Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(lauroone @ 2010 03 11, 13:34)

Belaukiant antrojo apie X-landeri negalvojame todel, kad zinau, kad nepakaks lopsio dydzio - gimsim rugpjuti, tad jame noresim vazinetis visa rudeni, ziema ir tikrai nemaza dali pavasario  4u.gif Manau sie vezimukai yra tikrai verti demesio jeigu vaikelis gimsta ziema ar pavasari  4u.gif

isduokite paslapti koki vezimeli pirksite,kad lopsyje vazinetumete iki pavasario smile.gif pati ieskau vezimelio su dideliu lopsiu,bet neradau tokio kuris turetu toki rema ir sportinuka kaip x-lander schmoll.gif tai nusprendziau lopsi paaukoti,bet tureti gerus ratus ir gera sportinuka
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 11, 11:41)
isduokite paslapti koki vezimeli pirksite,kad lopsyje vazinetumete iki pavasario smile.gif pati ieskau vezimelio su dideliu lopsiu,bet neradau tokio kuris turetu toki rema ir sportinuka kaip x-lander schmoll.gif tai nusprendziau lopsi paaukoti,bet tureti gerus ratus ir gera sportinuka

Na, pas mus dabar kiek kitoki kriterijai perkant - lopsini pirksim Roan Marita (84 cm lopsio visidinis ilgis, jeigu gerai pamenu), sportinukas irgi prie jo yra, bet mums jis kaip ir nereikalingas (gal kam atiduosim ar parduosim veliau viska kartu), nes turim kita nerealu sportinuka 4u.gif
Kadangi mums pagrinde reikia tik lopsinio, tai rinkomes ne toki brangu kaip Emmaljunga, Scandia ar Teutonia, bet pigesni ir tikrai neprasta varianta.
Tiesa, mes dar jo nenusipirkome, bet paieskos kaip jau ir baigtos - issirinkome 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 11 kovo 2010 - 11:55
QUOTE(lauroone @ 2010 03 11, 13:54)
Na, pas mus dabar kiek kitoki kriterijai perkant - lopsini pirksim Roan Marita (84 cm lopsio visidinis ilgis, jeigu gerai pamenu), sportinukas irgi prie jo yra, bet mums jis kaip ir nereikalingas (gal kam atiduosim ar parduosim veliau viska kartu), nes turim kita nerealu sportinuka  4u.gif
Kadangi mums pagrinde reikia tik lopsinio, tai rinkomes ne toki brangu kaip Emmaljunga, Scandia ar Teutonia, bet pigesni ir tikrai neprasta varianta.
Tiesa, mes dar jo nenusipirkome, bet paieskos kaip jau ir baigtos - issirinkome  4u.gif

Roan Marita lopsiai tikrai dideli thumbup.gif bet ir remas griozdiskas,apie sportinuka jau nebekalbesiu schmoll.gif
galetu kas nors sukurti vezimeli su dideliu lopsiu ir graziu sportinuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 03 11, 11:34)
Pirmagimiui turejom X-lander XA  thumbup.gif
Grazus, patogus ir lengvai vaziuojantis. Gimem ziemos viduryje tad lopsio dydzio mums pilnai pakako. Kedute naudojom tik namuose kartais - masinoje turejom kita, saugesne, patogesne ir su baze  (paveldejom visa komplekta, o siaip kedutes butume tikrai nepirke), sportinuka naudojom tik keleta kartu, nes mamai (cia man  blush2.gif ) labai atsibodo tas pats ir uzsimane naujoviskesnio, grazesnio ir legvesnio  biggrin.gif
Belaukiant antrojo apie X-landeri negalvojame todel, kad zinau, kad nepakaks lopsio dydzio - gimsim rugpjuti, tad jame noresim vazinetis visa rudeni, ziema ir tikrai nemaza dali pavasario  4u.gif
Manau sie vezimukai yra tikrai verti demesio jeigu vaikelis gimsta ziema ar pavasari  4u.gif

kaip jau seniau rasiau ne visi vaikai gigantai ir nereikia sakyt kad jai vaikas gims rudeni tada sitas vezimas tinkamas tongue.gif
mes gimem birzeli ir sekmingai vazinejom su lopsiu iki kaledu kaip ir priklauso pusmeti
cia jau kiekvienai spresti ko jai reikia bet taip drastiskai teigt kad jie tinkami tik gimsiantiemes ziema ir pavasari biski sakyciau pievos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 11, 11:58)
Roan Marita lopsiai tikrai dideli thumbup.gif bet ir remas griozdiskas,apie sportinuka jau nebekalbesiu schmoll.gif

Jo svoris - man vienintelis ju minusas (15 kg) ir atrodo kaip tankas - lopsinis atrodo nerealiai graziai. Kadangi vezimo laiptais nesiruosiam tusyti, tai viskas mums liuks, o dar ir vidini lopsiuka pirksim, kad jame vaikeli nesioti.
Sportine dalis tikrai grazesne X-landerio drinks_cheers.gif
As is vis sakau, kad reikia padaryti, pardavineti ir kainas sumazinti - atskirai komfortiski dideli lopsiai, o tada jau ant atskiro remo, mazesnis, lengvesni, patogesnis sportinukas biggrin.gif Deja, kol kas reikia rinkis geresne blogybe biggrin.gif

Labai dziaugiausi savo X-landeriu ir aplinkiniu demesio daug susilaukdavome (gyvenam ne LT, tai jie nebuvo cia toki populiarus) cool.gif
Papildyta:
QUOTE(inieska @ 2010 03 11, 12:06)
kaip jau seniau rasiau ne visi vaikai gigantai ir nereikia sakyt kad jai vaikas gims rudeni tada sitas vezimas tinkamas tongue.gif
mes gimem birzeli ir sekmingai vazinejom su lopsiu iki kaledu kaip ir priklauso pusmeti
cia jau kiekvienai spresti ko jai reikia bet taip drastiskai teigt kad jie tinkami tik gimsiantiemes ziema ir pavasari biski sakyciau pievos doh.gif

matau, kad jus praleidote pirmaji zodeli "manau" mirksiukas.gif cia tik mano nuomone ir nieko drastiskai neteigiau tongue.gif cia kalbejau grynai apie lopsi ir jo dydi, kad vezimas butu panaudotas geriausiai ir optimaliausiai.
bet jeigu jau drastiskai, tai per pacia salta ziema perkelti vaika i sportinuka - nenoreciau rolleyes.gif
Apie gigantiskuma niekas ir nekalba, bet 5 men vaikui privystytam ir aprengtam siltai ziema ten tikrai pritruskta vietos, o vat vasaros metu nebutu del to jokiu problemu. cia tik del praktiskumo rasau ur dalinuosi savo patirtimi.
O jus galvokit ka norit tongue.gif darykit kaip norit - maniau, kad cia galima isreiskti savo nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauroone: 11 kovo 2010 - 12:21
Matau čia lankosi turėję arba tebeturintys X-Landerius.
Norejau paklausti: kaip jums sulankstyto X-Lander XA važiuoklė, ar pakankamai patogi dėti į vidutinio dydžio automobilio bagažinę? g.gif 4u.gif
Man Maxi-Cosi Mura atrodo pranašesnė šiuo atžvilgiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 03 11, 14:21)
Matau čia lankosi turėję arba tebeturintys X-Landerius.
Norejau paklausti: kaip jums sulankstyto X-Lander XA važiuoklė, ar pakankamai patogi dėti į vidutinio dydžio automobilio bagažinę?  g.gif  4u.gif
Man Maxi-Cosi Mura atrodo pranašesnė šiuo atžvilgiu.  g.gif

Vaziuokle i musu passat tilpo normaliai, tik ratai, kad butu neuzfiksuoti.
o dukryte tilpo iki 6men, bet jau buvo truputi gaila, bet uzmigdavo ir nieko, nesijuasdavo jai tos vietos trukumo
Atsakyti
Tilpo i AUDI 80, AUDI A4, GOLF, Mitsubishi Space Star
Atsakyti
QUOTE(dauginda @ 2010 03 12, 12:46)
Tilpo i AUDI 80, AUDI A4, GOLF, Mitsubishi Space Star

Nu tai ačiu, nuraminot 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Tai bene vienintelis dalykas dėl kurio nerimavau prieš perkant.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 11, 12:58)

va va lopsiuko ir man reiki didelio, mane gundo X-Lander, Nakko Milennium, Tako Jumper X, bet kad ju visi lopsiai tokie nedideli, o gimsim liepą, tai kaip suprantu......ziema galime jau ir netilpti....as ir galvoju, kad gamintojas galetu sukurti vezimuka su dideliu lopsiu ir kompaktiska vaziuokle ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 03 12, 17:01)
va va lopsiuko ir man reiki didelio, mane gundo X-Lander, Nakko Milennium, Tako Jumper X, bet kad ju visi lopsiai tokie nedideli, o gimsim liepą, tai kaip suprantu......ziema galime jau ir netilpti....as ir galvoju, kad gamintojas galetu sukurti vezimuka su dideliu lopsiu ir kompaktiska vaziuokle ax.gif  smile.gif

gruodi-sausi i sportinuka reikes kraustytis,bet jei sportinuke geras ir siltas koju vokelis tai nemanau,kad susals lelius,juk per salcius neisime i lauka g.gif
Atsakyti
Kaip jau ir rasiau mano mazoji gime birzelio viduryje - turim daug draugu liepinuku ir jie irgi sekmingai iki vasario pabaigos vazinbejo xlanderio lopsyje mirksiukas.gif o mes ir prie -10 ejom su sportinuku i kiema ir nieko nenutiko nei sirgom nei ka tongue.gif gi vis tiek tiek i lopsi dedant tiek i sportinuka reik i pleda maziuka isukt wink.gif
o ir xlanderio sportinukas ner baisiai atviras - esu macius ir atviresniu sportinuku.
Shinsilai musu vaziuokle XT bet sekmingai telpa i bmw(kregzdute) o i pikapa teko ir 2 xlanderius su lopsiais motuot labai gerai susipakavom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inieska: 12 kovo 2010 - 15:42