Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2010 04 09, 06:57)
Gal parodoje Kaune buvo įdomių lelijų? ax.gif

Mūsų kolekcija įspūdingesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką daryt su rytinėm lelijom?Žiūrėjau rusį jau daigelius leidžia.Gal į vazonelius ir į šiltadaržy,nakčiai gal reiktų dar uždengt agrodanga,o kaip paskui su vazoneliais rikiuoti gėlyne ar išvertus iš jų sodinti į gruntą g.gif Patarkite, kaip jūs darotė.....
O aplamai skaičiau rusų forume kad jie visai neiškasinėja rytinių lelijų o tik užmulčiuoja ir eglišakėm užmeta,pati dar nedrįstu taip eksperimentuoti,lauksiu kal kitas kas išbandys ant savo lelijų biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 09, 11:19)
Mūsų kolekcija įspūdingesnė mirksiukas.gif

bigsmile.gif reikia važiuoti mums prekiauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai, įdomesnes lelijas pardavinėtas parodoje, jau turiu verysad.gif
Atsakyti
Kaip išlaukti to atšilimo, kad lauke galėčiau pasodinti lelijas, kurias nusipirkau su daigeliais. Dienos jau šiltėja, bet naktys dar šaltos.
Atsakyti
nu jei nori iš pasiutimo nusišauk. penktadieny ikišau i žeme lelija vakar kurmis nuneše. nu šakes jei aš ji pagausiu,net žalieji nepades verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 04 12, 21:36)
nu jei nori iš pasiutimo nusišauk. penktadieny ikišau i žeme lelija vakar kurmis nuneše. nu šakes jei aš ji pagausiu,net žalieji nepades  verysad.gif

Siaubas blink.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 04 12, 20:36)
vakar kurmis nuneše. nu šakes jei aš ji pagausiu,net žalieji nepades  verysad.gif

o gal dar išįs į dienos šviesą iš kokios nors landos lelija.
Atsakyti
va tame ir reikalas kad buvau pasizymejusi o ryte radau dyyyyydeli urva po trba nulindo . pagausiu be pasigailejimo nudobsiu. sako kurmi rek gaudyti5 val rtyto
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 04 13, 00:21)
va tame ir reikalas kad buvau pasizymejusi o ryte radau dyyyyydeli urva po trba nulindo . pagausiu be pasigailejimo nudobsiu. sako kurmi rek gaudyti5 val rtyto

lotuliukas.gif na nežinau, kaip jį pagausi, bet kokius spąstus galėtum pastatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jau galima lelijas sodinti lauke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 04 09, 12:30)
O ką daryt su rytinėm lelijom?Žiūrėjau rusį jau daigelius leidžia.Gal į vazonelius ir į šiltadaržy,nakčiai gal reiktų dar uždengt agrodanga,o kaip paskui su vazoneliais rikiuoti gėlyne ar išvertus iš jų sodinti į gruntą g.gif Patarkite, kaip jūs darotė.....
  O aplamai skaičiau rusų forume kad jie visai neiškasinėja rytinių lelijų o tik užmulčiuoja ir eglišakėm užmeta,pati dar nedrįstu taip eksperimentuoti,lauksiu kal kitas kas išbandys ant savo lelijų biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

jai rytines lelijos tos kuriaas cia pernai kuri tai forumiete dovanojo,tai as pernai jas rudeni ir pasodinau,isist net iki salcio jos man lapus sugebejo,o dabar puikiai daigelius kisa
Atsakyti