Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

Neisivaizduoju, kaip vyras gali nakvoti ne namie, kas per santykiai seimoj, pasibaisetina, na zinoma isskyrus komandiruotes, nelaimingus atvejus, kai tarkim sugedo automobilis ar kita priezastis, bet namo negrizti uzsibuti su draugais ar kokiose kitose linksmybese, man tai nesuvokiami tokie nenakvojimai namie
Atsakyti
Kai jau yra šeima ir vaikai, nemiegojimas namuose yra viena, o kai viso to nėra, tai nėra ir tragedijos.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 17, 08:56)
Kai jau yra šeima ir vaikai, nemiegojimas namuose yra viena, o kai viso to nėra, tai nėra ir tragedijos.

Bet tema kiek supratau gyvenantiems kartu g.gif
Atsakyti
Taip, ir mes gyvenam kartu. Ir jis nakvoja pas draugus kai būna išgėręs, ir aš esu nakvojusi pas draugę ne kartą, ar kai su ja į jos kaimą išsiruošėm pabūti mergaitiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 17, 09:48)
Taip, ir mes gyvenam kartu. Ir jis nakvoja pas draugus kai būna išgėręs, ir aš esu nakvojusi pas draugę ne kartą, ar kai su ja į jos kaimą išsiruošėm pabūti mergaitiškai smile.gif

Na, jei jus toks gyvenimas tenkina, nieko cia blogo, kiekvienas mes esame savo gyvenimo kalvis.
Nei man, nei mano sutuoktiniui tokie nemiegojimai namie nera priimtini.
Atsakyti
na kodel taip,jei nera galimybes,na susiklosto taip, saugiai grizti namo,geriau nakvoti kur priima.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 09 17, 18:23)
na kodel taip,jei nera galimybes,na susiklosto taip, saugiai grizti namo,geriau nakvoti kur priima.

Sutinku.Buna per metus kelis kartus abu nakvojam pas kokius draugus t.y atskirai biggrin.gif
Atsakyti
kai kur nors užsibūna, būna kad negrįžta, nakvoja pakeliui, bėdos nedarau, nes pačiai pasitaiko smile.gif

----------------------
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, aš irgi iš to kažkokio burbulo nepučiu. Va turi draugą kuris kitam mieste studijuoja, norisi nuvažiuoti, papliurpti ir jiems, išgert. Ir ką, ne gi reikia iš kito miesto maut namo naktį? Dar klausimas kaip. Ar išgėrus vairuoti? Tai išgeria sukrenta abu ir miega biggrin.gif
O jei kažkam kyla bėdų, kad nežino ar abejoja ar vaikinas/vyras tiesą sako kur nakvoto, tai ne nakvojime, o santykiuose ir pasitikėjime bėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 09 17, 17:23)

Na taip, tai yra isskirtiniai atvejai, apie tai minejau, bet kitoms kaip suprantu tai yra normalu ir be dideles priezasties negrizti i namus nakvoti.
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2011 09 17, 22:16)
Na, aš irgi iš to kažkokio burbulo nepučiu. Va turi draugą kuris kitam mieste studijuoja, norisi nuvažiuoti, papliurpti ir jiems, išgert. Ir ką, ne gi reikia iš kito miesto maut namo naktį? Dar klausimas kaip. Ar išgėrus vairuoti? Tai išgeria sukrenta abu ir miega biggrin.gif
O jei kažkam kyla bėdų, kad nežino ar abejoja ar vaikinas/vyras tiesą sako kur nakvoto, tai ne nakvojime, o santykiuose ir pasitikėjime bėdos mirksiukas.gif

Yra toks posakis rusiskas:doveriai no proveriai /pasitikek, bet tikrink/ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniese @ 2011 09 19, 20:50)
Yra toks posakis rusiskas:doveriai no proveriai /pasitikek, bet tikrink/  lotuliukas.gif
Kad nėra reikalo ir tikrinti. Man tai žema ir tikiuosi, kad smegenys niekad taip nesusisuks, kad to imčiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 19, 21:10)
Kad nėra reikalo ir tikrinti. Man tai žema ir tikiuosi, kad smegenys niekad taip nesusisuks, kad to imčiausi smile.gif

Jei apie save, tai tarp manes ir vyro yra didelis pasitikejimas, as pasitikiu juo, o jis manimi, bet nezinau kodel, paskutiniu metu mane toks per didelisvyro pasitikejimas manimi, man nebepatinka blush2.gif Zinau, kad tai kvaila, bet noreciau, kad jis manes nors truputi pavydetu, kad nors truputi pagalvotu, na kad galiu suskyst...kad nerimautu, kodel veluoju...Jauciuosi lyg buciau ne moteris, o kazkoks tvirtas tankas verysad.gif
Atsakyti