Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 11 23, 18:18)
Pas man Filka kazkada ..
Rytas ejau i mokslus...ruosiaus eit...ir isgirdau ,kaip kniaukia...ogi Filka ... ant karstikles buvo seip ant gumytes zaislas...zaide zaide...ir susiviniojo koja...ir aisq jam panika...tabalavosi ,kol visiskai susiverze...tai MB mama laike ji stipriai (nes maskutavosi,reke) ,o as bandziau atviniot guma..teko kirpt.nes buvo labai uzversta... as neisivaizduoju kas butu ,jei nebuciau tada velavus ir iseiciau anksciau...  nes jis buvo pradejes grauzt koja savo..nuo tada jokiu zaislu tokiu kabanciu nekabinau.apturejus soko tiek. verysad.gif  unsure.gif
Tad nekabinkit tokiuzaislu...o dar tokiu kilpu. schmoll.gif  smile.gif

Tai as jau padariau, kad nebūtų tokių kilpų. Ačiū, kad pasakėt, nes tikrai pati nebūčiau pagalvojusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 23, 17:28)
Tai as jau padariau, kad nebūtų tokių kilpų. Ačiū, kad pasakėt, nes tikrai pati nebūčiau pagalvojusi. smile.gif

Na,stai ir Asatos gyvas pavuzdys,kas jos katineliui buvo nutike verysad.gif ,o jums turbut sunku buvo patiketi mano zodziais blink.gif ,todel zaislai,pakabinti ant ilgos virvutes,jeigu jie gale turi dar ir koki kamuoliuka,kuris zaidziant gali,kaip svambalas pagreitint apsisukima,-yra tikrai pavojingi. Virve turetu buti storoka ir nuo grindu tokiame aukstyje,kad kate su ja galetu zaisti siek tiek pasistiebusi.

Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 23, 18:51)
Na,stai ir Asatos gyvas pavuzdys,kas jos katineliui buvo nutike  verysad.gif ,o jums turbut sunku buvo patiketi mano zodziais  blink.gif ,todel zaislai,pakabinti ant ilgos virvutes,jeigu jie gale turi dar ir koki kamuoliuka,kuris zaidziant gali,kaip svambalas pagreitint apsisukima,-yra tikrai pavojingi. Virve turetu buti storoka ir nuo grindu tokiame aukstyje,kad kate su ja galetu zaisti siek tiek pasistiebusi.

Nebuvo sunku patikėti, tik niekada apie tai nebuvau pagalvojusi ir su tuo susidūrusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 11 23, 17:51)
Na,stai ir Asatos gyvas pavuzdys,kas jos katineliui buvo nutike  verysad.gif ,o jums turbut sunku buvo patiketi mano zodziais  blink.gif ,todel zaislai,pakabinti ant ilgos virvutes,jeigu jie gale turi dar ir koki kamuoliuka,kuris zaidziant gali,kaip svambalas pagreitint apsisukima,-yra tikrai pavojingi. Virve turetu buti storoka ir nuo grindu tokiame aukstyje,kad kate su ja galetu zaisti siek tiek pasistiebusi.

Pas man jis iki grindu kabejo...bet vat uzsizaide ,kad apsiviniojo...galu gale uzsiverze...na bet A.D. nieko blogo nenutiko... dabar tokiu zaislu neturi kabanciu ir rami galva. blush2.gif

Inetookaz dabar zinosit smile.gif ir viskas bus gerai smile.gif wub.gif
Atsakyti
kokie grazus darbeliai wub.gif
as tai visai nieko nemoku, rankos auga ne is ten smile.gif niekada nebuvau rankdarbe smile.gif

o gal yra kas parduoda savo darbelius?smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai. Šaunuolės mergaitės. Matosi, kad savo katytes mylite ir dėl jų stengiatės. wub.gif
Aš irgi norėčiau ką nors katinėliui būsimajam padaryti, bet neįsivaizduoju kaip lygiai ir gražiai lentas medžiaga (gobelenu arba kilimine danga) aptraukti... g.gif
Atsakyti
Sveikute, junkis ir tu prie mūsų būrio 4u.gif tikrai labai smagu kažką savo rankomis padaryti augintiniams 4u.gif o kai jie dar tai įvertina, mielai naudojasi tavo sukurtu darbeliu, tai išvis fantastika būna mirksiukas.gif ax.gif
o pritvirtinti galima įvairiai, vienos klijuoja kad lygiai išeitų aptraukti kilimine danga, aš tai asmeniškai tvirtinau prišaudymu, na jį vadinu takeriu, tai toks baldinis prišaudėjas ax.gif net nežinau kaip aiškiau parašyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 11 25, 17:31)
Sveikute, junkis ir tu prie mūsų būrio 4u.gif  tikrai labai smagu kažką savo rankomis padaryti augintiniams 4u.gif  o kai jie dar tai įvertina, mielai naudojasi tavo sukurtu darbeliu, tai išvis fantastika būna mirksiukas.gif  ax.gif
o pritvirtinti galima įvairiai, vienos klijuoja kad lygiai išeitų aptraukti kilimine danga, aš tai asmeniškai tvirtinau prišaudymu, na jį vadinu takeriu, tai toks baldinis prišaudėjas ax.gif  net nežinau kaip aiškiau parašyti tongue.gif

Pistoletu gal. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 11 25, 17:34)
Pistoletu gal. mirksiukas.gif

na galima ir taip pavadinti tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 11 25, 18:31)
Sveikute, junkis ir tu prie mūsų būrio 4u.gif  tikrai labai smagu kažką savo rankomis padaryti augintiniams 4u.gif  o kai jie dar tai įvertina, mielai naudojasi tavo sukurtu darbeliu, tai išvis fantastika būna mirksiukas.gif  ax.gif
o pritvirtinti galima įvairiai, vienos klijuoja kad lygiai išeitų aptraukti kilimine danga, aš tai asmeniškai tvirtinau prišaudymu, na jį vadinu takeriu, tai toks baldinis prišaudėjas ax.gif  net nežinau kaip aiškiau parašyti tongue.gif

Draugas mūsų katytės karstykles irgi taip pat prišaudė. smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Sveikos, parduodu nameli-draskykle. Tikrai labai faina ir naudota tik menesi. Esme, kad mano kates nelabai jos nori, pirma diena dar domejosi, o dabar is viso ne. Jie iprate prie senosios ir viskas sad.gif as kikoje mokejau beveik 400 Lt, atiduociau uz 250 Lt. Jei domina rasykit i AZ. Kaip nenaudota, tik vienas katinas hamako krastus apgrauze medinius 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 03 gruodžio 2009 - 20:32
mergos ziurekit ka radau !!!!!!
siandienos_favoritinis_puslapis

netgi su "iskarpomis". teoriskai pasidaro paprastai ir greitai. Aisku kaciukai suvalgys(=apkramtys) anksciau ar veliau ale kokis prikolas !!! thumbup.gif thumbup.gif

Ten panarsius po "motinini" puslapi galima daug geru dalyku rasti.

Cia taip as suprantu nuorodos i puslapius kuriuose yra "pasidaryk pats" variantai

gero ziurejimo !
Atsakyti