Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 12, 12:27)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

maniskis tai namie miega, nebuna tokiu negrizimu  schmoll.gif

man irgi nebuna kad ne namie g.gif
Atsakyti
Maniškis dabar kaip tik nakvoja ne namie. Lauke nakvoja... Turistiniame biggrin.gif Tik tokiais atvejais pripažįstu jo nakvojimą ne namie ir atskirai biggrin.gif
Atsakyti
Nebūna pas mus tokių atvejų, kad ne namie nakvotų.
Atsakyti
Namie nenakvoja retkarciais ir tik tada kai isvaziuoja pas savo tevus,o as lieku pas saviskius ax.gif siaip visada nakvoja namuose ax.gif
Atsakyti
visada nakvoja namuose.
Atsakyti
As pati dazniau nenekavodavau smile.gif .
Atsakyti
Visada miegam kartu, nebent kuriam nors reikia kur nors kitur išvažiuoti, tokių naktinių bajerių nedaro maniškis
Atsakyti
Dar nebuvo, kad naktį praleistų ne namie. Jei taip atsitiktų vargu ar pasitikčiau išsišiepus. Jei jau naktinėjam tai naktinėjam kartu
Atsakyti
Būna pora kartelių per metus, kad ir maniškis užgastroliuoja su draugais. Dažniausiai tada, kai būnam apsipykę. Bet visada grįžta namo miegoti, kad ir vėlai, bet grįžta. Pabandytų jis man negrįžt. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dažnai nenakvoja biggrin.gif po europa trankosi biggrin.gif
Atsakyti
kai isvyksta darbo reikalais i kita miesta, tai nebuna 3-4 naktis. visokiu minciu kyla, bet nezinau ir neskauda. pati turiu progu nusukt i kaire, bet nera noro.
Atsakyti
Tik vieną naktį yra praleidęs ne namie, ir tai tik mano "dėka" biggrin.gif su draugeliu alc.gif , nuvažiavau pasiimt - žiūriu, kad visai nenoriu aš jo tokio pasiimti biggrin.gif pasakiau, kad atvažiuosiu, kai išsiblaivys, ir kad tai bus rytoj biggrin.gif tą naktį jo vietoj miegojo sūnus, kitą rytą jau skambino, kad parsivežčiau chronelį namo lotuliukas.gif

Pagalvojus net ir pačioj draugystės pradžioj nebuvo, kad negrįžtų schmoll.gif
Atsakyti