Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 01, 11:30)

Todėl daržo ir neturiu blush2.gif
Atsakyti
Arbatos is leliju ziedlapiu issivirsite ir gana. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 01, 11:52)
Arbatos is leliju ziedlapiu issivirsite ir gana. biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( Iš tikrųjų, tai mano daržas pas mamą sodyboje ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 gegužės 2010 - 09:56
QUOTE(jediara @ 2010 04 30, 22:24)
Gal prisimeni kada pasodinai? Jei labai nekantrauji, gali bandyti ieškoti daigelių, bet jei netyčia nulauši ūgliuką - žiedų šiemet nesulauksi  schmoll.gif

gal pries 10 dienu ar 14d. jos buvo su ugliukais, bet ant poko buvo parasyta kad kast i 15 cm gili, tai ir pakasiau biggrin.gif gal tuos uglius reikejo lauke palikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 01 gegužės 2010 - 11:23
QUOTE(Savannaa @ 2010 05 01, 13:22)
gal pries 10 dienu ar 14d. jos buvo su ugliukais, bet ant poko buvo parasyta kad kast i 15 cm gili, tai ir pakasiau  biggrin.gif  gal tuos uglius reikejo lauke palikt  g.gif

Viską gerai padarei, pamatysi - tik atšils ir pasirodys tie ūgliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Va situ pora siltesniu dienu stipriai paaugino lelijas,pradejo lysti visokie vaikiukai,net tose vietose kur ju nesodinau.Tai dabar darzelyje tikra makalyne,galvoju rudeni reikes kazkaip joms daugiau vietos padaryti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 01, 12:41)
Viską gerai padarei, pamatysi - tik atšils ir pasirodys tie ūgliukai rolleyes.gif

aciu, kad netingi "pirmokam" patart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 05 01, 19:24)

Visai neseniai ir aš tokia buvau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vargsiukes lelijos,kai kuriu lapai keli apsalo,kai buvo saltos naktys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 01, 23:35)
Vargsiukes lelijos,kai kuriu lapai keli apsalo,kai buvo saltos naktys. ax.gif

Ar čia naujai sodintos apšąlo?
Atsakyti
Visos tiek prisisodino naujų leljų, tai bus gražių žiedų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė xxx: 02 gegužės 2010 - 10:45
Šiandien ir aš "ieškojau" lelijų, kurias pasodinau balandžio 17 d., o jos dar net negalvoja dygti - nors svogūnai gražūs, kieti- tikriausiai miega doh.gif
Atsakyti