Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Globaliste @ 2010 01 03, 12:15)
hm..  g.gif  na jūroj, tikiu, kad vėsoka būtų. bet labai keliaut, pamatyt irgi nesiruošiu.. norisi šiaip pailsėt, padrybsot,  pasyviai.. smile.gif ale tikiuosi ten tie baseinai šildomi tai ok ir vasario mėn ..
man nors 20 laipsnių ore būtų, tai normal....  o ten su saule kaip.?  ar pavyktų kiek pasideginti.??
hm, bet jei vėsu tokiu metu, tai kodėl tos agentūros taip organizuoja ir žiemos metu..?..

abejoju ar pavyktu pasilepinti saulute ax.gif jei vilioja visas dienas praguleti prie vidaus baseino,tai pabandykite is pradziu Vichi vandens parke ar patiks mirksiukas.gif manau sirtumo nelabai yra g.gif
Kai kuriuose viesbuciouse Turkijoje ziemos metu ilsisi daugiau pensininkai.Ypac megsta vokieciu pensininkai
Atsakyti
OI, Ingakalni, jei žmonėms nerūpi degintis (o asmeniškai aš net nekenčiu prieš saulę gulėt) ar viešbučio privalumus ir trūkumus visą savaitę analizuot, tai Turkija vasarį yra žymiai geriau nei Tenerifė. Dėl orų - kaip dievas duos, gali būt ir lietus su +10, ir saulė su +20

Bet užtat kokia šalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 03, 12:53)
OI, Ingakalni, jei žmonėms nerūpi degintis (o asmeniškai aš net nekenčiu prieš saulę gulėt) ar viešbučio privalumus ir trūkumus visą savaitę analizuot, tai Turkija vasarį yra žymiai geriau nei Tenerifė. Dėl orų - kaip dievas duos, gali būt ir lietus su +10, ir saulė su +20

Bet rase,kad keliauti labai nesiruosia 4u.gif
Man asmeniskai visos salys yra idomios.Nelabai matau privalumu kodel vasario menesi Turkija geriau uz Kanaru salas jei nesiruosiama keliauti po sali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 03, 13:53)

Smurka, tikiu kad joks kitas narys taip siltai nekalbes apie turkija kaip pati 4u.gif

As pries metus sitoj pat temoj, pati jau bilietus turedama(nes vyras norejo vel ten) spajudziausi kad SSSS dar kart i ta turkija, koks skirtumas kad buvau antalijoje,alanijoje.. o i kemera lekem.. bet kai grizau, atsiimiau visus zodzius ir zinau kad jei pagal kaina nerasim kito varianto vasarai, vel ten grisiu tik si syk i kita regiona nei kad lankiausi.

O Kanarai kodel gi ne, i maldyvus neskirsciau, neverta, jau geriau i Sri lanka rolleyes.gif mes kai ten buvom, draugai pirko dar papildomai ir male, tai patys sake kad viena sprie vieno tik brangiau. tai tada geriau Sri lanka visa apziureti nei tik mazoj saloj buti ir visas tas dienas praktiskai, pragulineti. bet.. cia atskira tema ir kiekvienam pagal poreikius ir kisene bigsmile.gif

Globalsite jei nori tik pagulineti, isletis - tada kanarai geras variantas, nzn ar cia daug baltic turas 3zv viskas iskaiciuota i tenerife zmogui siule uz 1300 manau tai gera kaina, sausio 8dienai(nzn ar bilietu dar yra, ziurejau paste pasiulymus ju)
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 03, 14:56)
Bet rase,kad keliauti labai nesiruosia 4u.gif
Man asmeniskai visos salys yra idomios.Nelabai matau privalumu kodel vasario menesi Turkija geriau uz Kanaru salas jei nesiruosiama keliauti po sali mirksiukas.gif

Jei keliaut nesiruošiama, tai koks skirtumas, kurioj šaly tas penkių žvaigždučių viešbutis stovi irnesakyk.gif Taigi pasižiūri orų prognozes ir varai į bet kurią šalį kur saulė šviečia ir problem yok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 03, 16:11)
Jei keliaut nesiruošiama, tai koks skirtumas, kurioj šaly tas penkių žvaigždučių viešbutis stovi irnesakyk.gif Taigi pasižiūri orų prognozes ir varai į bet kurią šalį kur saulė šviečia ir problem yok biggrin.gif

keliaujant su mazameciais dar labai aktualu ir skrydzio trukme 4u.gif
Atsakyti
Na mano nuomone ,tai žiemos metu analogas Turkijai yra Egiptas... Tuo labiau jei žmonės nori tik viešbučio, tai tikrai tiktų...
Atsakyti
o kada atsidaro sezonas i Turkija?
balandi dar saltoka tikriausiai? ax.gif
Atsakyti
Na oras gal ir nešaltas, tačiau vanduo tai šaltokas... Geriausia, manau, gegužės vidurys- pabaiga...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 22:58)

maudytis šaltoka jūroje, o saulėje voliotis jau nelabai. Be to, šviežios braškės jau bus prasidėjusios, mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 03, 21:58)

praitais metais buvom geguzes 9d savaitei, tai kai atvykom, dar buvo labai net vesus vakarai, diena - normaliai, bet ne visomis dienomis itin smagu prie juros (vanduo dar tikrai kaip musu baltija smile.gif liepa kokia) man per salta biggrin.gif

o kai isvykinejome apie 16d. jau orai siltejo ant akiu, tai siemet jei trauksim vel(nors tikrai nebeplanuoju,ieskom kitos salies pagal kaina patrauklios) tai ne anksciau geguzes 20d
Atsakyti
O aš irgi iš Bauer kelione nusipirkau balandžio pabaigoi nejaugi verysad.gif bus šalta o kokia daugmaž tem.buna vandens ir oro? blush2.gif
Atsakyti