Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

aš naudojau veltinį ,bet jis plonas ,yra visokio veltinio ,mano veltinis plonas,pirkau GA veltinio atraižas tai dabar turiu veltinio viso gyvenimo skirtukams lotuliukas.gif
user posted image

Merginos noriu pasigirt ,kad jau turiu kojas savo rėmui ,ačiū Džeinei ir jos vyrui 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Dabar mokausi siuvinėt abiem rankomis,tiksliau rimtai įdarbinau kairę savo ranką ,o tai net adatos nesugraibiau pradžioj ,dabar jau lyg geriau pavyksta,įsidirbsiu..už tai sėdžiu sau kaip ponia blush2.gif ,rėmo laikyt nebereikia ax.gif ax.gif ..tikriausiai greičiau darbas eis....Pradėjau siuvinėt sesei namuką,įpusėjau pirmą lapą,kad dažnai eterio neteršt ,įdėsiu nuotraukytę kai lapą baigsiu,ir tai bus 15 nuotraukų doh.gif ..o antpirščiams pabaigti įkvėpimo reikia ,tai ir laukiu kada jis ateis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 19, 19:05)

Merginos noriu pasigirt ,kad jau turiu kojas savo rėmui ,ačiū Džeinei ir jos vyrui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o is kur pati rema pirkai ir kokiu ismatavimu?
Atsakyti
rėmas mano senasis ,kur kasiūluose internetu pirkau prieš pusmetį Easy clip vadinasi 60X 30cm berods ,Džeinės vyras pragręžė skylutes šiandien ir pritvirtino kojas prie jo ,ir dabar turiu rėmą su kojomis... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 19, 18:22)
rėmas mano senasis ,kur kasiūluose internetu pirkau prieš pusmetį Easy clip vadinasi 60X 30cm berods ,Džeinės vyras pragręžė skylutes šiandien ir pritvirtino kojas prie jo ,ir dabar turiu rėmą su kojomis... ax.gif  ax.gif

O pas mane rėme jau yra skylutės, bet tėvas tik žada padaryti jam kojas. g.gif

Mano kelionės įspūdžiai jau paraše.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 10 19, 19:22)
rėmas mano senasis ,kur kasiūluose internetu pirkau prieš pusmetį Easy clip vadinasi 60X 30cm berods ,Džeinės vyras pragręžė skylutes šiandien ir pritvirtino kojas prie jo ,ir dabar turiu rėmą su kojomis...

gal fotke butu galima, vizualizacija ax.gif
Atsakyti
dar karta AČIŪ visom linkėjusiom sveikatytės, tikrai jos reikia 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 10 19, 18:05)
Merginos noriu pasigirt ,kad jau turiu kojas savo remui ,aciu Dzeinei ir jos vyrui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ax.gif nėr už ka 4u.gif naudok i sveikata, kai iprasi, pamatysi pati, kad darbas daug greičiau eina mirksiukas.gif
smagu buvo susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Džeine ,man irgi smagu buvo susipažint,smagu ,kad kažkuo padėt galėjau ,o dabar rodausi rėmą su kojomis ax.gif
user posted image
ir pradėtu darbeliu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Seniai jau aš čia bebuvau užsukus, bet kiek čia grožių užderėjo. Šaunuolės ir visoms po 4u.gif
Aš jau ryt gal irgi pabaigsiu savo darbeliuką ir pasirodysiu smile.gif buvau užsiėmus siuvimu, tai nebuvo laiko kada siuvinėt blush2.gif
Atsakyti
zundyte - koks gražutis skirtukas 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek grozio uzderejo thumbup.gif
O as pasirodau kaip muza bandau prisijaukint vel.... staltiese vel tesiu, bet savaitgali padariau skirtuka- prireike skubiai mielo mazo niekucio dovaneles statuse, tai va, pasirodau ax.gif kadangi dovana, tai iskart ir ipakavau sutvarkius, kad nenuciupinetu vaikai doh.gif
user posted image
ir antroji jo puse
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 20 spalio 2009 - 08:37
labas rytas, kur klaipedoj galima gait to plono veltinio skirtukam?ar geriau lyst i veltinio temas ir klaust unsure.gif
as neuzilgo dar 1 darbeli parodysiu, ju bus 4 is viso tie kavos zmogiai. paskui jau iremintus parodysiu.remai jau uzsakyti. pati bandysiu remint rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, merginos smile.gif

Oi kaip aš seniai pas jus bebuvau... blush2.gif Kartais įlįsdavau, pasižvalgydavau, bet taip nebyliai pastebėjusi ir dingdavau.... Žiūriu kalbat apie skirtukų antrąją pusę - noriu pasirodyt ir aš savo - Michael Powell VENICE BOOKMARK. Tačiau aš naudojau ne veltinį, o prilyginau kelis sluoksnius flizilino - ir ne per stora, ir tokį gerą standumą jis suteikia, ir plauti galima esant reikalui - neatsiklijuoja mirksiukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti