Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

jediara
koks neispasakytas grozis .
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 25, 11:39)
Vajėėė, koks gražus miškas thumbup.gif  wub.gif Tokių neturiu. Oi, reikės su priekaba ir pilnu maišu pinigų pas tave važiuoti mirksiukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif turėsi atsparių, kurių nereikia dengti ir puikiai žydi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anemone @ 2010 03 25, 12:32)
jediara
koks neispasakytas grozis .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 24, 23:39)
Daugelis maniškių taip pat durpėmis uždengtos, bet šitos nebijo nieko ir niekada jų nedengiu, o kai kurie svogūnai jau visai paviršiuje  ax.gif

user posted image

Kaip gražu thumbup.gif noooriu vasaros verysad.gif

Nusipirkau keleta lelijų, kadangi lyg norinčios pradėt dygt, tai susisodinau į vazonėlius, kai atšils persodinsiu tikiuos teisingai padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 03 29, 00:09)
Kaip gražu thumbup.gif  noooriu vasaros verysad.gif

Nusipirkau keleta lelijų, kadangi lyg norinčios pradėt dygt, tai susisodinau į vazonėlius, kai atšils persodinsiu tikiuos teisingai padariau g.gif

Dar truputį pakentėk, ateis ir vasara biggrin.gif
Taip, teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiu, ramiau bus laukt kol atšils oras
Atsakyti
Mano senosios lelijos dar neišdygo. Matyt, joms dar truputį per anksti, o šiandien nuspirkau nukainuotų lelijų, pažiūrėjau jos jau su daigeliais. Į vazonus sodinti jų nelabai noriu, tiesiog neturiu vietos. O kada jas į lauką galės sodinti?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 01, 16:22)
Mano senosios lelijos dar neišdygo. Matyt, joms dar truputį per anksti, o šiandien nuspirkau nukainuotų lelijų, pažiūrėjau jos jau su daigeliais. Į vazonus sodinti jų nelabai noriu, tiesiog neturiu vietos. O kada jas į lauką galės sodinti?

Dar joms ankstoka dygti ax.gif
Jei pirktų lelijų daigeliai maži, padėkite į vėsesnę patalpą, juk manau, kad oras greitu laiku turėtų atšilti, kiek jau taip galima doh.gif wacko.gif
Atsakyti
Mano tik baltosios lelijos po truputi dygsta,kitu dar nematyt schmoll.gif
Siandien is rusio parsinesiau savo nuo veliniu likusia lelija..visas vazonas gerokai uzdziuves ,kazi ar ten yra gyvu g.gif biggrin.gif priliejau ,ir lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 01, 17:43)
Mano tik baltosios lelijos po truputi dygsta,kitu dar nematyt schmoll.gif
Siandien is rusio parsinesiau savo nuo veliniu likusia lelija..visas vazonas gerokai uzdziuves ,kazi ar ten yra gyvu g.gif  biggrin.gif priliejau ,ir lauksiu ax.gif

Tikėkimės, kad ji išdygs ax.gif
Vakar "paieškojau" keletos lelijų, tai mačiau, kad gyvos, o kaip bus su kitomis - nežinia g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 01, 17:51)
Tikėkimės, kad ji išdygs  ax.gif
Vakar "paieškojau" keletos lelijų, tai mačiau, kad gyvos, o kaip bus su kitomis - nežinia  g.gif

Reiks ir man savaitgali pakasinet ax.gif gaila butu jei nesudygtu is Taves gautos grazuoles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 01, 19:57)
Reiks ir man savaitgali pakasinet ax.gif gaila butu jei nesudygtu is Taves gautos grazuoles unsure.gif

Tik kasinėk atsargiai, kad nunulaužtum daigelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 01, 16:02)
Dar joms ankstoka dygti  ax.gif
Jei pirktų lelijų daigeliai maži, padėkite į vėsesnę patalpą, juk manau, kad oras greitu laiku turėtų atšilti, kiek jau taip galima  doh.gif  wacko.gif

Ach, reikia laukti šilumos... O jas galima laukte sodinti panašiai tokiu laiku, kaip kad kardelius sodinam?
Atsakyti