Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(inieska @ 2010 03 12, 15:41)
Kaip jau ir rasiau mano mazoji gime birzelio viduryje - turim daug draugu liepinuku ir jie irgi sekmingai iki vasario pabaigos vazinbejo xlanderio lopsyje mirksiukas.gif  o mes ir prie -10 ejom su sportinuku i kiema ir nieko nenutiko nei sirgom nei ka tongue.gif gi vis tiek tiek i lopsi dedant tiek i sportinuka reik i pleda maziuka isukt wink.gif
o ir xlanderio sportinukas ner baisiai atviras  - esu macius ir atviresniu sportinuku.
Shinsilai musu vaziuokle XT bet sekmingai telpa i bmw(kregzdute) o i pikapa teko ir 2 xlanderius su lopsiais motuot labai gerai susipakavom bigsmile.gif

Inieska, ačiū už informaciją 4u.gif .
Mes labai mėgstame keliauti, todėl bus taip kad nė dienos be automobilio. Dėl to ir kėdutę pirkome su baze. smile.gif
Tie forumai labai geras dalykas, gali pasidalinti patirtimi, sužinoti ko nežinojai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 03 12, 17:41)

o ir xlanderio sportinukas ner baisiai atviras  - esu macius ir atviresniu sportinuku.

man kaip tik atrodo,kad x-lander sportinukas yra pats uzdariausias ir silciausiai atrodantis thumbup.gif kai paziurejau kaip su Quinny Buzz sportinuku ir panasiais vezimelias ziema vaikus vezioja,tai su x-lander nera ko lyginti schmoll.gif
Atsakyti
Mum jau 5 men ir 10 dienu, esam is didesniu, bet dar telpam ir dar bent kelias sav tilpsim i savo Xlander XA lopsi biggrin.gif
O po to noresim i sportinuka jau vien del to, kad nelabai norisi gulet, o norisi dairytis aplinkui kas vyksta tongue.gif
O del vaziuokles tai tikrai liuks, rieda labai gerai ir ner jokiu kliuciu taip kaip vezimam su mazais ratukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 12 kovo 2010 - 17:14
laba diena,gal galit aptarti kur rasti pirkti x-landeriui buomeli? pameciau savo per kvailuma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 03 13, 17:12)
laba diena,gal galit aptarti kur rasti pirkti x-landeriui buomeli? pameciau savo per kvailuma  verysad.gif

Nuimk nuo kito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai "Mažylio ratai" tau tikrai padės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 03 13, 19:12)
laba diena,gal galit aptarti kur rasti pirkti x-landeriui buomeli? pameciau savo per kvailuma  verysad.gif

MR tikrai turetu tau padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 03 13, 17:22)
Nuimk nuo kito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai "Mažylio ratai" tau tikrai padės  biggrin.gif

tongue.gif
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 13, 19:20)
MR tikrai turetu tau padeti mirksiukas.gif

aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
shinshilas,kada zadate vezimeli pirkti?
Atsakyti
Gundausi pirkti x-lander run sportinuką. Tilps į mano :bulkos" bagažinę?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 14, 18:51)
Gundausi pirkti x-lander run  sportinuką. Tilps į mano :bulkos" bagažinę?

o kodel butent run?reikia bandyti deti,gali ir netilpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 17:06)
o kodel butent run?reikia bandyti deti,gali ir netilpti g.gif

draugė žada parduot sąvąjį, labai nedaug naudotą. ratai dideli, geras pravažumas, gyvenam kaime, aplink ir pačių kieme dar statybos vyksta, tai bus pats tas.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 14, 22:42)
draugė žada parduot sąvąjį, labai nedaug naudotą. ratai dideli, geras pravažumas, gyvenam kaime, aplink ir pačių kieme dar statybos vyksta, tai bus pats tas.

jei drauge prdavineja tai jums labai patogu paziureti ar tilps i jusu masiniuka smile.gif
Atsakyti