QUOTE(jediara @ 2010 06 02, 22:29)
Vajergau kokia netektis
eikit sau, kaip gaila
Ar ta viena šimtažiedė tebuvo?
O žolę tikriausiai reik pačioms pradėt pjaut - pas mane visas avietes vaikis nušienavo įsimaginęs
O žolę tikriausiai reik pačioms pradėt pjaut - pas mane visas avietes vaikis nušienavo įsimaginęs
Vakar taip buvau supykusi, kad sakiau - nupirksiu žolės žirkles ir kirpsite rankelėmis
Būdavo, kad nupjauna, bet jau jau tokią, tai..... Yra dar viena su panašiu žiedu.
Kai įmerkiau į vazą prie kitų gėlių - visai neblogai atrodo, nors tokia paguoda
Kai įmerkiau į vazą prie kitų gėlių - visai neblogai atrodo, nors tokia paguoda
Jediara uzjauciu
As tai turbut buciau apsiverkus ,viena tokia teturedama
(nors maniskei iki tavo ziedu skaiciaus oi kaip toli
net suabejojau ar tai šimtaziede
)
Ačiū
Tačiau, kaip ir pernai rašiau, šios lelijos ne visose vietose augins tiek žiedų - gali augti daug metų ir žydėti, kaip paprasta lelija
QUOTE(jediara @ 2010 06 03, 09:42)
Ačiū
Tačiau, kaip ir pernai rašiau, šios lelijos ne visose vietose augins tiek žiedų - gali augti daug metų ir žydėti, kaip paprasta lelija 
Taip manau kad nutiko mano lelijai, ji neaugina tiek žiedų, jei tai tiesa tai dabar tavoji šimtažiedė augins svogūnus.
QUOTE(jediara @ 2010 06 03, 08:42)
Ačiū
Aciu,nuraminai,o tai pagalvojau kad gal ji visiskai neisdygo,nes i viena ploteli susodinau is taves atsisiustas(dar nebuvau atradus joms nuolatines gyvenamos vietos,tai isodinau kur laisva buvo),ir nepasizymejau kur kuri yra
QUOTE(zebrina @ 2010 06 03, 10:49)
Aciu,nuraminai,o tai pagalvojau kad gal ji visiskai neisdygo,nes i viena ploteli susodinau is taves atsisiustas(dar nebuvau atradus joms nuolatines gyvenamos vietos,tai isodinau kur laisva buvo),ir nepasizymejau kur kuri yra
Tai laukiu kindersiurprizu kai suzydes
ir tada rudeni jau kelsiu i naujus namelius..o kokia zeme joms pati paciausia butu? 
Šiaip pas mane lengva žemė, o dar kiekvieną rudenį užpilu durpių
QUOTE(jediara @ 2010 06 03, 10:16)
Šiaip pas mane lengva žemė, o dar kiekvieną rudenį užpilu durpių
Kai tik sužydės - įdėk foto, man pačiai labai įdomu 
Jediara, užjaučiu
o žolę aš pati pjaunu.....nes per daug netekčių būna.....
QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 14:23)
Blogai, kai vyrai nesupranta, ką gėlės mums reikškia