Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 19, 15:58)
cia 08metu modelis g.gif

bet tokios pat spalvos buvo ir 09 kiek pamenu. o ir Mr yra ideje kur xt vezimukas tokios pat spalvos yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 03 19, 18:45)
bet tokios pat spalvos buvo ir 09  kiek pamenu. o ir Mr yra ideje kur xt vezimukas tokios pat spalvos yra mirksiukas.gif

man ne spalvos reikia,man reikia zinoti kokie ratai 09 metu XA modeliuko bordo spalvos g.gif man kazkaip atrodo,kad 09metu kolekcijoje bordo spalvos nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 19, 16:54)
man ne spalvos reikia,man reikia zinoti kokie ratai 09 metu XA modeliuko bordo spalvos g.gif  man kazkaip atrodo,kad 09metu kolekcijoje bordo spalvos nebuvo g.gif

tai vaziuokles tau reik zinot kokiu metu o ne lopsys ar sportinukas mirksiukas.gif pvz pas mus vaziuokle buvo 08 o lopsys su kedute buvo 09 taip kad jai kur radai vezimo klausk pardavejo kokie ratai ir tiek
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 03 19, 19:57)
tai vaziuokles tau reik zinot kokiu metu o ne lopsys ar sportinukas  mirksiukas.gif pvz pas mus vaziuokle buvo 08 o lopsys su kedute buvo 09 taip kad jai kur radai vezimo klausk pardavejo kokie ratai ir tiek

sake 2009metu pabaigoje pirktas,dabar laukiu foto ir viskas bus aisku
Atsakyti
vezimukas mano pirktas 2008 metu supersinis mes labai dziaugemes, jie regis nenudevimi:) jei kas ir nusidevi - tai mamos tasyte, o visa kita l. patvaru. toms kas gyvena be lifto nepatariu- nes tirai sunkokas, bet jei su liftu- tai geresnio varianto neradau.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 19, 18:13)
sake 2009metu pabaigoje pirktas,dabar laukiu foto ir viskas bus aisku

Šiaip, pagal visą logiką, padevėto naujasnio kaip 2008 metų šiuo metu tikėtis neverta g.gif . Čia arba kažkas į Ameriką išvažiuoja arba, atleiskite, vaiko neteko blink.gif . Per metus išaugti ir lopšį ir sportinuką, manau, nelabai įmanoma schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 03 22, 19:41)
Šiaip, pagal visą logiką, padevėto naujasnio kaip 2008 metų šiuo metu tikėtis neverta  g.gif . Čia arba kažkas į Ameriką išvažiuoja arba, atleiskite, vaiko neteko  blink.gif . Per metus išaugti ir lopšį ir sportinuką, manau, nelabai įmanoma  schmoll.gif .

manau buna zmones parduoda ir 6men atvezioja,paprasciausiai kazkas nepatinka mirksiukas.gif ,nes perkant,atrodo,kad viskas idealu
o palaipsniui naudojant,randami kazkokie minusai,ir pvz norisi kito vezimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 03 22, 19:41)
Šiaip, pagal visą logiką, padevėto naujasnio kaip 2008 metų šiuo metu tikėtis neverta  g.gif . Čia arba kažkas į Ameriką išvažiuoja arba, atleiskite, vaiko neteko  blink.gif . Per metus išaugti ir lopšį ir sportinuką, manau, nelabai įmanoma  schmoll.gif .

o gal zmone paprasciausiai nusipirko sketuka ir tiesiog sportinukas nebereikalingas - pvz ir as mastau apie sketuka nes kai reik iki kokio prekybcentrio su afto palekt ant greituju su sketuku butu greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas cia nuostabaus jei po keliu menesiu naudojimo zmones uzsimano pakeisti vezima. Reikia pripazinti, kad ir kokie geri x-landeriai butu, bet jie tikrai sunkus, tai jei kokia moteris neivertino savo jegu ir zvalgosi i lengvesni, gali parduoti ir po poros men naudojimo.
As va pati pavazinejau su lopsiniu sunkiu, nors ir labai nuostabiu, minkstu, labai kokybisku vezimu, sportines dalies dar net neispakavusi, jau uzsimaniau lengvesnio, o vaikui dar tik trys men. ir i lopsi puikiai telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 03 23, 00:38)
O kas cia nuostabaus jei po keliu menesiu naudojimo zmones uzsimano pakeisti vezima. Reikia pripazinti, kad ir kokie geri x-landeriai butu, bet jie tikrai sunkus, tai jei kokia moteris neivertino savo jegu ir zvalgosi i lengvesni, gali parduoti ir po poros men naudojimo.
As va pati pavazinejau su lopsiniu sunkiu, nors ir labai nuostabiu, minkstu, labai kokybisku vezimu, sportines dalies dar net neispakavusi, jau uzsimaniau lengvesnio, o vaikui dar tik trys men. ir i lopsi puikiai telpa  biggrin.gif

aš irgi pavargau tampyti ir todėl parduodu smile.gif be to ir poreikiai keičiasi, jei vaikas nemiega lauke, tai kam laikyti vežimą su visais privalumais jei užtenka gero skėtuko, kuris beje užims 1/3 bagažinės thumbup.gif
Atsakyti
Iš tikro, mamytės, gal jūs ir teisios unsure.gif . Gali būti ir tokių išimčių. Nepagalvojau apie tai schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshilas @ 2010 03 22, 21:41)

buvo 2009metu melynas vezimelis,nepirkau,nes nezinau kas pilvelyje gyvena g.gif pardavinejo todel,kad isaugo lopsi ir sportinukas nepatiko g.gif
o tas bordinis kur rasiau tai bande prastumti 2008 metu modeliuka kaip 2009metu doh.gif
Atsakyti