Įkraunama...
Įkraunama...

Liposažas=riebalų nusiurbimas?

QUOTE(amuriuke @ 2010 04 28, 09:49)
Labas, visoms  smile.gif  vakar buvau pirma karta darytis liposazo ir nusprendziau pasidalinti ispudziais.
Kazkaip buvau labai nustebusi, kaip gali skaudeti darant masaza rankomis... bet pasirodo gali  smile.gif  net neisivaizdavau, kad taip viskas vyksta 4u.gif  jei kas dar to nepatyret, tai jausmas toks, lyg smarkiai znaibytu, paskui trankytu  biggrin.gif na labai jau idomiai ta procedura atliekama. kadangi dariau tik apatines zonos, tai uztrukom pusvalandi. Bet galiu pasakyti- kenteti tikrai galima  ax.gif  Beje, nezinau ar cia man tik taip atrodo, ar is tikruju po sios proceduros oda pasidare minkstesne  ax.gif  thumbup.gif
Ir noreciau pasiteirauti tu, kurios atlieka toki masaza - man dare visiskai be jokiu kremu, nes sake, kad apatinei daliai tai neprivaloma, kadangi yra uz ko suima. Tai idomu ar pasieksiu rezultatu be jokiu liekninamuju kremu ir pan...  Ir kokiu priemoniu dar reiketu imtis, kad masazas butu veiksmingas ir pavyktu atsikratyti nereikalingu lasinuku. Labai megstu miltinius patieklaus, pyragus, bandeles ir viskas pagrinde kaupiasi ant klubu. Nors masaziste sake, kad nieko labai baisaus ir nera pas mane (celiulito), bet vistiek nesinori apsileisti. Sedimas darbas daro savo... blush2.gif

Labas,
skaudeti gali ne tik per šitą masažą mirksiukas.gif Visa tai priklauso nuo to, kokio jautrumo oda, kokio jautrumo pati, ar laikas ne prieš MMM, koks poodinis riebaliukų-raumenukų santykis ir t.t. Dar galiu paguosti, kad kaskart turėtų skausmas mažėti. O kas liečia kremus,aliejus, tai ji teisi, nes patepus, paprasčiausia būtų neįmanoma padaryti to masažo, nes jo esmė yra poodinio riebalinio sluoksnio tempime ir "traiškyme", taip, kad patepus būtų neįmanoma sumti odos. Kremai šituo atveju tik pagalbinė priemonė po masažo. Kaip ir pilingai, įvyniojimai.. O jei papildomai kažką galvojate daryti, galima pasportuoti ir vietoj 3 bandeliu ilgainiui suvalgyti 2, po to 1.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 28, 11:06)
Labas,
skaudeti gali ne tik per šitą masažą  mirksiukas.gif Visa tai priklauso nuo to, kokio jautrumo oda, kokio jautrumo pati, ar laikas ne prieš MMM, koks poodinis riebaliukų-raumenukų santykis ir t.t. Dar galiu paguosti, kad kaskart turėtų skausmas mažėti. O kas liečia kremus,aliejus, tai ji teisi, nes patepus, paprasčiausia būtų neįmanoma padaryti to masažo, nes jo esmė yra poodinio riebalinio sluoksnio tempime ir "traiškyme", taip, kad patepus būtų neįmanoma sumti odos. Kremai šituo atveju tik pagalbinė priemonė po masažo. Kaip ir pilingai, įvyniojimai.. O jei papildomai kažką galvojate daryti, galima pasportuoti ir vietoj 3 bandeliu ilgainiui suvalgyti 2, po to 1..  mirksiukas.gif

o ar imanoma be jokiu papildomu dalyku (pvz. sporto ar dietos) po liposazo atsikratyti nors keleta centimetru? rolleyes.gif ir kaip manot ar nesumazeja poveikis, jei daroma pertrauka per MMM?
Atsakyti
QUOTE(amuriuke @ 2010 04 29, 09:36)
o ar imanoma be jokiu papildomu dalyku (pvz. sporto ar dietos) po liposazo atsikratyti nors keleta centimetru?  rolleyes.gif  ir kaip manot ar nesumazeja poveikis, jei daroma pertrauka per MMM?

Imanoma, bet kompleksas garantuoja geresnius rezultatus mirksiukas.gif Pagalvokit,kai organizmas masazo metu pagerejus kraujotakai sudegina kalorijas,o jus tas sudegintas kalorijas kompensuojate bulkutemis.. Ir jei masazas viena diena tas suvalgytas bulkutes degina,kita diena sportas ir dar jei mityba ne tokia kaloringa kaip visada,tai tada ir rezultatai dziugina.O del MMM,tai pertrauka bus 3-4 dienos,tai tikrai nieko neatsitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2010 01 25, 13:22)
SVEIKI 4u.gif .GAL KAS DARESI LIPOSAZA KAUNE?
GAL BUTU GALIMA KONTAKTUS, KAINAS (IESKAU PIGIAU NEI PVZ. GROZIO IMPERIJOJE) 4u.gif
BUTU DIDELIS ACIU 4u.gif

as irgi....
Atsakyti
Idomu-kursas tai kiek kartu?
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2010 05 07, 12:45)
Idomu-kursas tai kiek kartu?

Klasikinis kursas 10 kartu,bet kiekviena daro individualiai, vienoms uztenka 5 kartu,kitoms ir 25 mazai...
Atsakyti
Ar po liposazo lieka melyniu? g.gif Toks klausimas iskilo, nes noreciau darytis krutines, ranku ir nugaros, o dabar vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2010 06 05, 22:00)
Ar po liposazo lieka melyniu? g.gif  Toks klausimas iskilo, nes noreciau darytis krutines, ranku ir nugaros, o dabar vasara doh.gif

Mano praktikoje dar nepasitaike tokiu melyniu, su kuriomis reiketu kompleksuoti iseinant i gatve. O I zona daroma žymiai švalniau, tai dėl mėlynių neturėtumėte bijoti. Na, nebent oda super super jautri.
Atsakyti
Sveiki, na labai jau susidomejau masaziukais po gimdymo daug problemu atsirado doh.gif

pilvas kazkoks nei vienas nei du, ir nesuprantu ar ten toks lasinys ar ir odos nemazai suglebusios, niekaip negaliu 5kg atsikratyti nors tu ka.. krutine buvus ideali nukaro... noreciau masazu pasidaryti bet niekaip neatsirenku koki reiktu.. ir zinoma striju kruvomis turiu doh.gif doh.gif tai nezinauar isbandyti liposazini masaza ar vakuumini ar ten kazkokius iviniojimus g.gif ka patartumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2010 07 01, 20:37)
Sveiki, na labai jau susidomejau masaziukais po gimdymo daug problemu atsirado  doh.gif

pilvas kazkoks nei vienas nei du, ir nesuprantu ar ten toks lasinys ar ir odos nemazai suglebusios, niekaip negaliu 5kg atsikratyti nors tu ka.. krutine buvus ideali nukaro... noreciau masazu pasidaryti bet niekaip neatsirenku koki reiktu.. ir zinoma striju kruvomis turiu  doh.gif  doh.gif  tai nezinauar isbandyti liposazini masaza ar vakuumini ar ten kazkokius iviniojimus g.gif  ka patartumete?  ax.gif

Viskas is isvarfintu budu yra labai gerai, o visi kartu is vis labai thumbup.gif Ypac kai ir pati kazka darote del to,kad graziau atrodytumete.
Atsakyti
dariausi liposaza 5 kartus, po du kartus i savaite. Sake, kad man tiek kartu jau turetu pakakti, kad matytusi rezultatas. Po tu 5 kartu jau daugiau nebeejau, nes pagailo pinigu, kadangi rezultato nemaciau. Kazkaip nusivyliau. Manau kad tikrai geriausias budas yra sveika mityba, tik reikia tam tureti ryzto ir valios. Masazuotoja sake, jog galbut netiko man sis masazas. Tad gal kaikurioms tai ir padeda g.gif gaila, kad man nesuveike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 07 16, 21:35)
Merginos,gal kuri nebrangiai namie darote masazus Klaipedoje? g.gif

naura 14,o gal Jus kada i Klaipeda? smile.gif

Gal kada, bet manau, kad ne masazu daryti biggrin.gif Klaipedoje, berods braske24 daro, pabandykite jai i AZ parasyti
Papildyta:
QUOTE(amuriuke @ 2010 07 16, 22:00)
dariausi liposaza 5 kartus, po du kartus i savaite. Sake, kad man tiek kartu jau turetu pakakti, kad matytusi rezultatas. Po tu 5 kartu jau daugiau nebeejau, nes pagailo pinigu, kadangi rezultato nemaciau. Kazkaip nusivyliau. Manau kad tikrai geriausias budas yra sveika mityba, tik reikia tam tureti ryzto ir valios.  Masazuotoja sake, jog galbut netiko man sis masazas. Tad gal kaikurioms tai ir padeda  g.gif  gaila, kad man nesuveike  verysad.gif

O ka be masazu dar darete? Sioje vietoje masazuotojas neturi groti vienu smuiku, tik bendradarbiavimas su masazistu duoda geru rezultatu, nors daznai buna, kad ir nieko nedarant rezultatai gana geri, tik jei dar ir masazuojamoji prisidetu, tai jie is vis tokiu atveju butu thumbup.gif Visoms masazus siulyciau eiti darytis tik tada, kada apsispresite ir pacios i tai deti pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti