Įkraunama...
Įkraunama...

Liposažas=riebalų nusiurbimas?

QUOTE(Alri @ 2010 02 28, 12:34)
Paguglink "JAUNATVES NAMAI", ten yra visa informacija. Kaina sakyciau normali.

O kaip masazu kokybe? Bandet? Nes tik kaina dar ne viskas...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 28, 11:56)
O kaip masazu kokybe? Bandet? Nes tik kaina dar ne viskas...

Taip, bandziau. Darausi ten daug ivairiu masazu. Man ten tinka ir patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
O kaunietės kuri bandėte Liposažinį masažą? gaila, kad Naura vilnietė unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(j_m @ 2010 03 01, 15:40)
Laba diena 4u.gif
O kaunietės kuri bandėte  Liposažinį masažą? gaila, kad Naura vilnietė unsure.gif  verysad.gif

tai kaip ten su tais masazais merginos mirksiukas.gif kokios kainos Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 08, 00:14)
tai kaip ten su tais masazais merginos  mirksiukas.gif kokios kainos Kaune rolleyes.gif

Kokios ir Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
pagaliau prisiruosiau parasyti smile.gif
noriu padekoti meistrei uz kursa, buvo labai malonu pabendrauti ir seip padribsoti ant masazinio stalo drinks_cheers.gif
nezinau kaip ten buna su tuo nusiurbimu bet tam tikras pagerejimas po masazo tikrai yra ax.gif bent jau as pameciau apie 2cm thumbup.gif net vyras pastebejo.
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2010 04 16, 08:49)
Sveiki,  4u.gif
pagaliau prisiruosiau parasyti smile.gif
noriu padekoti meistrei uz kursa, buvo labai malonu pabendrauti ir seip padribsoti ant masazinio stalo  drinks_cheers.gif
nezinau kaip ten buna su tuo nusiurbimu bet tam tikras pagerejimas po masazo tikrai yra  ax.gif bent jau as pameciau apie 2cm  thumbup.gif  net vyras pastebejo.

I sveikatele mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki mane domina taip pat liposazas, man reikia greit pamest centimetrus.
Kiek kainuoja 10 kartu kursas, ar uztenka ir maziau?
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2010 04 21, 23:37)
Sveiki mane domina taip pat liposazas, man reikia greit pamest centimetrus.
Kiek kainuoja 10 kartu kursas, ar uztenka ir maziau?

Kad centimetrus pamesti, reikia ir pačiai padirbėti, nes, kaip sako "vienas lauke ne karys.." mirksiukas.gif
Parašiau Jums i AŽ.
Atsakyti
QUOTE(j_m @ 2010 03 01, 15:40)
Laba diena 4u.gif
O kaunietės kuri bandėte  Liposažinį masažą? gaila, kad Naura vilnietė unsure.gif  verysad.gif

Idomu liposažas ir lipolitinis masažas tai tas pats ar ne? Šiandien praejau pro grozio saloną, tai mačiau kviecia isbandyti lipolitinį masažą, pirmas kartas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(matildė @ 2010 04 26, 11:14)
Idomu liposažas ir lipolitinis masažas tai tas pats ar ne? Šiandien praejau pro grozio saloną, tai mačiau kviecia isbandyti lipolitinį masažą, pirmas kartas nemokamas.

Ne, ne tas pats. Bet galiu pasakyti tik tiek, kad abu masažai veikia giliuosius sluoksnius ir abiejų tikslas tas pats wink.gif O dėl nemokamo, kaip sakant būna tik sūris pelėkautuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, visoms smile.gif vakar buvau pirma karta darytis liposazo ir nusprendziau pasidalinti ispudziais.
Kazkaip buvau labai nustebusi, kaip gali skaudeti darant masaza rankomis... bet pasirodo gali smile.gif net neisivaizdavau, kad taip viskas vyksta 4u.gif jei kas dar to nepatyret, tai jausmas toks, lyg smarkiai znaibytu, paskui trankytu biggrin.gif na labai jau idomiai ta procedura atliekama. kadangi dariau tik apatines zonos, tai uztrukom pusvalandi. Bet galiu pasakyti- kenteti tikrai galima ax.gif Beje, nezinau ar cia man tik taip atrodo, ar is tikruju po sios proceduros oda pasidare minkstesne ax.gif thumbup.gif
Ir noreciau pasiteirauti tu, kurios atlieka toki masaza - man dare visiskai be jokiu kremu, nes sake, kad apatinei daliai tai neprivaloma, kadangi yra uz ko suima. Tai idomu ar pasieksiu rezultatu be jokiu liekninamuju kremu ir pan... Ir kokiu priemoniu dar reiketu imtis, kad masazas butu veiksmingas ir pavyktu atsikratyti nereikalingu lasinuku. Labai megstu miltinius patieklaus, pyragus, bandeles ir viskas pagrinde kaupiasi ant klubu. Nors masaziste sake, kad nieko labai baisaus ir nera pas mane (celiulito), bet vistiek nesinori apsileisti. Sedimas darbas daro savo... blush2.gif
Atsakyti