Sakyciau esme ne tame, kada ir kur buvo dregna, o tame, kad kai dregna, tai kad ir temperatura mazesne, taciau diskomfortas gerokai didesnis. Juk ir pas mus, Lietuvoje, del dregno klimato prie +30 nelabai smagu (nors asmeniskai man jau geriau kai karsciau
).

skubiai reikia patyrusių keliauninkių patarimo, mano vyrai yra Kemere, po kelių dienų turės laisvą dieną ir turi du laiko praleidimo variantus-nuvažiuoti į ekskursiją po Antaliją, aplankant delfinariumą, krioklį, kelionės trukmė apie 8-9 val. Kita kelionė į kalnus, pakelia su keltuvu, parodo kaip gražu ir nuleidžia, trukmė trys val., pasidalinkite prašau savo patirtimi, patarkit kas įdomiau ( dabar ten žiemos sezonas, temp d.18-19 laipsn.)...

QUOTE(voras34 @ 2009 11 15, 17:56)
skubiai reikia patyrusių keliauninkių patarimo, mano vyrai yra Kemere, po kelių dienų turės laisvą dieną ir turi du laiko praleidimo variantus-nuvažiuoti į ekskursiją po Antaliją, aplankant delfinariumą, krioklį, kelionės trukmė apie 8-9 val. Kita kelionė į kalnus, pakelia su keltuvu, parodo kaip gražu ir nuleidžia, trukmė trys val., pasidalinkite prašau savo patirtimi, patarkit kas įdomiau ( dabar ten žiemos sezonas, temp d.18-19 laipsn.)...

gal geriau i Antalija, nes jei bus debesuota, tai nieko gero jie nepamatys.
QUOTE(Cobre @ 2009 11 15, 17:17)
gal geriau i Antalija, nes jei bus debesuota, tai nieko gero jie nepamatys.
ot, ačiū, pagelbėjai,

o gal kas buvo tame delfinariume Antalijoje
QUOTE(voras34 @ 2009 11 15, 15:56)

Mes kėlėmės į tą kalną, deja buvo debesuota, taigi nekažin ką matėm. Keltuvas kyla ~12 minučių, tai turbūt kokias 8 buvom rūke, už stiklo balta, tai sakiau kaip tame multike "Ežiukas rūke"

na atejus ziemos sezonui ir plepaliukai aprimo cia
man smalsu gal yra jau keliavusiu i Turkija be vizu? kaip sekesi? ar nekyla kokiu nesklandumu oro uoste ir pan

man smalsu gal yra jau keliavusiu i Turkija be vizu? kaip sekesi? ar nekyla kokiu nesklandumu oro uoste ir pan

QUOTE(Forma @ 2009 11 16, 11:39)

Keliavo ir pirko kaip dideli

QUOTE(Forma @ 2009 11 16, 10:39)

kol kas visi keliave siomis dienomis mokejo, laukiame pirmuju nieko nemokejusiu kregzdziu

QUOTE(Drute @ 2009 11 16, 15:27)
kol kas visi keliave siomis dienomis mokejo, laukiame pirmuju nieko nemokejusiu kregzdziu 

Įdomu kada jau nereikės mokėti lietuviams pinigiukų už vizas(su turkais taip greitai neįvyks manau kur pinigą jie jaučia nepaleidžia

QUOTE(rimmka @ 2009 11 17, 02:39)
Įdomu kada jau nereikės mokėti lietuviams pinigiukų už vizas(su turkais taip greitai neįvyks manau kur pinigą jie jaučia nepaleidžia
)

Oficialiai jie jau turi nebeimti už vizas, o kada realiai visa tai atsitiks... gal kol koks principingas lietuvis uragano neužkels

QUOTE(banguze @ 2009 11 15, 19:35)
Mes kėlėmės į tą kalną, deja buvo debesuota, taigi nekažin ką matėm. Keltuvas kyla ~12 minučių, tai turbūt kokias 8 buvom rūke, už stiklo balta, tai sakiau kaip tame multike "Ežiukas rūke" 

Mes taip pat save vadinom kai kelemes i Tahtali kalna geguzes pradzioj. Apsoliuciai nieko nesimate, dar sniego buvo, slapdriba, pasalom ir sedejom kavinej, laukem, kol mumis nuleis ant zemes