Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

o su kokiais klijais klijuojate, kai sukate virvę aplink karstyklės stovą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 11 10, 22:43)
o su kokiais klijais klijuojate, kai sukate virvę aplink karstyklės stovą?  ax.gif

As klijavau su Lipalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 11 10, 21:43)
o su kokiais klijais klijuojate, kai sukate virvę aplink karstyklės stovą?  ax.gif

mes niekuo neklijavome. Stipriai itempem ir ne krust biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas nors turite kokį brėžinuką karstyklės su draskykle? nes bijau, kad iš manęs ne kokia projektuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 11 11, 15:59)
o gal kas nors turite kokį brėžinuką karstyklės su draskykle? nes bijau, kad iš manęs ne kokia projektuotoja biggrin.gif

na čia sunku pabraižyti, nes skoniai skiriasi ax.gif vieniems taip gražu, kitiems anaip.
Na galėčiau įvardinti 2 būdus kaip gimsta karstyklės - draskyklės dizainas mirksiukas.gif
I būdas: kai susirandi pas save kokių turi medžiagų, pvz.: nuo remonto likusių lentgalių, ar ten kokių kilimo atplaišų, ir bandai sukurpti iš to ką turi.
II būdas: pamatai ar nusibraižai kokios norėtum karstyklės, kokio dizaino, aukščio, su tam tikrais priedais ar be jų ir perkiesi tam reikalingas visas medžiagas ir darai mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia mano katytės karstyklės. Pačių darytos. smile.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 19, 21:34)
Čia mano katytės karstyklės. Pačių darytos.

Visada labai miela savo rankomis ka nors padaryti savo numyletiniams,taciau as bijociau palikti kaciuka viena namie,kai ant karstykles matau dvi kilpas,kuriose jis netycia galetu isipainiot bezaizdamas.(buvo aprasytas atvejis,kai kaciukas pasikore, verysad.gif )
Antra, man atrodo nesaugi ta plona, saka-gal ant jos galo pritaisykit koki nejudama bumbula,kad sokdamas kaciukas nesusizeistu i astru gala. g.gif
Cia tik mano nuomone ,atsiprasau, bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 19, 20:55)
Visada labai miela savo rankomis ka nors padaryti savo numyletiniams,taciau  as  bijociau palikti kaciuka viena namie,kai ant karstykles matau dvi kilpas,kuriose jis netycia galetu isipainiot bezaizdamas.(buvo aprasytas atvejis,kai kaciukas pasikore, verysad.gif )
Antra, man atrodo nesaugi ta plona, saka-gal ant jos galo pritaisykit koki nejudama bumbula,kad sokdamas kaciukas nesusizeistu i astru gala. g.gif

Ačiū už nuomonę. Dar tikrai nebuvau girdėjusi, kad taip nutiko kačiukui, manau, nuimsiu tas virveles ir kaip nors kitaip pritvirtinsiu. smile.gif
Papildyta:
Na va. Padariau, kad nebūtų tokių virvelių, kur galėtų užsikabinti. smile.gif
Atsakyti
[quote=Inetookaz,2009 11 19, 20:14]

niu šaunuoliai, labai gerai atrodo, o dėl tokių įvykių kad kačiukas pasikartų irgi neesu girdėjusi, ne duok Dieve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 19, 22:14)
Ačiū už nuomonę. Dar tikrai nebuvau girdėjusi, kad taip nutiko kačiukui, manau, nuimsiu tas virveles ir kaip nors kitaip pritvirtinsiu. smile.gif
Na va. Padariau, kad nebūtų tokių virvelių, kur galėtų užsikabinti. smile.gif

Jau 15 metu turiu kates,patirtis jau didele ir ziniu iv susikaupia,tikiuosi nesupykot, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 19, 21:33)
Jau 15 metu turiu kates,patirtis jau didele ir ziniu iv susikaupia,tikiuosi nesupykot, g.gif

Tikrai nesupykau. Būčiau labiau pykusi ant viso pasaulio, jei tai būtų įvykę. Aš irgi kates senei auginu. Jau nuo pat mano gimimo augino tėvai katinus. smile.gif
Papildyta:
[quote=Rituuukas,2009 11 19, 21:18]
[quote=Inetookaz,2009 11 19, 20:14]
niu šaunuoliai, labai gerai atrodo, o dėl tokių įvykių kad kačiukas pasikartų irgi neesu girdėjusi, ne duok Dieve verysad.gif
[/quote]
aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 19, 19:55)
Visada labai miela savo rankomis ka nors padaryti savo numyletiniams,taciau  as  bijociau palikti kaciuka viena namie,kai ant karstykles matau dvi kilpas,kuriose jis netycia galetu isipainiot bezaizdamas.(buvo aprasytas atvejis,kai kaciukas pasikore, verysad.gif )

Pas man Filka kazkada ..
Rytas ejau i mokslus...ruosiaus eit...ir isgirdau ,kaip kniaukia...ogi Filka ... ant karstikles buvo seip ant gumytes zaislas...zaide zaide...ir susiviniojo koja...ir aisq jam panika...tabalavosi ,kol visiskai susiverze...tai MB mama laike ji stipriai (nes maskutavosi,reke) ,o as bandziau atviniot guma..teko kirpt.nes buvo labai uzversta... as neisivaizduoju kas butu ,jei nebuciau tada velavus ir iseiciau anksciau... nes jis buvo pradejes grauzt koja savo..nuo tada jokiu zaislu tokiu kabanciu nekabinau.apturejus soko tiek. verysad.gif unsure.gif

Tad nekabinkit tokiuzaislu...o dar tokiu kilpu. schmoll.gif smile.gif
Atsakyti