Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 29, 10:51)
Na bet tos naujai sodintos lelijos visai neskuba pasirodyti. Sodinau 10  azijinių lelijų, tai penkios jau teikėsi pasirodyti, o kitos dar kažko laukia. Tik dar įdomus dalykas, jos turi būti aukštos, o  dabar jų aukštis  kokia10-15 cm, o kitų žiedai jau sukrauti. Gal dar paūgės jos, kol pražydės? g.gif  Ar pirmais metais jos bus tokios žemos?

Ko gero, kad tokios žemos ir bus šiemet doh.gif Mano viena iš sodintų pavasarį naujokių šiandien jau išskleidė žiedą thumbup.gif , žiedas didelis, o pati lelija gal 10 cm aukščio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 29, 14:36)
Ko gero, kad tokios žemos ir bus šiemet  doh.gif Mano viena iš sodintų pavasarį naujokių šiandien jau išskleidė žiedą  thumbup.gif , žiedas didelis, o pati lelija gal 10 cm aukščio  doh.gif

Tikriausiai pirmais metais svogūnėlis turi sustiprėti, prisitaikyti, tai todėl jos ir yra tokios žemos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 29, 20:59)
Tikriausiai pirmais metais svogūnėlis turi sustiprėti, prisitaikyti, tai todėl jos ir yra tokios žemos. g.gif

Turbūt ax.gif va mano pirmoji pražydusi naujokė gražuolė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Astersita, kad ir neaukšta lelija, bet labai graži.
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 05 29, 22:55)
Turbūt  ax.gif  va mano pirmoji pražydusi naujokė gražuolė wub.gif

Graži spalva wub.gif
Atsakyti
Sumasciau pasisodinti leliju. Gal kuri jomis prekiaujate? ax.gif Maciau, kad yra lelijos: kotas ir 1-3 ziedai, o kai kur kotas ir 5-8 ziedai. Ar cia skiriasi rusys, ar tos kur maziau ziedu, tai dar jaunikles? Atleiskit man, "zaliai" gelininkei uz tokius kvailus klausimus. Labai nesinori visa tema skaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 30 gegužės 2010 - 08:46
QUOTE(fashion @ 2010 05 30, 09:36)
Sumasciau pasisodinti leliju. Gal kuri jomis prekiaujate?  ax.gif Maciau, kad yra lelijos: kotas ir 1-3 ziedai, o kai kur kotas ir 5-8 ziedai. Ar cia skiriasi rusys, ar tos kur maziau ziedu, tai dar jaunikles? Atleiskit man, "zaliai" gelininkei uz tokius kvailus klausimus. Labai nesinori visa tema skaityti  ax.gif

Jaunos lelijos kartais ir vieną žiedą teturi, o paskui tų žiedų būna ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 05 30, 10:36)
Sumasciau pasisodinti leliju. Gal kuri jomis prekiaujate?  ax.gif Maciau, kad yra lelijos: kotas ir 1-3 ziedai, o kai kur kotas ir 5-8 ziedai. Ar cia skiriasi rusys, ar tos kur maziau ziedu, tai dar jaunikles? Atleiskit man, "zaliai" gelininkei uz tokius kvailus klausimus. Labai nesinori visa tema skaityti  ax.gif

Vasaros pabaigoje, kai kurių rūšių , turėsiu svogūnėlių 4u.gif
Žiedų kiekis priklauso nuo pasodinimo laiko, rūšies ir aišku, priežiūros mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu bus, kai visų lelijos pražydės.
Atsakyti
Maciau per tv,kad i kurmio urva reikia su pagaliuku ibesti kopronine kojine,kurmis ten ilenda eidamas savo keliu ir atgal nemoka islysti. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar lelijų parazitai (raudoni) dar dabar karaliauja?
pas mane jau kelios dienos visiškai nėra thumbup.gif tai gal padėjo dilgėlių ištrauka? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 01, 18:47)
Merginos, ar lelijų parazitai (raudoni) dar dabar karaliauja?
pas mane jau kelios dienos visiškai nėra thumbup.gif tai gal padėjo dilgėlių ištrauka? g.gif  bigsmile.gif

Pas mane seniai nėra ax.gif
Atsakyti