jediara
koks neispasakytas grozis .
QUOTE(diasaja @ 2010 03 25, 11:39)
Vajėėė, koks gražus miškas
Tokių neturiu. Oi, reikės su priekaba ir pilnu maišu pinigų pas tave važiuoti 
Papildyta:
QUOTE(anemone @ 2010 03 25, 12:32)
Ačiū
QUOTE(jediara @ 2010 03 24, 23:39)
Daugelis maniškių taip pat durpėmis uždengtos, bet šitos nebijo nieko ir niekada jų nedengiu, o kai kurie svogūnai jau visai paviršiuje

Kaip gražu
Nusipirkau keleta lelijų, kadangi lyg norinčios pradėt dygt, tai susisodinau į vazonėlius, kai atšils persodinsiu tikiuos teisingai padariau
QUOTE(virugie @ 2010 03 29, 00:09)
Kaip gražu
noooriu vasaros
Nusipirkau keleta lelijų, kadangi lyg norinčios pradėt dygt, tai susisodinau į vazonėlius, kai atšils persodinsiu tikiuos teisingai padariau
Dar truputį pakentėk, ateis ir vasara
Taip, teisingai
Ačiu, ramiau bus laukt kol atšils oras
QUOTE(staselė @ 2010 04 01, 16:22)
Mano senosios lelijos dar neišdygo. Matyt, joms dar truputį per anksti, o šiandien nuspirkau nukainuotų lelijų, pažiūrėjau jos jau su daigeliais. Į vazonus sodinti jų nelabai noriu, tiesiog neturiu vietos. O kada jas į lauką galės sodinti?
Dar joms ankstoka dygti
Jei pirktų lelijų daigeliai maži, padėkite į vėsesnę patalpą, juk manau, kad oras greitu laiku turėtų atšilti, kiek jau taip galima
Mano tik baltosios lelijos po truputi dygsta,kitu dar nematyt
Siandien is rusio parsinesiau savo nuo veliniu likusia lelija..visas vazonas gerokai uzdziuves ,kazi ar ten yra gyvu
priliejau ,ir lauksiu
Siandien is rusio parsinesiau savo nuo veliniu likusia lelija..visas vazonas gerokai uzdziuves ,kazi ar ten yra gyvu
QUOTE(zebrina @ 2010 04 01, 17:43)
Mano tik baltosios lelijos po truputi dygsta,kitu dar nematyt
priliejau ,ir lauksiu 
Tikėkimės, kad ji išdygs
Vakar "paieškojau" keletos lelijų, tai mačiau, kad gyvos, o kaip bus su kitomis - nežinia
QUOTE(jediara @ 2010 04 01, 17:51)
Tikėkimės, kad ji išdygs
Vakar "paieškojau" keletos lelijų, tai mačiau, kad gyvos, o kaip bus su kitomis - nežinia
Reiks ir man savaitgali pakasinet
QUOTE(zebrina @ 2010 04 01, 19:57)
Reiks ir man savaitgali pakasinet
gaila butu jei nesudygtu is Taves gautos grazuoles 
Tik kasinėk atsargiai, kad nunulaužtum daigelio
QUOTE(jediara @ 2010 04 01, 16:02)
Dar joms ankstoka dygti
Jei pirktų lelijų daigeliai maži, padėkite į vėsesnę patalpą, juk manau, kad oras greitu laiku turėtų atšilti, kiek jau taip galima

Ach, reikia laukti šilumos... O jas galima laukte sodinti panašiai tokiu laiku, kaip kad kardelius sodinam?