Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2010 05 12, 22:27)
Šiandien ir mano lelijas jie "aplankė " doh.gif  gun_bandana.gif

Aš vakar nuo savo lelijų rinkau ,,puotautojus". Nors lelijos dar visai nedidelės, o jie jau ,,puotauti pradėjo". O naujai sodintos, kurios buvo su daigeliais pradeda dygti, o kitų daigiukai dar nesirodo. Visas lelijas pirkau nukainuotas, tikiuosi, kad išdygs, nes svogūnėliai normalūs buvo. Tik pasižiūrėjau, kad ,,Žalioj stotelėj" lelijos buvo įdėtos į durpes, todėl matėsi jau ir daigiukai, o ,,maximoj' ir ,,cente", kur ,,Nojaus"sėklų produkcija, tai lelijos buvo sudėtos be durpių ir jos gal labiau suvargo. g.gif , todėl ir dygsta ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 13, 16:32)
Aš vakar nuo savo lelijų rinkau ,,puotautojus".

Aš kiekvieną dieną juos aplankau. Nupurkšti neina, nes kiekvieną dieną lyja-jokios naudos nebus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 14, 14:18)
Aš kiekvieną dieną juos aplankau. Nupurkšti neina, nes kiekvieną dieną lyja-jokios naudos nebus.

Kai lyja ir tų "brudų" nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 14, 21:40)
Kai lyja ir tų "brudų" nebūna  rolleyes.gif

Tai tie vabalai tik saulėtomis dienomis atskrenda?
Atsakyti
Prisipirkau nukainuotų lelijų iš, ,Nojaus" sėklų, susodinau balandžio pabaigoje, o jos vis dar nedygsta. blink.gif O kaip kitų naujai pasodintos lelijos, ar jau sudygo?
Atsakyti
ir mano dar nedygsta lelijos naujai sodintos, kazin ar sulauksiu g.gif
Atsakyti
Ir mano vis nedygsta naujai pasodintos iš ,,Nojaus" sėklų lelijos, šiandien buvau sode apažiūrėjau, nesimato daigelių. verysad.gif Pasodinau balandžio 25d. lyg ir nemažai laiko jau praėjo.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 08, 10:45)
Jei šis user posted image, tai lelijinis lapgraužis - ne amaras schmoll.gif  Ligoms,amarams ar vabalams - visuomet naudoju tik cheminius preparatus

Kaip reik tuos nedorėlius sunaikinti gun_bandana.gif bash.gif pernai visai lelijų lapus nurijo,ir dabar jau ruošiasi puotai,rinkau pernai,bet tai karas su vėjo malūnais umn.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 16, 23:13)
Kaip reik tuos nedorėlius sunaikinti gun_bandana.gif  bash.gif pernai visai lelijų lapus nurijo,ir dabar jau ruošiasi puotai,rinkau pernai,bet tai karas su vėjo malūnais umn.gif  doh.gif

Geriausia - nupurkšti sisteminiu insekticidu Actara. Aš vis neprisiruošiu, tai taip ir rankioju juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 22:15)
Geriausia - nupurkšti sisteminiu insekticidu Actara. Aš vis neprisiruošiu, tai taip ir rankioju juos  doh.gif

Reikės nusipirkti ir nupurkšti,pernai ne tik lapus bet ir žiedus surijo,ir dabar lelijytė vos išdygus o jau sėdi bent 3 ir žiaunas krutina doh.gif
Atsakyti
Nelenda pas mane lelijos,tik vaikuciai. Ar verta su jais terliotis,persodineti,nes nenoriu ta ploteli pustusti palikti. Fioletines buvo,bet,atrodo,prazuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 16, 23:19)
Reikės nusipirkti ir nupurkšti,pernai ne tik lapus bet ir žiedus surijo,ir dabar lelijytė vos išdygus o jau sėdi bent 3 ir žiaunas krutina doh.gif

Bet kokios pavojingos kirmėlės, kur iš jų padėtų kiaušinėlių išsirita - viską sugriaužia mad.gif gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2010 05 16, 23:45)
Nelenda pas mane lelijos,tik vaikuciai. Ar verta su jais terliotis,persodineti,nes nenoriu ta ploteli pustusti palikti. Fioletines buvo,bet,atrodo,prazuvo doh.gif

Keista g.gif - gal atsargiai paieškok, kad nenulaužtum daigelių, gal jau "pakeliui" į viršų cool.gif
Atsakyti