Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(staselė @ 2010 04 01, 20:57)
Ach, reikia laukti šilumos... O jas galima laukte sodinti panašiai tokiu laiku, kaip kad kardelius sodinam?

Iš vienos vietos į kitą, tai aš dabar sodinsiu, bet iš šildomos patalpos gal šiek tiek reikėtų luktelėti ax.gif
Atsakyti
Rudenį buvo syudygusios lelijos, po žiemos žiūriu tie lapeliai apšąlo , kažin ką daryti , gal nupjauti , kad nauji augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 01, 22:56)
Rudenį buvo syudygusios lelijos, po žiemos žiūriu tie lapeliai apšąlo , kažin ką daryti , gal nupjauti , kad nauji augtų g.gif

Tai gal juozapinės buvo išdygusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 01, 21:58)
Tai gal juozapinės buvo išdygusios? g.gif

Žinai man atrodo , kur AveM buvo visas apdalinus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 01, 23:04)
Žinai man atrodo , kur AveM  buvo visas apdalinus bigsmile.gif

Taip, jos išleidžia rudenį lapelius. Dabar dar nieko nedaryk, kai išaugs nauji, tuomet nupjauk tuos parudavusius ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Ale ziuriu nekantrios Leliju augintojos, pakasineti paieskoti lotuliukas.gif palaukti negalima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 04 02, 11:48)
lotuliukas.gif Ale ziuriu nekantrios Leliju augintojos, pakasineti paieskoti  lotuliukas.gif palaukti negalima  rolleyes.gif

Nea, reikia ieškoti (lyg nuo to greičiau išdygs) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 04 02, 10:48)
lotuliukas.gif Ale ziuriu nekantrios Leliju augintojos, pakasineti paieskoti  lotuliukas.gif palaukti negalima  rolleyes.gif

Ne be reikalo sako , ieškok ir rasi biggrin.gif
Atsakyti
Visos tiesiog pasiilgo savo gėlyčių, tai ir ,,eina jų ieškoti" smile.gif Gaila, kad nuo mūsų ieškojimo jos nesudygsta greičiau, o tai būtų labai smagu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 04 02, 12:45)
Visos tiesiog pasiilgo savo gėlyčių, tai ir ,,eina jų ieškoti" smile.gif Gaila, kad nuo mūsų ieškojimo jos nesudygsta greičiau, o tai būtų labai smagu. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano rytas prasideda , apibėgimu apie augaliukus bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mano irgi apibegi aplink nama, apziuri daigus. Jau as norejau kasti sniega ir krokusu ieskoti, bet vyras sako eik kask ir mindyk, palik geriau ta darba saulei . Na o siandien kur sniegas nutirpo ir krokusai islinde jau clap.gif
Atsakyti