Labas, visoms

vakar buvau pirma karta darytis liposazo ir nusprendziau pasidalinti ispudziais.
Kazkaip buvau labai nustebusi, kaip gali skaudeti darant masaza rankomis... bet pasirodo gali

net neisivaizdavau, kad taip viskas vyksta

jei kas dar to nepatyret, tai jausmas toks, lyg smarkiai znaibytu, paskui trankytu

na labai jau idomiai ta procedura atliekama. kadangi dariau tik apatines zonos, tai uztrukom pusvalandi. Bet galiu pasakyti- kenteti tikrai galima

Beje, nezinau ar cia man tik taip atrodo, ar is tikruju po sios proceduros oda pasidare minkstesne
Ir noreciau pasiteirauti tu, kurios atlieka toki masaza - man dare visiskai be jokiu kremu, nes sake, kad apatinei daliai tai neprivaloma, kadangi yra uz ko suima. Tai idomu ar pasieksiu rezultatu be jokiu liekninamuju kremu ir pan... Ir kokiu priemoniu dar reiketu imtis, kad masazas butu veiksmingas ir pavyktu atsikratyti nereikalingu lasinuku. Labai megstu miltinius patieklaus, pyragus, bandeles ir viskas pagrinde kaupiasi ant klubu. Nors masaziste sake, kad nieko labai baisaus ir nera pas mane (celiulito), bet vistiek nesinori apsileisti. Sedimas darbas daro savo...