Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 10 19, 11:25)
Pasakykit man kvailai,ką susiinstaliuot,kad xsd ir rar atsidarytų?

Jau atsakiau per až mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 19, 11:36)
Jau atsakiau per až  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ačiū tau laabai. XSD tai atidaro su Pattent Maker. O tu rar nepavyksta atidaryt. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 19, 11:43)
Ačiū tau laabai. XSD tai atidaro su Pattent Maker. O tu rar nepavyksta atidaryt. schmoll.gif

Viską rašyk į až, neterškim eterio nono.gif nono.gif atsakiau kiek galėjau per až... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 18, 14:11)
Couleur d'etoile Nuit blanche

labai labai... žavu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 16, 15:22)
Klausimas  kuo ypatingi tie MH? Gal pagal spalvą galima atitaikyti paprastą biserį arba gutermano? Aš suprantu jog širdelės gėlytės ar kokie spec. bet paprasti karoliukai. g.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 10 16, 21:37)
Manau kad niekuo neypatingi, tik spalva atitaikyta pagal schema. Nors gal ir klystu  blush2.gif bet kad niekur nera tai jau teks taikyt siaip kokius, arba tuos gutermano g.gif

Skiriasi. Ir labai skiriasi. Visu pirma dydziu. MH yra zymiai mazesni ir prisiuti neissivarto. Esu siuvinejusi ir paprastus Gutterman karoliukus - nu vaizdas nesulyginamas. Antra, MH turi tikslias reikalingas spalvas. Kitokius atrinkti realiai mazai sansu.
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 17, 09:39)
Dvi aciu, dabar su 1 siulu darysiu BS. dar klausinejaus su keliais siulais daromas su 1 ar su dviem ir nuo ko priklauso?dabar su 3 gijom siuvineju, tai vistiek su 1 siuvinet BS? unsure.gif

Vistiek su 1. Nebent schemoj nurodyta kitaip.
Atsakyti
Labutis, visi darbeliai gražūs. wub.gif

Šiandien kaip tik planuoju užsiimti įspūdžių rašymu, vakar buvau kaime- tai kaip ir nebuvo kada, o ketvirtadienį jau darban.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 17, 09:39)
Dvi aciu, dabar su 1 siulu darysiu BS. dar klausinejaus su keliais siulais daromas su 1 ar su dviem ir nuo ko priklauso?dabar su 3 gijom siuvineju, tai vistiek su 1 siuvinet BS? unsure.gif
kalediniom dovanom pamazinsiu savo medziagas, kurios nelabai kokybiskos schmoll.gif

Čia parašyta ant kokios medžiagos ir su kiek gijų siuvinėti tą BS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 18, 14:11)
Pasirodau su baigtu darbeliu  smile.gif
yahoo.gif
Atsakyti
Merginos, apšvieskit mane, kam naudojamos vinilinė ir plastikinė kanvos?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 19, 12:45)
Skiriasi. Ir labai skiriasi. Visu pirma dydziu. MH yra zymiai mazesni ir prisiuti neissivarto. Esu siuvinejusi ir paprastus Gutterman karoliukus - nu vaizdas nesulyginamas. Antra, MH turi tikslias reikalingas spalvas. Kitokius atrinkti realiai mazai sansu.

g.gif bet yra ir guttermano biserio karoliuku, kuriu diametras 2.5mm, tai toks pat kaip MH. Bet vis tiek noriu MH blush2.gif, kad atitiktu schema, tik va dar laukiu atsakymo is kasiulu ar uzsakys jie ka nors ar ne...
Atsakyti
Donalita,plastikinė kanva tai naudojama kokioms nors smulkmenoms kurioms reikia tvirtumo,pvz skirtukams siuvinėti
va čia mano siuvinėtas skirtukas smile.gif
user posted image
o vinilinė kanva ,kiek žinau ,nes nesu siuvinėjusi ant jos,yra tokia retesnė ir lankstesnė ir naudojama kokioms nors detalėms siuvinėt ,tokioms kaip pvz žiedai servetėlėms serviruoti,pieštukinės, kažkokios,piniginės ,dėkliukai kažkokie .Man taip paaiškino kasiūlų parduotuvėje pati Kilinskienė,kai apžiūrinėjau "gyvai" tą vinilinę kanvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 spalio 2009 - 17:14
Zundyte parodyk ,kaip skirtuko antrą pusę apdorojai.Skaičiau ,kad merginos naudija veltinį,bet jis ganėtinai pastorina darbelį.O tavo atrodo plonas toks.Gal kokią paslaptį išduosi blush2.gif
Atsakyti