Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(Nomeda111 @ 2009 11 01, 20:17)
nu pagal jas, tai yra kazkoks ten testas kur tiria IQ nuo 2 metuku, ryt ten eisiu, tai paklausiu tikslaus pavadinimo. Bet as kai kalbejau darzelyje su psec. pedagoge, tai ji sake, kad si testa daro (ir tai tik isimtinais atvejais) tik tiems vaikams pas kuriuos plika akimi matosi protinis atsilikimas. Ir dar ji pasake, kad is vis IQ daryt reikia labai atidziai, nes galima labai suklysti ir tikslingiausia nuo 7 metu.

Dabar čia jūsų prisiskaičius svarstau, gal mano mažiui ir diagnozavo sutrikusį intelektą todėl, kad jam per anksti darė jis tada buvo penkerių g.gif
Atsakyti
O aš tai dažnai pagalvoju, kad mano vaikas bus tikriausiai 10 kartų protingesnis už mane ir mokysis kažko paprastesnio ir suras savo gyvenimo prasmę, ne taip kaip mama jau 12 metų univere sėdi ir galo dar nematyti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Ice, gal turi KMUK registraturos tel nr? Imesk man i AZ jei gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2009 11 02, 20:29)
Ice, gal turi KMUK registraturos tel nr? Imesk man i AZ jei gali 4u.gif

O kurios registratūros Tau reikia? Neurologijos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 01, 20:58)
Dabar čia jūsų prisiskaičius svarstau, gal mano mažiui ir diagnozavo sutrikusį intelektą todėl, kad jam per anksti darė jis tada buvo penkerių g.gif

Maniskiui pirma karta irgi dare penkeriu,nuo to karto kartojo gal 4 kartus ir rezultatas buvo taspats.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2009 11 03, 01:56)
O kurios registratūros Tau reikia? Neurologijos?  rolleyes.gif

Tai tikriausiai unsure.gif . Man reikia pas vaiku psichiatra, diagnozes patikslinimui
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2009 11 03, 01:56)
O kurios registratūros Tau reikia? Neurologijos?  rolleyes.gif

Tai tikriausiai unsure.gif . Man reikia pas vaiku psichiatra, diagnozes patikslinimui
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2009 11 03, 16:52)
Papildyta:

Reiktų internete paieškoti, aš šiaip nežinau, užsiregistravome pas gyd. Klimavičių per www.sergu.lt
Atsakyti
Maniskei irgi 5,5 metu dare IQ testa. Jai pries mokykla reikejo, kad i normalia mokykla papult galetumem.
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2009 11 04, 11:36)
Maniskei irgi 5,5 metu dare IQ testa. Jai pries mokykla reikejo, kad i normalia mokykla papult galetumem.

nu bet dabar bent jau LT i mokyklas priima ir su zemu IQ, tad kokia esme to testo?
Atsakyti
Sveikos, cia super puslapiukas su uzduotimis, galima atsispausdinti yra aprasymas kaip zaisti, tik reikia adobe reader programikes http://www.childcareland.com/free.html
4u.gif
Atsakyti
Manau, labai naudinga!
http://www.lrytas.lt...6...pgaulė.htm
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Kas gal susidūrėt su ABA programa? Ar ne apgaudinėja jie? g.gif
Atsakyti