Manau, kad dilgėlių ištrauka veikia labiau kaip trąša. Kažkada raugindavau apie mėnesį, o po to praskiedusi vandeniu laistydavau gėles.
Šitiems brudams reikia sisteminio insekticido, juk galima nupurkšti ir deciu, bet kas iš to - tuos numarinsi, o rytoj kiti atskris ir vėl tas pats
O Matau pažįstamų veidų Labas Vakar prisipirkau pilnavidurių lelijų, tai dabar matysimės ir čia Cia va ka pirkau, o kai prazydes parodysiu kas prazydo. O tai po amariliu jau nebesu tokia tikra, kad prazydes tai, ka pirkau Durniausia, kad pas mane sklype dar statybos, tai negaliu sodint i nuolatine vieta ir po kokiu metu ar dvieju teks persodinti. Nu bet negi ligonis gali susilaikyti nepirkus Ir dabar sedziu ir galvoju - gal per mazai nusipirkau O dar sakiau, kad man lelijos nepatinka
Sveika prisijungusi man ir visada mažai. jau gal kokia 20 rūšių turiu, ir dar noriu Eksperimento rezultatai:
purškiau dilgėlių ištrauka-raudonų vabalų su kiekviena diena mažėja. Šiandien tik 3 radau. O turiu gal 200 lelijų. tai šiandien dar dviguba norma (stiprumo) vėl nupurškiau. Stebėsiu toliau. Eksperimentas vyksta toliau
Gražios, dvi ir aš tokias pat šiemet įsigijau - įdomu, kokios pražydės. Sodinimo vietą galėsi kas metai keisti, nes tai rytietškos lelijos, kurias žiemai reikia iškasti Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 05 18, 15:44)
Eksperimento rezultatai:
purškiau dilgėlių ištrauka-raudonų vabalų su kiekviena diena mažėja. Šiandien tik 3 radau. O turiu gal 200 lelijų. tai šiandien dar dviguba norma (stiprumo) vėl nupurškiau. Stebėsiu toliau. Eksperimentas vyksta toliau
Gražios, dvi ir aš tokias pat šiemet įsigijau - įdomu, kokios pražydės. Sodinimo vietą galėsi kas metai keisti, nes tai rytietškos lelijos, kurias žiemai reikia iškasti