Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Po truputį dygsta ir naujai pasodintos lelijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 30, 20:20)

Taip ir turi būti thumbup.gif - jei svogūnas sveikas, visuomet išdygsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 29, 06:58)

Kad tavo zodziai Dievui i ausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 21:32)
Taip ir turi būti  thumbup.gif - jei svogūnas sveikas, visuomet išdygsta  rolleyes.gif

turi but, bet nedygsta smile.gif pirmas blynas pas man, nesupykciau jei neisdygtu smile.gif
o jei neisdygs, tai reik kast ir ziuret svoguna ? g.gif jei issisaknijes ir sveikas, ka su juo daryt smile.gif man tie augaliukai celofanuose prekybos centruose kazkokie negyvi... kai maza buvau is zemes ranku neiskisdavau visi miciurinu vadino.. biggrin.gif pas bobules turgui susitaupius geliu pirkdavau smile.gif po laaabai dideles pauzes yra galimybe rankas vel zemen ikist biggrin.gif kaifas nors nieko nemoku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 30 balandžio 2010 - 21:20
Mano viena ruzava Azijine keistuole vienais metais nerode gyvybes zenklu,galvojau issalo,o kitais metais turejo iskarto tris ziedus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 30, 23:18)
turi but, bet nedygsta  smile.gif  pirmas blynas pas man, nesupykciau jei neisdygtu  smile.gif

Gal prisimeni kada pasodinai? Jei labai nekantrauji, gali bandyti ieškoti daigelių, bet jei netyčia nulauši ūgliuką - žiedų šiemet nesulauksi schmoll.gif
Atsakyti
As manau,kad reiketu dar palaukti,nes jei ziuretume pagal maniskes,tai dar vos tik rodo kai kurios nosytes,nors kitos jau didziules.
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 30, 23:26)
As manau,kad reiketu dar palaukti,nes jei ziuretume pagal maniskes,tai dar vos tik rodo kai kurios nosytes,nors kitos jau didziules.

drinks_cheers.gif nemažai vėlyvų turiu, kurios dar nedygsta ax.gif
Atsakyti
mano lelijos šiemet labai nestuke.gif tiek vaikiukų augina bigsmile.gif negaliu atsidžiaugti. Tuoj daržo neturėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 01, 00:16)
mano lelijos šiemet labai  nestuke.gif tiek vaikiukų augina bigsmile.gif negaliu atsidžiaugti. Tuoj daržo neturėsiu lotuliukas.gif

Šaunu thumbup.gif Daržovių ir pas kaimyną gali rasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 23:19)
Šaunu  thumbup.gif  Daržovių ir pas kaimyną gali rasti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai kad viena kaimynė nieko neturi, o kitos toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 30, 23:16)
mano lelijos šiemet labai  nestuke.gif tiek vaikiukų augina bigsmile.gif negaliu atsidžiaugti. Tuoj daržo neturėsiu lotuliukas.gif

thumbup.gif Džiaugsitės nuostabiais žiedais, nebereikės jokio daržo.
Atsakyti