Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar atlaikys mano šeima...

QUOTE(lututė @ 2009 10 22, 08:37)
Man rodos,kalbam apie tą patį,tik truputį kitais žodžiais.
Beje,gražus naujas makiažas  mirksiukas.gif

man irgi taip atrodo...
aciu. nauja piestuka akim nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(indriana @ 2009 10 21, 12:39)
Aš pritariu vilmai0410, aš taip pat už šeimos išsaugojimą, ....

vėlgi...apie ką aš kalbu ir pasikartosiu...visi mes teoriškai už išsaugojimą, bet meilėje sėkmės nėra...išvardinau kelis variantus kaip gali baigtis, ir TU NIEKAD NEŽINAI...

kas ta šeima, kurią saugai?

vienoms tai tik sienos, komunaliniai apmokami kas mėnesį, dar vyrui paduotas valgis ir vaiko priežiūra...

kitai - šeima, galimybė užmigt tam pačiam bute su vestuviniu žiedu vis dar (bet su mėlynėmis ant veido ir rankų aplink)-bet svarbu aš nesiskiriu, nes SAUGAU ŠEIMĄ ....

kitai---turiu vaikus ir vyrą, jis dar dalinasi alga, nu ir negeria kaip mano draugių vyrai, bet seniai tarp mūsų meilės nėr, gyvenam kaip kaimynai nnnnnnnnn metų ir aš užsimerkiu kad jis negrįžta kas dvi savaites nakčiai į namus - užsimerkiu, nekeliu skandalo, nes SAUGAU ŠEIMĄ...

kitai - saugau šeimą, ir vyras ir aš keičiamės ABU (ne AŠ VIENA KAIP PAJACĖ liūdnam cirke), keičiamės ir ugdom savo tarpusavio meilę, kad ir netobulai, ir leidžiam vaikams tą pamatyti, nepamirštam ir po santuokos pasakyt myliu viens kitam, nueit į pasimatymą iš naujo viens su kitu, susižavėt iš naujo viens kitu...

tai vot taip. į kurią kategoriją mes papulsim, kas čia žino... užtat lengva paskutinės kategorijos dalyvėms smerkt kitus. (beje, jei jos tikrai šiai kategorijai priklausytų, tai išvis turėtų PROTO IR IŠMINTIES nebaksnot kitų...)

cool.gif kiekvienas šeimos atvejis ir tragedija - unikalus, mes čia neprikalbėsime.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 25 spalio 2009 - 10:09
QUOTE(zuzu @ 2009 10 25, 11:07)

cool.gif kiekvienas šeimos atvejis ir tragedija - unikalus, mes čia neprikalbėsime.....

Ir Jūs tik dabar tai supratote... Greitai, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 10 25, 09:18)
Ir Jūs tik dabar tai supratote... Greitai, sakyčiau.

kodėl visada taip maniau...gal retorika netokia vykusi kaip mintys kurias turiu viduj...nes kitos dalyvės kapojosi (ir kam man reikėjo leistis į diskusijas) kad moteris dėl visko kalta viena, net jei vyras geria ir ją muša, reiškias, moteris neturi IŠMINTIES, kad vyras negertų ir nemuštų jos. išėjimas/palikimas tokio vyro negalioja. nes moteris plaštake ir nerimta bus palaikyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 26 spalio 2009 - 07:34
QUOTE(zuzu @ 2009 10 26, 08:33)
kodėl visada taip maniau...gal retorika netokia vykusi kaip mintys kurias turiu viduj...nes kitos dalyvės kapojosi (ir kam man reikėjo leistis į diskusijas) kad moteris dėl visko kalta viena, net jei vyras geria ir ją muša, reiškias, moteris neturi IŠMINTIES, kad vyras negertų ir nemuštų jos. išėjimas/palikimas tokio vyro negalioja. nes moteris plaštake ir nerimta bus palaikyta.

toks jausmas, kad jus tik save girdit ir savo mintis suprantat.... pati suformuluojat absurdiskus kaltinimus, priskiriat kitoms neissakytas mintis ir pati pries jas gincijates. atsistojot i pozicija ginti skriaudziamas moteris nuo nezinia ko - niekas cia ju nei puola nei kaltina. o kad jusu duoti auku pavyzdziai susizavejimo ir uzuojautos nesulauke... nu ka padarysi - ne visus ikvepia moters - amzinos visu skriaudziamos aukos ivaizdis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 26 spalio 2009 - 12:35
QUOTE(mot99 @ 2009 10 26, 10:27)
o kad jusu duoti auku pavyzdziai susizavejimo ir uzuojautos nesulauke... nu ka padarysi - ne visus ikvepia moters - amzinos visu skriaudziamos aukos ivaizdis.

net tikslo neturėjau sužavėti, užuojautos -juo labiau. ypač tokiom kaip jūs. tai mano draugė, ir visa kita...jums nežinoma. ką aš veikiu ar ji ką veikia savo labui.(kad nebebūtų auka-nes daugeliui tai, kaip narko ir alko-visą gfyvenime trunkantis procesas.) jei būtų jums artimas žmogus, nebūtų dzin. čia forume taip ir gaunas...kiekvienas patinka tik sau, vos kas parašo apie kokį skausmą, tik pasijuokiama, kokia nevykėlė, kad įsivėlė, ir pasidžiaugiama, kad ne man taip yr.

p.s. tikslas tik buvo - parašyt kad yr tokių sudėtingų situacijos...kad nežinotumėt kaip staigai sureaguot/ar keist situaciją jei būtumėt JOS vietoj. ir nė viena nesureagavot, nes nežinot kaip. nežinot ką pačios darytumėt pvz su vaiku ąžuolyne 4val...vaikštinėt. skyrybos netinka, pačios dauguma sakėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 27 spalio 2009 - 07:31
QUOTE(zuzu @ 2009 10 27, 08:31)
  ir nė viena nesureagavot, nes nežinot kaip. nežinot ką pačios darytumėt pvz su vaiku ąžuolyne 4val...vaikštinėt. skyrybos netinka, pačios dauguma sakėt.

Nesureagavom, nes labai nerimta situacija pasirode, bent jau man rolleyes.gif Tokiom aukstom frazem kalbejot, o eilinej menkoj situacijoj padeti draugei negalejote?
Sia situacija man kilo keli samprotavimai:
1. Ta "artima drauge", vaikciojanti pusyne-esate jus.
2. Jei vasaros metas-net labai mazai lauke bunama, is tiesu g.gif Nerodiklis mes, aisku, ale vasara lauke bunam po 12-14 valandu, namo griztam tik pavalgyti bei permiegoti blush2.gif
3. Anokia ji ir "artima drauge", jei neturi draugu, pas kuriuos galetu ateiti kavos puodeliui ir nereiktu vaikscioti pusyne rudeni(jei vis tik oras buvo blogas). irnesakyk.gif
4. O ka jus veiket tam pusyne, kad sutikote "artima drauge", vaiksciojancia 4 valandas? bigsmile.gif
5. Kartais tiesiog malonu iseiti is namu pravedinti galva vienumoj, ypac, kai gyvnime yra kokiu pokyciu, kada tik lauke eina susikaupti(darbo keitimas, algos mazinimas, net nesutarimai seimoje).
Taigi, kuris punktas siuo metu yra, kad butu galima geriau isivaizduoti situacijos dramatiskuma?
Ai, dar du punktus sugalvojau hihihi.gif
6. Kai moteriai uzeina bzikas ir ji demonstratyviai pasiima vaikus, trenkia durimis, prigrasina negrizti ir tikisi, jog vyras leks is paskos su geliu bukietu kaip kad gilioj jaunystej bigsmile.gif
7. Arba toks pat variantas, kaip su autore:iseina susitikti su naujuoju draugu, negi "artimai draugei" pasakosi, jog aistra kankina, geriau, aisku, sakyti, jog vyras nevidonas, isvijo, maza kas gyvenime pasisuks, bus paskui lengviau pristatyti kita drauga("kadangi vyras vijo is namu, tai susiradau kita") rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 27 spalio 2009 - 08:08
QUOTE(zuzu @ 2009 10 25, 10:07)
tai vot taip. į kurią kategoriją mes papulsim, kas čia žino...  užtat lengva paskutinės kategorijos dalyvėms smerkt kitus. (beje, jei jos tikrai šiai kategorijai priklausytų, tai išvis turėtų PROTO IR IŠMINTIES nebaksnot kitų...)

Kaip pasiklosi, taip ir ismiegosi. i kuria kategorija noresi patekti - ten ir busi.
ir niekas nieko nesmerkia.
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 10 27, 07:31)
p.s. tikslas tik buvo - parašyt kad yr tokių sudėtingų situacijos...kad nežinotumėt kaip staigai sureaguot/ar keist situaciją jei būtumėt JOS vietoj. [b]ir nė viena nesureagavot, nes nežinot kaip. nežinot ką pačios darytumėt pvz su vaiku ąžuolyne 4val...vaikštinėt. skyrybos netinka, pačios dauguma sakėt.

Sakykime, yra neprotinga save statyti i JOS vieta. Nes as, nei kas nors dar is cia esanciu nera JI. jeigu JAI priimtinas toks gyve bimo budas, jeigu JI pasirinko toki vyra - kodel visi turi suprasti? Tai yra JOS pasirinkimas. Is pat pradziu.

kartojau 10000 kartu - reikia rinktis ir niekur neskubeti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 27, 08:51)
Kaip pasiklosi, taip ir ismiegosi. i kuria kategorija noresi patekti - ten ir busi.
ir niekas nieko nesmerkia.

drinks_cheers.gif
Ką reiškia "papulsi"? Žmogus "papuola" į situaciją tada, kai NETURI pasirinkimo. Kuri mergina šiais laikais tekėdama neturi pasirinkimo?! Ar nepažįsta savo būsimo vyro kaip tik pažint įmanoma? Ir pažįsta ir būsimo smurtautojo ženklus mato ir mato, kad iš nefunkcionalios šeimos, is visvien renkas.
Renkas, nes "myli" - cheminių elementų tūsas gavoj nugali sveiką protą ir aplinkinių patarimus.
Chemijai gi išsivadėjus toliau mylėti atsisako, nes meilė yra veiksmas. O tam reikia pastangų. Unikalių savo pobūdžiu kiekvienam atvejui. Vienai reik išmokt labiau save mylėt, kitai - leist vyrui būt vyru. Dar kitai, tai, kur ąžuolyne 4 val vaikšto su vaiku, reik išmokt, kad nusileist nevisad reiškia "mylėt". Dažniau atvirkščiai.
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 27, 08:51)
kartojau 10000 kartu - reikia rinktis ir niekur neskubeti.

Klausė manęs mano vidurinėlė, vat taip atviru tekstu "kaip mam, tu tokį gerą tėtį radai mum? " Draugavau su labai daug vaikinų, ilgai ilgai rinkausi.. ir daug meldžiausi
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 27, 09:01)
Nesureagavom, nes labai nerimta situacija pasirode, bent jau man rolleyes.gif Tokiom aukstom frazem kalbejot, o eilinej menkoj situacijoj padeti draugei negalejote?
Sia situacija man kilo keli samprotavimai:
1. Ta "artima drauge", vaikciojanti pusyne-esate jus.
.....

o man kilo mintis, ar ta situacija kliuvo draugei, jos vyrui ar jums??
ir dar - jei vyras veda gitaros pamokas, tai gal pvz pinigu jiems labai reikia ir tai bendras susitarimas?
zodziu - niuansu begale - niekas nepatars geriau, nei pacios moters ismintis. ypac - nezinant detaliu.
ir, kaip sake kitos pasisakiusios moterys - niekas suristu dabar uz vyro neatiduoda. Galvoti reikia, galvoti.... ir zinoti, kad renkiesi zmogu visam gyvenimui, ta, salia kurio noretusi gyventi, pasenti ir numirti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 27 spalio 2009 - 12:42
QUOTE(liute @ 2009 10 27, 12:20)
Klausė manęs mano vidurinėlė, vat taip atviru tekstu "kaip mam, tu tokį gerą tėtį radai mum? " Draugavau su labai daug vaikinų, ilgai ilgai rinkausi.. ir daug meldžiausi

o melstis kam reikejo? Bet gal ir yra tiesa - reikia draugauti su daug-daug vaikinu.... tik taip issiaiskinsi ko nori, kas patinka, ko pakesti negali...
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2009 10 27, 12:41)
...ir zinoti, kad renkiesi zmogu visam gyvenimui, ta, salia kurio noretusi gyventi,  pasenti ir numirti.

o ne toki, salia kurio noretusi tik numirti... jaunai...
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 27, 11:41)
ir, kaip sake kitos pasisakiusios moterys - niekas suristu dabar uz vyro neatiduoda. Galvoti reikia, galvoti.... ir zinoti, kad renkiesi zmogu visam gyvenimui, ta, salia kurio noretusi gyventi,  pasenti ir numirti.

drinks_cheers.gif negaliu nesutikt 4u.gif
O realybe deja tokia, kad daug moteru, kurios mato visas vyru ydas pries vestuves, sventai tiki, kad po vestuviu jis pasikeis, nes ji bus jo ZMONA doh.gif lotuliukas.gif Kitos zinoma, tiesiog uzsimerkia pries ydas ir mano, kad tai netrukdys tolimesniame ju bendrame gyvenime..... O paskui praeina kiek metu ir dejuoja, tada kalti gimines, nes spaude zenytis, chemijos-meiles-seiles nes uzvalde buvo prota ir t.t...... ax.gif
Atsakyti