors laiko tai dar yra daug g.gif
Atsakyti