Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 23:14)
Bet kokios pavojingos kirmėlės, kur iš jų padėtų kiaušinėlių išsirita - viską sugriaužia  mad.gif  gun_rifle.gif

negąsdink. Nupurškiau dilgėlių ištrauka, žiūrėsiu kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 17, 00:46)
negąsdink. Nupurškiau dilgėlių ištrauka, žiūrėsiu kaip bus.

Manau, kad dilgėlių ištrauka veikia labiau kaip trąša. Kažkada raugindavau apie mėnesį, o po to praskiedusi vandeniu laistydavau gėles.
Šitiems brudams reikia sisteminio insekticido, juk galima nupurkšti ir deciu, bet kas iš to - tuos numarinsi, o rytoj kiti atskris ir vėl tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 23:51)
Manau, kad dilgėlių ištrauka veikia labiau kaip trąša.

drinks_cheers.gif bet radau, kad ir nuo amarų. Nors jie ne amarai, bet pabandžiau. gal nepatiks?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 17, 00:58)
drinks_cheers.gif bet radau, kad ir nuo amarų. Nors jie ne amarai, bet pabandžiau. gal nepatiks?

Parašyk, kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
mano lelijos dar nesimato unsure.gif jau 2sav. kaip pasodinau g.gif
Atsakyti
O bigsmile.gif Matau pažįstamų veidų bigsmile.gif Labas ax.gif
Vakar prisipirkau pilnavidurių lelijų, tai dabar matysimės ir čia ax.gif
Cia va ka pirkau, o kai prazydes parodysiu kas prazydo. O tai po amariliu jau nebesu tokia tikra, kad prazydes tai, ka pirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Durniausia, kad pas mane sklype dar statybos, tai negaliu sodint i nuolatine vieta ir po kokiu metu ar dvieju teks persodinti. Nu bet negi ligonis gali susilaikyti nepirkus lotuliukas.gif Ir dabar sedziu ir galvoju - gal per mazai nusipirkau doh.gif lotuliukas.gif O dar sakiau, kad man lelijos nepatinka doh.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 18 gegužės 2010 - 13:21
QUOTE(Dvi @ 2010 05 18, 14:17)
O bigsmile.gif Matau pažįstamų veidų bigsmile.gif Labas ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif man ir visada mažai. jau gal kokia 20 rūšių turiu, ir dar noriu rolleyes.gif
Eksperimento rezultatai:
purškiau dilgėlių ištrauka-raudonų vabalų su kiekviena diena mažėja. Šiandien tik 3 radau. O turiu gal 200 lelijų. tai šiandien dar dviguba norma (stiprumo) vėl nupurškiau. Stebėsiu toliau. Eksperimentas vyksta toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 18, 15:17)
O dar sakiau, kad man lelijos nepatinka doh.gif

Gražios, dvi ir aš tokias pat šiemet įsigijau - įdomu, kokios pražydės. Sodinimo vietą galėsi kas metai keisti, nes tai rytietškos lelijos, kurias žiemai reikia iškasti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 05 18, 15:44)
Eksperimento rezultatai:
purškiau dilgėlių ištrauka-raudonų vabalų su kiekviena diena mažėja. Šiandien tik 3 radau. O turiu gal 200 lelijų. tai šiandien dar dviguba norma (stiprumo) vėl nupurškiau. Stebėsiu toliau. Eksperimentas vyksta toliau rolleyes.gif

Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 14:53)
Gražios, dvi ir aš tokias pat šiemet įsigijau - įdomu, kokios pražydės. Sodinimo vietą galėsi kas metai keisti, nes tai rytietškos lelijos, kurias žiemai reikia iškasti  ax.gif

Ar tikrai? Ant poko parašyta, kad žiemoja neiškasamos.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 14:53)

Taip ir toliau  mirksiukas.gif

rezultatus vėl parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 18, 15:54)
Ar tikrai? Ant poko parašyta, kad žiemoja neiškasamos.

Tai Double oriental - pilnavidurės rytietiškos, o rytietiškos Lietuvoje žiemai iškasamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 18, 14:59)
Tai Double oriental - pilnavidurės rytietiškos, o rytietiškos Lietuvoje žiemai iškasamos ax.gif

Supratau. Iskasim pioneer.gif O azijietiškų iškasti nereikia?

Parodyk kokių dar prisipirkai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 18 gegužės 2010 - 14:15