jis be manes niekur nelieka
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 02:00)
būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti.
Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.
Tokiu pavyzdžiu ir vadovaukitės!
Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.
Tokiu pavyzdžiu ir vadovaukitės!
būtent, tuo ir vadovaujuosi, to rezultatas: dvi-tris paras manęs nesulaukęs namuose vyras, kulinarijos skyrelyje mokosi marinuoti šlepetes. o kadangi toks pavyzdys labai vertingas, tai saviškį išmokiau išsilaikyti teises, jei jų neturi, kad galėtų laisvalaikį leisti taip, kad jam būtų smagu ir naudinga, jei nesmagu ir nenaudinga, vėlgi griebiasi marinuot šlepetes, pasitaisius nuotaikai, išleidžia mane išgert su bendradarbiais, draugais ir taip toliau, o kai kompanija baigiasi, dar ir jo draugai mane pakviečia, o kadangi maniškis nori ramiai tobulintis kulinarijos srityje, tai varau viena. taigi jūsų pasiūlytas pavyzdys mano šeimai kaip tik

Nėra taip buvę
Ir tikiuosi nebus.. Retai jis kur be manęs eina, nebent į žvėjybą, nes man tai neįdomu

QUOTE(kristinita @ 2010 08 18, 17:48)
nera nakvojes svetur
pas mus susitarimas-jei jis kur varo - as vaziuoju parsivest, jei as varau(-iau)-tai jis atvaziuoja parsivest 

pas mus panasiai tik jis dazniau mane parsiveza nei as ji

QUOTE(Ne_nuo_ra_ma @ 2009 10 15, 14:29)
Sveikos moterys ir merginos
vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?

vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?

Kol kas nepasitaikė,kad nakvotų ne namie

As ne visada noriu vaziuoti pas vyro gimines i kaima, tai daznai ji isleidziu viena nakciai ar dviem. Esu ir su draugais isleidusi, bet dabar jau nebepraso, nes visi jo draugai jau vede ir ju zmonos neisleidzia
Kol man vyras neduos pagrindo nepasitiketi, tol nepriestarausiu, kad jis kartais nakvotu ne namie.

Visada namuose, nebent vyksta ten, kur del nakvojimo abejoniu nekyla, pas gimines ar pan. Net neisivaizduoju tokio dalyko, kad negriztu namo nakvoti, o dar ir be priezasties

Pora kartu per 6 metu buvo , kad ne namie miegojo, neskaitant komandiruociu, bet zinau kur jis buna su kuo , pasitikiu ir todel isleidziu

Kartais pasitaiko nemiegojimų, bet tada būnam labai toli vienas nuo kito, o šiaip visąlaik grįžtama namo. Jei jau namuose nemiegotų turėtų būti rimta priežastis... susipykom pvz

Ir kai susituokę esam, ir kai draugavom, nebuvo nei karto, kad miegotu kažkur
Aišku, nekalbu apie draugystės pradžią, kai dar kartu negyvenom, bet kai pradėjom kartu gyventi - jokių miegų kitur, ar atskirai