Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

geriau jau nemegintu
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 19, 20:45)
šaiiap nevaikšto, bet kartais su vaikais važiuoja pas mama su mano pritarimu, tai čia nežinau ar skaityt prie tokio išėjimo ar ne

Pas mane taip pat 4u.gif
Atsakyti
mes pas kitus jau seniai nakvoje veliau ar anksciau vistiek namo vaziuojam,bet va vyras mano dirba toki darba kur kartais i kamandiruotes reikia vaziuot tai tenka su vaikais miegot smile.gif .ir ryt i palanga vaziuoja trim dienom...ir as noriu smile.gif juk vasara prie juros noriu ax.gif
Atsakyti
nebent isvaziuoja i komandiruote keliom dienom,bet tada as vaziuoju pas tevus i kaima..
Atsakyti
QUOTE(Ne_nuo_ra_ma @ 2009 10 15, 13:29)
Sveikos moterys ir merginos  4u.gif 
vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur  kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?  g.gif

išeiti gali bet kur, kur tik geidžia širdis - susitikt su draugais, pažaist krepšinio, elementariai kažkur pasisėdėt su kompanija, jei tam yra poreikis, bet kad negrįžt namo blink.gif dar nė sykio tokio finto nebuvo ir labai tikiuosi, kad nebus schmoll.gif
Atsakyti
O dažniau išeinat jūs, ar vyras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_nuo_ra_ma @ 2009 10 15, 14:29)
Sveikos moterys ir merginos  4u.gif 
vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur  kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?  g.gif

buna labai retai, kad iseitu be manes, o kad nakvotu kitur be manes nebuna
Atsakyti
Jei jau savo noru ne namie nakvoja, tai kažkas negerai.
Atsakyti
Vienas eina į darbo teambuildingus, teniso klubą ar kažkas panašaus. Daugiau kažkaip kartu einam smile.gif Gal pomėgiai panašūs ax.gif
Nėra taip buvę, kad negrįžtų, kitur nakvotų smile.gif Man vienai naktį per šalta, reik kad kas lovą pašildytų bigsmile.gif
Jei negalėtų "atsipalaiduoti" su manim, sunerimčiau...
Atsakyti
Būna, kad išeinam atskirai, su draugėm mėgstam mergaitiškus vakarus, vaikinas taip pat kartais išeina su savo draugais, bet nakvoti grįžtam namo 4u.gif Kai nori ką blogo nuveikti, tai nebūtina ir nakvoti, viską galima spėt, kai nori bigsmile.gif , tad to nakvojimo nesureikšminu, nors ramiau, kad miegoti grįžta namo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulia20: 12 rugsėjo 2011 - 10:39
Nakvoja ne namie kai komandiruotėse būna arba kai vienas išvažiuoja pas savo tėvus biggrin.gif
Atsakyti
Nakvoja ne namuose kai su grupiokais pokerį žaidžia ir jau transportas nevažiuoja, o tai pasitaiko per du mėn kartą.
Dėl manęs galėtų ir dažniau, mėgstu namuose viena pabūti biggrin.gif
Atsakyti