QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 19, 20:45)
šaiiap nevaikšto, bet kartais su vaikais važiuoja pas mama su mano pritarimu, tai čia nežinau ar skaityt prie tokio išėjimo ar ne
Pas mane taip pat

nebent isvaziuoja i komandiruote keliom dienom,bet tada as vaziuoju pas tevus i kaima..
QUOTE(Ne_nuo_ra_ma @ 2009 10 15, 13:29)
Sveikos moterys ir merginos
vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?

vat idomu,ar daznai Jusu vaikinai ar vyrai iseina "atsipalaiduoti" vieni,be Jusu? Ir ar buna taip,kad liktu kazkur kitur nakvot - pas drauga,sese ar broly - negryztu namo? kaip i tai reaguojate ?

išeiti gali bet kur, kur tik geidžia širdis - susitikt su draugais, pažaist krepšinio, elementariai kažkur pasisėdėt su kompanija, jei tam yra poreikis, bet kad negrįžt namo

QUOTE(Ne_nuo_ra_ma @ 2009 10 15, 14:29)
Sveikos moterys ir merginos

buna labai retai, kad iseitu be manes, o kad nakvotu kitur be manes nebuna
Vienas eina į darbo teambuildingus, teniso klubą ar kažkas panašaus. Daugiau kažkaip kartu einam
Gal pomėgiai panašūs
Nėra taip buvę, kad negrįžtų, kitur nakvotų
Man vienai naktį per šalta, reik kad kas lovą pašildytų
Jei negalėtų "atsipalaiduoti" su manim, sunerimčiau...

Nėra taip buvę, kad negrįžtų, kitur nakvotų

Jei negalėtų "atsipalaiduoti" su manim, sunerimčiau...
Būna, kad išeinam atskirai, su draugėm mėgstam mergaitiškus vakarus, vaikinas taip pat kartais išeina su savo draugais, bet nakvoti grįžtam namo
Kai nori ką blogo nuveikti, tai nebūtina ir nakvoti, viską galima spėt, kai nori
, tad to nakvojimo nesureikšminu, nors ramiau, kad miegoti grįžta namo

Nakvoja ne namie kai komandiruotėse būna arba kai vienas išvažiuoja pas savo tėvus